Geïnspireerd door…

Ik maakte een lijstje van auteurs die ik bewonder, die me inspireren en mijn schrijfstijl beïnvloeden. Interessant om te doen, want het geeft me meer inzicht in wat voor soort schrijver ik ben/wil zijn. Wie inspireren jou? Lees wie mijn ‘helden’ zijn en waarom in mijn Engelse blog.

Wil je echt aan de slag met je boek? Ik help je graag op weg.

Misschien zijn de eCourse, een schrijfweek of een 1 op 1 sessie wat je nodig hebt. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Free resources

Vind inspiratie en tips in mijn blogs.

Het Boek

Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse

Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken

Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding

Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

Resultaten

Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode.

Meer info

Bekijk de details van alle workshops, retreats en eCourses

Mijn 5 belangrijkste tips

In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek:

Share this Blog post: