Spreker2018-09-03T02:23:22+00:00

1000 keynotes. 100 landen. 25 boeken. 2 TEDx speeches. 0 excuses!

Echte verandering begint nu. Werk met wat je hebt. Jouw attitude maakt het verschil.

Download Esthers info in 1 handig overzicht
Nodig Esther uit als spreker op jouw event

“Esther’s passionele en verhelderende verhaal over hoe ze met niets anders begon dan een goed idee was een krachtige boodschap. Onze managers kunnen dit gebruiken om hun mensen aan te sturen en te begeleiden in hun streven naar customer excellence en winstgevendheid.”

KLM (Zuid Afrika)

“Esther heeft een goed gevoel voor groepsdynamica en heeft vanuit haar rol altijd onze teams weten te inspireren met haar vernieuwende ideeën, drive en energie.”

Capgemini

“Esther Jacobs ontwapent en voegt toe. Ze ontlokte CEO’s uit meer dan vijftig landen verrassende uitspraken. Intelligente en vaardige communicatie.”

Sociale Verzekerings Bank (Oostenrijk)

“Vanuit haar ideële achtergrond levert Esther steeds een prikkelende en praktische bijdrage aan de discussie.”

Consumentenbond

“Esther laat vanuit haar ervaring de mensen in de zaal voelen hoe je successen kunt bereiken.”

Univé

“De hele groep hing aan haar lippen. Hier stond een ‘social entrepreneur’ pur sang! Esther heeft met haar praktische ideeën, het voorbeeld van haar eigen persoon en haar levensfilosofie onze studenten aan het denken gezet. Dat is het hoogste wat wij kunnen bereiken.”

Nyenrode Business Universiteit

“Esther’s ongebruikelijke succesverhaal inspireerde onze leiders in de public sector om out-of-the-box te denken en om creatieve oplossingen te zoeken voor de problemen in hun eigen organisatie en die van hun klanten.”

Capgemini Parijs

“Na afloop van haar energieke, directe en niets verhullende presentatie timmeren ondernemers, bestuurders, ambtenaren en politici meer dan ooit tevoren eendrachtig aan de weg.”

VVV Maastricht

“Esther Jacobs heeft ons op wervelende en inspirerende wijze aan het begin van de weg gezet die zeker de moeite waard is om verder te bewandelen. Out of the box-denken!”

SOVAK

Geen excuses meer! Duizenden leiders en ondernemers hebben na mijn lezing het roer in handen genomen en hun uitdagingen omgezet in kansen. Welke keuze maak jij?

Meer referenties

Meest geboekte presentaties

Drie take aways

  • Ondernemers mentaliteit: werk met wat je hebt.

  • Energie, praktische tips en inspiratie om direct aan de slag te gaan.

  • ‘GEEN EXCUSES!’-mentaliteit

Videos

Bekijk deze ZZP Talk ‘Digitale nomaden; trend of revolutie?’ en andere videos van Esther’s (TEDx) speeches en presentaties in het Nederlands en Engels.

Dagvoorzitter

Ook als facilitator, discussieleider, dagvoorzitter en moderator geef ik mijn persoonlijke energie, input en sfeer mee aan Nederlandse en internationale events.

Download Esthers info in 1 handig overzicht
Nodig Esther uit als spreker op jouw event