Spreker2018-10-01T11:15:40+00:00

1000 keynotes. 100 landen. 25 boeken. 2 TEDx speeches. 0 excuses!

Echte verandering begint nu. Werk met wat je hebt. Jouw attitude maakt het verschil.

Meest geboekte presentaties

“Deze tijd heeft behoefte aan mensen die uit het gangbare durven stappen, grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden vormgeven. Esther Jacobs is zo iemand.”
– Herman Wijffels

Geen excuses meer! Duizenden leiders en ondernemers hebben na mijn lezing het roer in handen genomen en hun uitdagingen omgezet in kansen. Welke keuze maak jij?

Nodig Esther uit als spreker op jouw event
Download Esthers info in 1 handig overzicht

“Esther’s passionele en verhelderende verhaal over hoe ze met niets anders begon dan een goed idee was een krachtige boodschap. Onze managers kunnen dit gebruiken om hun mensen aan te sturen en te begeleiden in hun streven naar customer excellence en winstgevendheid.”
– Ron Schipper, VP KLM Royal Dutch Airlines

Drie take aways

  • Ondernemers mentaliteit: werk met wat je hebt.

  • Energie, praktische tips en inspiratie om direct aan de slag te gaan.

  • ‘GEEN EXCUSES!’-mentaliteit

Bekijk deze ZZP Talk ‘Digitale nomaden; trend of revolutie?’ en andere videos van Esther’s (TEDx) speeches en presentaties in het Nederlands en Engels.

“Esther’s ongebruikelijke succesverhaal inspireerde onze leiders in de public sector om out-of-the-box te denken en om creatieve oplossingen te zoeken voor de problemen in hun eigen organisatie en die van hun klanten.”
– Fons Ribbers,  VP Capgemini Europe

Dagvoorzitter

Ook als facilitator, discussieleider, dagvoorzitter en moderator geef ik mijn persoonlijke energie, input en sfeer mee aan Nederlandse en internationale events.