Digital Nomad Workshop

Antwoord op al je vragen over remote work, in- en uitschrijven, belasting, een internationaal bedrijf en nog veel meer.

Overweeg jij Nederland te verlaten en in/vanuit het buitenland te leven en werken? Of ben je eigenlijk al heel veel in het buitenland en wordt het nu tijd om je banden met Nederland te verbreken?

Deze live online Digital Nomad workshop kan het begin zijn van je nieuwe leven!

Wanneer? Woensdag 15 maart, 20:00 – 21.30 uur, via Zoom.

Prijs: €95 pp, inclusief videos ter voorbereiding, opname van de Q&A sessie, en een gratis online consult over het opzetten van je internationale bedrijf met een adviseur in Estland.

“Hoe word je een digitale nomade die zijn zaakjes op orde heeft?”
–> AANGERADEN DOOR DE VOLKSKRANT ECONOMIE SECTIE!

Add to cart for € 95
adrian

“Deze workshop gaat over
VRIJHEID!”

Adrian

Joyce Marron

“Hoewel mijn insteek om de workshop bij te wonen niet zozeer was om echt permanent als digital nomad te leven,werd ik wel héél blij van alle mooie verhalen en plannen! Dat sluimerende gevoel om het roer drastisch om te gooien werd weer even aangewakkerd.”

Joyce Bruijn

Antwoord op al je vragen over Digitale Nomade worden

Dit is eigenlijk zoveel meer dan een workshop. Bij aanmelding ontvangt je direct een serie videos die ik speciaal voor je heb opgenomen, met specifieke tips over in- en uitschrijven, belasting, verzekering, een bedrijf in het buitenland, veel gestelde vragen en vaak gemaakte fouten.

Tijdens de live online sessie delen we onze plannen en ervaringen, krijg je antwoord op al je vragen en kan ik meedenken met jouw situatie.

Met een klein groepje van 5 – 10 deelnemers gaan we praktisch aan de slag. Je kunt dus zelf de onderwerpen inbrengen en al je vragen stellen.

Belastingexpert

Deze workshop is geen belasting advies, maar wel heel veel inzichten en tips over waar je op moet letten, wat je vooral wel en niet moet doen.

Ronald Oenema, mijn ‘creatieve’ internationale fiscaal adviseur, heeft meegeholpen deze workshop op te zetten en beantwoord de meest gestelde vragen in de videos. Alleen zijn advies is de investering al dubbel en dwars waard. Je krijgt ook zijn contactgegevens voor je meer technische fiscale digitale nomaden vraagstukken.

Onderwerpen

  • Design your international masterplan. Gebruik de ‘six flag theory’ om te bepalen waar je jezelf en je bedrijf inschrijft, waar je belasting betaalt, waar je verblijft etc.
  • Wat zijn de voorwaarden om me uit Nederland uit te schrijven? Moet je ergens anders ingeschreven staan, of kan je ‘adresloos’ zijn?
  • Kan ik mijn bedrijf in het buitenland inschrijven? Hoe werk ik vanuit het buitenland?
  • Hoe zit dat met de Belastingdienst?
  • Hoe zorg ik dat ik verzekerd ben?
  • Wat zijn handige oplossingen voor telefoon, financien etc.?
  • Aan welk kostenplaatje moet ik denken als ik continue reis?
  • Hoe zorg ik dat ik echt lokatie onafhankelijk kan leven en werken?
  • Hoe en waar ontmoet ik gelijkgestemde lokatie onafhankelijke ondernemers?
  • Al jouw overige vragen

Het begin van je nieuwe leven!

Aan het eind van de workshop ben je geïnspireerd, heb je slimme oplossingen geleerd, gelijkgestemde mensen ontmoet en zijn al je vragen beantwoord. Klaar om jouw internationale leven vorm te geven!

Wil je ook leren hoe je met jouw passie een inkomen genereert terwijl je rond de wereld reist? Doe dan mee met mijn workshop ‘How to turn anything into a business‘.

Wil je taken uitbesteden aan een Virtual Assistant, of een remote team opzetten? Dan zal je veel hebben aan mijn ‘Digital Delegation’ workshop.

Leef, werk en reis je mee rond de wereld?

De workshop is heel empowering; “Zie je wel, het kan tóch!” Anke Hans

“Een gesprek met een belastingadviseur is veel duurder en levert veel minder resultaat op.” Ronald

“Hoewel ik al al drie jaar ‘remote’ leef, gaf deze workshop me een beter begrip van het Belastingsysteem en het opzetten van een buitenlands bedrijf.” Dirkjan Thijs

“De video over het opzetten van een bedrijf in Estland was SUPER waardevol. Het beantwoordde alle vragen die ik had en gaf me precies wat ik nodig had.” Adriaan

“Hoewel mijn insteek om de workshop bij te wonen niet zozeer was om echt permanent als digital nomad te leven, werd ik wel héél blij van alle mooie verhalen en plannen! Dat sluimerende gevoel om het roer drastisch om te gooien werd weer even aangewakkerd.” Joyce Bruijn

“Even as an experienced digital nomad, I was constantly taking notes during the videos and the workshop. So much wisdom and practical tips!” Marion

“Gaandeweg voelde de levensstijl waar ik van droomde minder onmogelijk dan het eerst leek.” André Gussekloo

“Ik heb geleerd om minder anoniem te blijven.” Michiel Tijsseling

“Esther weet obstakels om te buigen naar mogelijkheden.” Erik Stout

“Esther herkent de mogelijkheden in jouw plannen.” Michiel Tijsseling

Bekijk meer reviews en testimonials

Wil je meer vrijheid en/of een lokatie onafhankelijk leven? Doe mee met mijn exclusieve ‘One Year to Freedom’ mastermind groep, of kom naar een van mijn andere workshops of retreats.

Learn more