fbpx

Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode2024-05-15T21:27:24+02:00

Boeken gepubliceerd met mijn Reverse Writing methode

Sluit jij je aan bij de duizenden CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en talloze andere niet-schrijvers die hun boeken hebben geschreven & gepubliceerd dankzij mijn Reverse Writing methode?

Hieronder een willekeurige selectie van de tot nu toe verschenen boeken.

Ej-barbara Sevenstern

“Mijn boek is het bewijs dat als je echt iets wilt,
dat het gewoon kan lukken. Dus doe het!”

Barbara Sevenstern, auteur van ‘Familiegeluk’

Jeroen Komen

“Esther is voor mij een bron van inspiratie geweest vanaf het moment dat ik haar ontmoette tijdens een schrijfsessie.
Dat was jaren geleden, maar ze blijft me tot op de dag van vandaag inspireren.”

Jeroen Komen, auteur van ‘Ik kan vliegen’

Jolanda Wicherson

“Ik heb de basis van mijn boek gelegd tijdens de schrijfweek van Esther.
Ze is een professional, haar Omgekeerde schrijfmethode werkt gewoon!”

Jolanda Wicherson, auteur van ‘Geef je bedrijf een kickstart’

sandra-jacobs

Dank voor de inspiratie
to turn my challenge into opportunity!

Sandra Jacobs, auteur van ‘O, dus dat is WMO!’

Anneke

Mijn boek is net gepubliceerd!
Het was nooit zo goed geworden zonder Esther’s scherpe blik.

Anneke Veenendaal, auteur van ‘Verandering van spijs’

Karin Heesakkers

“Esther heeft me geholpen om tijdens een schrijfweek een mooie structuur voor mijn boek neer te zetten.
Geweldig hoe ze de juiste vragen weet te stellen. Ze helpen je om je gedachten en verhaal te structureren. Prachtig!”

Karin Heesakkers, auteur van ‘Sterren in de klas’

Lucinda van de Ven

“Ik heb mijn gedichtenbundel binnen 3 maanden geschreven en gepubliceerd! Het was een lang gekoesterde wens van mij.
Na het bijwonen van Esther’s workshop, ontdekte ik hoe gemakkelijk het schrijven van een boek eigenlijk is. Zeer motiverend & aanbevolen!”

Lucinda van de Ven, auteur van ‘Parels van verdriet’

Virginia Jobse

“Het is me eindelijk gelukt om mijn verhaal te schrijven!
Esther’s inspirerende begeleiding tijdens haar workshop bleek het laatste zetje wat ik nodig had.”

Virginia Jobse,  auteur van ‘Solliciteren met je hart’

Inge

“Ik heb tijdens de workshop veel geleerd en ben vooral geïnspireerd
door de energie van Esther en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk, auteur van ‘Revalideren is leren’

Monica Vanleke

“Mijn bezoek aan Esthers schrijfweek heeft me enorm geïnspireerd!
Als eerbetoon heb ik de laatste scène van mijn roman hier af laten spelen.”

Monica Vanleke, auteur van ‘In bed met Boeddha’

Nienke Bloem

Er is ineens een
tweede boek ontstaan!

Nienke Bloem, auteur van ‘De CX-travel guide’

Write your book like TJ

“Het geeft veel persoonlijke voldoening, niet alleen het feit dat je een boek hebt geschreven,
maar ook het idee dat je echt iets in je leven hebt waarop je kunt terugkijken, dat geeft me veel innerlijke rust.”

TJ Halbertsma, auteur van ‘Many worlds to conquer’

jacoline

“Ik had het gevoel alsof ik een renpaard was, dat al maanden in een starthokje had gestaan.
En nu ging ineens het schotje omhoog: ik ging als een speer!”

Jacoline Steegstra, auteur van ‘Liefde kun je leren’

Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Kickstart-je-vaderschap-robin-van-tilburg
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Dat is alles
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Spiritual sixpack
COVER KOOKBOEK
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
raimke-groothuizen
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
familiegeluk
Writer's Recipes
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Books published with Esther’s writing method
de-poepdokter
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Nooit-meer-winter-Jan-van-kuijk
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
ultiem-beroepsonderwijs - Books published with Esther’s writing method
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method
Books published with Esther’s writing method

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 30 boeken, schrijfcoach, organisator van 20 schrijfweken en manuscriptbeoordelaar bij Schrijvenonline, heb ik het beste systeem gevonden om een boek te schrijven: ‘Reverse Writing’. Al duizenden mensen ontdekten hoe met de achterflap en de inhoudsopgave beginnen zorgt dat je daarna je creativiteit de vrije loop kunt laten en je energie kunt volgen.

Je boek promoten terwijl je nog aan het schrijven bent

Persoonlijke begeleiding

Kun je ook een steuntje in de rug gebruiken? Ik organiseer regelmatig online ‘van idee tot boek’ workshops waarin ik je op weg kan helpen. Privé-schrijfcoaching betekent 1 op 1 met mij aan jouw boek werken. Persoonlijke feedback, een stok achter de deur, inspiratiebron en vraagbaak. Wil jij het beste voor je boek?

Een schrijfweek op een exotische plek?

Tijdens de all-inclusive retreats op mijn favoriete eilanden of in de bergen, ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Ik geef iedere dag een workshop, zorg voor focus, 1 op 1 begeleiding en feedback. Ook beschikbaar online als Schrijfweek@home.  Waar gaan we heen?

Het boek ‘Zo schrijf je een boek!’

Leer mijn ‘omgekeerde’ schrijfmethode (begin met de achterflap) in mijn super-complete boek én het bijbehorende werkboek. Je vindt er stap voor stap uitleg van de succesvolle methode, veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

Wanneer is je boek klaar? De onderstaande checklist helpt je die vraag te beantwoorden.

Gratis ideeën voor een succesvol boek?

Waarom zou je opnieuw het wiel uitvinden? Jarenlang heb ik de beste formats verzameld voor een succesvol non-fictie boek. Schrijf je in voor mijn ‘ik wil een boek schrijven’ lijst voor meer boek inspiratie & tips en ontvang meteen de PDF met 10 ideeën voor een succesvol non-fictie boek.

Private writing coaching

Nieuwste blogs over boek schrijven

Je boek schrijven met AI: de ultieme gids

Ik krijg veel vragen van schrijvers over hoe ze AI en specifiek ChatGPT kunnen gebruiken om het schrijven van hun boek gemakkelijker, sneller en leuker te maken. Ik heb enkele van mijn tips gedeeld in deze blog 'ChatGPT for writers and entrepreneurs' en een Nederlands artikel voor 'Schrijven Magazine'. Nu nodigt het beroemde InfoStack-platform de beste schrijvers ter wereld uit om hun tips over AI te delen, en raad eens: ik zit in een van hun panels!

ChatGPT voor schrijvers

Waarschijnlijk heb je er al over gehoord, misschien heb je het zelfs al een beetje uitgeprobeerd; wist je dat ChatGPT een ware game-changer kan zijn bij het schrijven, editen en promoten van je boek? Ik kan niet onder woorden brengen hoe enthousiast ik ben over ChatGPT en alle ontwikkelingen die daarmee samenhangen. Ik ben absoluut geen ‘techie’, maar sinds een vriend me een paar maanden geleden in 5 minuten uitlegde hoe het werkt, is iedere dag een ontdekkingsreis. Aan iedereen die ik coach of ontmoet geef ik iets van die kennis door en zelf leer ik weer van andere ondernemers. Hierbij mijn speciale tips voor schrijvers. Of je nu een thriller schrijft, een roman, een kinderboek, gedichtenbundel of een non-fictieboek, de nieuwe AI tools kunnen een krachtig hulpmiddel zijn. Tenminste, als je weet hoe je ze moet gebruiken. In dit artikel vind je 20 voorbeelden en praktische tips en prompts die je meteen zelf uit kunt proberen.

Ga naar de bovenkant