Boeken gepubliceerd met mijn Omgekeerde schrijfmethode

Sluit jij je aan bij de meer dan 400 niet-schrijvers die hun boeken in een mum van tijd hebben geschreven & gepubliceerd dankzij mijn Reverse-writing method ofwel Omgekeerde schrijfmethode?

Door simpelweg te beginnen met de achterflap, vervulden honderden professionals een levenslange droom om hun opmerkelijke verhalen te publiceren.

Onder hen CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en talloze andere professionals. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze hadden iets belangrijks met ons te delen.

De meeste deelnemers woonden mijn unieke workshops of schrijfweken bij op verre, exotische locaties.

Anderen volgden mijn Van idee tot boek in 6 maanden schrijvers mastermind en nogal wat mensen gaven de voorkeur aan de focus van mijn 1: 1 Privé schrijfcoach-sessies.

Degenen die niet konden reizen, hebben zich aangemeld voor mijn eCourse (EN) of hebben mijn boek aangeschaft om hun droom waar te maken.

Hieronder een willekeurige selectie van de tot nu toe verschenen boeken.

Zo werkt de Omgekeerde schrijfmethode

“Mijn boek is het bewijs dat als je echt iets wilt, dat het gewoon kan lukken. Dus doe het!”

Barbara Sevenstern, auteur van ‘Familiegeluk’

“Esther is voor mij een bron van inspiratie geweest vanaf het moment dat ik haar ontmoette tijdens een schrijfsessie. Dat was jaren geleden, maar ze blijft me tot op de dag van vandaag inspireren.”

Jeroen Komen, auteur van ‘Ik kan vliegen’

“Ik heb de basis van mijn boek gelegd tijdens de schrijfweek van Esther. Ze is een professional, haar Omgekeerde schrijfmethode werkt gewoon!”

Jolanda Wicherson, auteur van ‘Geef je bedrijf een kickstart’

Dank voor de inspiratie to turn my challenge into opportunity!

Sandra Jacobs, auteur van ‘O, dus dat is WMO!’

Mijn boek is net gepubliceerd! Het was nooit zo goed geworden zonder Esther’s scherpe blik.

Anneke Veenendaal, auteur van ‘Verandering van spijs’

“Esther heeft me geholpen om tijdens een schrijfweek een mooie structuur voor mijn boek neer te zetten. Geweldig hoe ze de juiste vragen weet te stellen. Ze helpen je om je gedachten en verhaal te structureren. Prachtig!”

Karin Heesakkers, auteur van ‘Sterren in de klas’

“Ik heb mijn gedichtenbundel binnen 3 maanden geschreven en gepubliceerd! Het was een lang gekoesterde wens van mij. Na het bijwonen van Esther’s workshop, ontdekte ik hoe gemakkelijk het schrijven van een boek eigenlijk is. Zeer motiverend & aanbevolen!”

Lucinda van de Ven, auteur van ‘Parels van verdriet’

“Het is me eindelijk gelukt om mijn verhaal te schrijven! Esther’s inspirerende begeleiding tijdens haar workshop bleek het laatste zetje wat ik nodig had.”

Virginia Jobse,  auteur van ‘Solliciteren met je hart’

“Ik heb tijdens de workshop veel geleerd en ben vooral geïnspireerd door de energie van Esther en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk, auteur van ‘Revalideren is leren’

“Mijn bezoek aan Esthers schrijfweek heeft me enorm geïnspireerd! Als eerbetoon heb ik de laatste scène van mijn roman hier af laten spelen.”

Monica Vanleke, auteur van ‘In bed met Boeddha’

Er is ineens een tweede boek ontstaan!

Nienke Bloem, auteur van ‘De CX-travel guide’

“Het geeft veel persoonlijke voldoening, niet alleen het feit dat je een boek hebt geschreven, maar ook het idee dat je echt iets in je leven hebt waarop je kunt terugkijken, dat geeft me veel innerlijke rust.”

TJ Halbertsma, auteur van ‘Many worlds to conquer’

“Ik had het gevoel alsof ik een renpaard was, dat al maanden in een starthokje had gestaan. En nu ging ineens het schotje omhoog: ik ging als een speer!”

Jacoline Steegstra, auteur van ‘Liefde kun je leren’

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 25 boekenschrijfcoach van 400 mensen en organisator van 20 schrijfretraites, heb ik het beste systeem gevonden om snel een goed boek te schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt, met mijn 7 stappen ‘Reverse Writing’ methode. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Online workshops – Laat je inspireren door het thema van de week, ontvang praktische tips en krijg je vragen beantwoord. Bekijk de thema’s en data van de ‘Van idee tot boek’ workshops.

‘Achterstevoren’ schrijven?!? –  Voorkom de fout de veel schrijvers maken: begin met de achterflap van je boek, niet op pagina 1. Het klinkt niet logisch, maar het werkt echt. Ontdek het geheim van ‘Reverse Writing’.

Free resources –  Vind inspiratie en tips in mijn blogs. Meer schrijf inspiratie en tips? Schrijf je in voor mijn ‘interested in writing’ list en ontvang meteen een PDF met 10 ideeën voor een succesvol boek.

Het boek – Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek ‘Schrijf je boek in één week’. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse – Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken – Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, focus, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding – Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

VAN IDEE TOT BOEK IN 6 MAANDEN

Als je echt serieus aan de slag wilt met het schrijven en publiceren van je boek, kan ik mijn Schrijvers Mastermind aanbevelen: ik help je persoonlijk bij elke stap, zodat je boek in 6 maanden klaar is!

Resultaten – Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode. Of leer van de ervaringen van andere CEO’s en ondernemers die met mij werkten in deze YouTube testimonial playlist.

Mijn 5 belangrijkste tips – In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: