Boeken gepubliceerd met Esther’s ‘omgekeerde’ schrijf methode

Ruim 400 niet-schrijvers (CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en anderen met een opmerkelijk verhaal of belangrijke boodschap) schreven hun boek met behulp van mijn ‘Reverse Writing’ methode, door met de achterflap te beginnen.

Velen gebruikten mijn boek of ecourse, maar het meest populair zijn mijn workshops en schrijfweken op exotische lokaties. Enkele VIP’s werden lid van mijn ‘Van idee tot boek in 6 maanden Schrijvers Mastermind’ of boekten privé schrijf coaching.

Hieronder een selectie van boeken die al zijn gepubliceerd.

Meer info over ‘omgekeerd’ schrijven…

“Vanaf het moment dat ik tijdens een schrijfsessie voor het eerst met Esther kennismaakte is ze een bron van inspiratie voor mij geweest, en dat is ze nu, drieëneenhalf jaar later, nog steeds”

Jeroen Komen – Ik kan vliegen

“Door het bijwonen van een van Esther’s events kreeg ik de juiste stimulans om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. In een tijdsbestek van 3 maanden publiceerde ik mijn gedichtenbundel!”

Lucinda van de Ven – Parels van verdriet, gedichten over een zoektocht in het donker

“De basis van dit boek is gelegd tijdens de schrijfweek van Esther. Een vakvrouw!”

Jolanda Wicherson – Geef je bedrijf een kickstart

“Esther heeft me in de schrijfweek begeleid naar een prachtige structuur voor mijn boek. Haar vragen als niet-sterrenkundige hielpen mij om tot een goede opbouw te komen.”

Karin Heesakkers – Sterren in de klas

“De positieve inspiratie van Esther heeft het mogelijk gemaakt om aan mijn boek te beginnen en het spannende proces te beleven van het schrijven van mijn boek.”

Ton Kooiman

“Dankzij Esther’s workshop zijn mijn hersenspinsels daadwerkelijk op papier terechtgekomen. Het was de laatste zet die ik nodig had om het concreet te maken.”

Virginia Jobse – Solliciteren met je hart

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk – Revalideren is leren

“Mijn bezoek aan Esther’s event inspireerde me zodanig dat het de ereplaats kreeg als eindscène in mijn roman.”

Monica Vanleke – In bed met Boeddha

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 25 boekenschrijfcoach van 400 mensen en organisator van 20 schrijfretraites, heb ik het beste systeem gevonden om snel een goed boek te schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt, met mijn 7 stappen ‘Reverse Writing’ methode. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

‘Achterstevoren’ schrijven?!? –  Voorkom de fout de veel schrijvers maken: begin met de achterflap van je boek, niet op pagina 1. Het klinkt niet logisch, maar het werkt echt. Ontdek het geheim van ‘Reverse Writing’.

Free resources –  Vind inspiratie en tips in mijn blogs. Meer schrijf inspiratie en tips? Schrijf je in voor mijn ‘interested in writing’ list en ontvang meteen een PDF met 10 ideeën voor een succesvol boek.

Het boek – Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek ‘Schrijf je boek in één week’. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse – Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Workshop – Een voorproefje van ‘Reverse Writing’, laat je inspireren, ontvang praktische tips, krijg persoonlijke feedback op je achterflap; met de 1/2 dag workshop ‘Van idee tot boek’.

Schrijfweken – Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, focus, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding – Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

VAN IDEE TOT BOEK IN 6 MAANDEN

Als je echt serieus aan de slag wilt met het schrijven en publiceren van je boek, kan ik mijn Schrijvers Mastermind aanbevelen: ik help je persoonlijk bij elke stap, zodat je boek in 6 maanden klaar is!

Resultaten – Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode. Of leer van de ervaringen van andere CEO’s en ondernemers die met mij werkten in deze YouTube testimonial playlist.

Mijn 5 belangrijkste tips – In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: