Boeken gepubliceerd met mijn Reverse Writing methode

Sluit jij je aan bij de duizenden CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en talloze andere niet-schrijvers die hun boeken hebben geschreven & gepubliceerd dankzij mijn Reverse Writing methode?

Hieronder een willekeurige selectie van de tot nu toe verschenen boeken.

“Mijn boek is het bewijs dat als je echt iets wilt,
dat het gewoon kan lukken. Dus doe het!”

Barbara Sevenstern, auteur van ‘Familiegeluk’

“Esther is voor mij een bron van inspiratie geweest vanaf het moment dat ik haar ontmoette tijdens een schrijfsessie.
Dat was jaren geleden, maar ze blijft me tot op de dag van vandaag inspireren.”

Jeroen Komen, auteur van ‘Ik kan vliegen’

“Ik heb de basis van mijn boek gelegd tijdens de schrijfweek van Esther.
Ze is een professional, haar Omgekeerde schrijfmethode werkt gewoon!”

Jolanda Wicherson, auteur van ‘Geef je bedrijf een kickstart’

Dank voor de inspiratie
to turn my challenge into opportunity!

Sandra Jacobs, auteur van ‘O, dus dat is WMO!’

Mijn boek is net gepubliceerd!
Het was nooit zo goed geworden zonder Esther’s scherpe blik.

Anneke Veenendaal, auteur van ‘Verandering van spijs’

“Esther heeft me geholpen om tijdens een schrijfweek een mooie structuur voor mijn boek neer te zetten.
Geweldig hoe ze de juiste vragen weet te stellen. Ze helpen je om je gedachten en verhaal te structureren. Prachtig!”

Karin Heesakkers, auteur van ‘Sterren in de klas’

“Ik heb mijn gedichtenbundel binnen 3 maanden geschreven en gepubliceerd! Het was een lang gekoesterde wens van mij.
Na het bijwonen van Esther’s workshop, ontdekte ik hoe gemakkelijk het schrijven van een boek eigenlijk is. Zeer motiverend & aanbevolen!”

Lucinda van de Ven, auteur van ‘Parels van verdriet’

“Het is me eindelijk gelukt om mijn verhaal te schrijven!
Esther’s inspirerende begeleiding tijdens haar workshop bleek het laatste zetje wat ik nodig had.”

Virginia Jobse,  auteur van ‘Solliciteren met je hart’

“Ik heb tijdens de workshop veel geleerd en ben vooral geïnspireerd
door de energie van Esther en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk, auteur van ‘Revalideren is leren’

“Mijn bezoek aan Esthers schrijfweek heeft me enorm geïnspireerd!
Als eerbetoon heb ik de laatste scène van mijn roman hier af laten spelen.”

Monica Vanleke, auteur van ‘In bed met Boeddha’

Er is ineens een
tweede boek ontstaan!

Nienke Bloem, auteur van ‘De CX-travel guide’

“Het geeft veel persoonlijke voldoening, niet alleen het feit dat je een boek hebt geschreven,
maar ook het idee dat je echt iets in je leven hebt waarop je kunt terugkijken, dat geeft me veel innerlijke rust.”

TJ Halbertsma, auteur van ‘Many worlds to conquer’

“Ik had het gevoel alsof ik een renpaard was, dat al maanden in een starthokje had gestaan.
En nu ging ineens het schotje omhoog: ik ging als een speer!”

Jacoline Steegstra, auteur van ‘Liefde kun je leren’

Books published with Esther’s writing method
ultiem-beroepsonderwijs - Books published with Esther’s writing method

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 30 boeken, schrijfcoach, organisator van 20 schrijfweken en manuscriptbeoordelaar bij Schrijvenonline, heb ik het beste systeem gevonden om een boek te schrijven: ‘Reverse Writing’. Al duizenden mensen ontdekten hoe met de achterflap en de inhoudsopgave beginnen zorgt dat je daarna je creativiteit de vrije loop kunt laten en je energie kunt volgen.

Doe mee met de Schrijvers Mastermind

Het maandelijkse lidmaatschap waarin alle thema’s en struikelblokken bij het schrijven aan bod komen. Een stok achter de deur, inspiratiebron en vraagbaak voor jouw boek. Leden zien dat ze sneller stappen zetten door deze vorm van begeleiding en accountability. Kun je ook een steuntje in de rug gebruiken? Ontdek wat je allemaal krijgt voor slechts €49,95 per maand.

Persoonlijke begeleiding

Privé-schrijfcoaching is een unieke kans om eenmalig of gedurende zes maanden met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan je boek te werken. Naast de strategiesessie en 1-op-1 calls, heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Wil jij het beste voor je boek?

Een schrijfweek op een exotisch eiland?

Tijdens de online Schrijfweek@home en de all-inclusive retreats op mijn favoriete eilanden ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Ik geef iedere dag een workshop, zorg voor focus, 1 op 1 begeleiding en feedback. Waar gaan we heen?

Het boek ‘Zo schrijf je een boek!’

Leer mijn ‘omgekeerde’ schrijfmethode (begin met de achterflap) in mijn super-complete boek. Je vindt er stap voor stap uitleg van de succesvolle methode, veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven. Je ontvangt het boek én het bijbehorende werkboek overigens gratis bij de Schrijvers Mastermind.

Wanneer is je boek klaar? De onderstaande checklist helpt je die vraag te beantwoorden.

Gratis ideeën voor een succesvol boek?

Waarom zou je opnieuw het wiel uitvinden? Jarenlang heb ik de beste formats verzameld voor een succesvol non-fictie boek. Schrijf je in voor mijn ‘ik wil een boek schrijven’ lijst voor meer boek inspiratie & tips en ontvang meteen de PDF met 10 ideeën voor een succesvol non-fictie boek.