Boeken gepubliceerd met Esther’s schrijf methode

Ruim 400 ondernemers schreven hun boek met behulp van mijn ‘schrijf je boek in 1 week’ methode, naar aanleiding van één van mijn schrijfworkshops of tijdens een schrijfweek. Hieronder een selectie van boeken die al zijn gepubliceerd. Klik op de cover om naar de betreffende website te gaan voor meer info over het boek en de auteur.

“Vanaf het moment dat ik tijdens een schrijfsessie voor het eerst met Esther kennismaakte is ze een bron van inspiratie voor mij geweest, en dat is ze nu, drieëneenhalf jaar later, nog steeds”

Jeroen Komen – Ik kan vliegen

“Door het bijwonen van een van Esther’s events kreeg ik de juiste stimulans om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. In een tijdsbestek van 3 maanden publiceerde ik mijn gedichtenbundel!”

Lucinda van de Ven – Parels van verdriet, gedichten over een zoektocht in het donker

“De basis van dit boek is gelegd tijdens de schrijfweek van Esther. Een vakvrouw!”

Jolanda Wicherson – Geef je bedrijf een kickstart

“Esther heeft me in de schrijfweek begeleid naar een prachtige structuur voor mijn boek. Haar vragen als niet-sterrenkundige hielpen mij om tot een goede opbouw te komen.”

Karin Heesakkers – Sterren in de klas

“De positieve inspiratie van Esther heeft het mogelijk gemaakt om aan mijn boek te beginnen en het spannende proces te beleven van het schrijven van mijn boek.”

Ton Kooiman

“Dankzij Esther’s workshop zijn mijn hersenspinsels daadwerkelijk op papier terechtgekomen. Het was de laatste zet die ik nodig had om het concreet te maken.”

Virginia Jobse – Solliciteren met je hart

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk – Revalideren is leren

“Mijn bezoek aan Esther’s event inspireerde me zodanig dat het de ereplaats kreeg als eindscène in mijn roman.”

Monica Vanleke – In bed met Boeddha