Boeken gepubliceerd met Esther’s ‘omgekeerde’ schrijf methode

Ruim 400 niet-schrijvers (CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en anderen met een opmerkelijk verhaal of belangrijke boodschap) schreven hun boek met behulp van mijn ‘Reverse Writing’ methode, door met de achterflap te beginnen.

Velen gebruikten mijn boek of ecourse, maar het meest populair zijn mijn workshops en schrijfweken op exotische lokaties. Enkele VIP’s werden lid van mijn ‘Van idee tot boek in 6 maanden Schrijvers Mastermind’ of boekten privé schrijf coaching.

Hieronder een selectie van boeken die al zijn gepubliceerd.

“Vanaf het moment dat ik tijdens een schrijfsessie voor het eerst met Esther kennismaakte is ze een bron van inspiratie voor mij geweest, en dat is ze nu, drieëneenhalf jaar later, nog steeds”

Jeroen Komen – Ik kan vliegen

“Door het bijwonen van een van Esther’s events kreeg ik de juiste stimulans om mijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. In een tijdsbestek van 3 maanden publiceerde ik mijn gedichtenbundel!”

Lucinda van de Ven – Parels van verdriet, gedichten over een zoektocht in het donker

“De basis van dit boek is gelegd tijdens de schrijfweek van Esther. Een vakvrouw!”

Jolanda Wicherson – Geef je bedrijf een kickstart

“Esther heeft me in de schrijfweek begeleid naar een prachtige structuur voor mijn boek. Haar vragen als niet-sterrenkundige hielpen mij om tot een goede opbouw te komen.”

Karin Heesakkers – Sterren in de klas

“De positieve inspiratie van Esther heeft het mogelijk gemaakt om aan mijn boek te beginnen en het spannende proces te beleven van het schrijven van mijn boek.”

Ton Kooiman

“Dankzij Esther’s workshop zijn mijn hersenspinsels daadwerkelijk op papier terechtgekomen. Het was de laatste zet die ik nodig had om het concreet te maken.”

Virginia Jobse – Solliciteren met je hart

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk – Revalideren is leren

“Mijn bezoek aan Esther’s event inspireerde me zodanig dat het de ereplaats kreeg als eindscène in mijn roman.”

Monica Vanleke – In bed met Boeddha

Wil je echt aan de slag met je boek? Ik help je graag op weg.

Misschien zijn de eCourse, een schrijfweek of een 1 op 1 sessie wat je nodig hebt. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Free resources

Vind inspiratie en tips in mijn blogs.

Het Boek

Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse

Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken

Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding

Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

Resultaten

Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode.

Meer info

Bekijk de details van alle workshops, retreats en eCourses

Mijn 5 belangrijkste tips

In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: