Boeken gepubliceerd met mijn Reverse Writing methode

Sluit jij je aan bij de duizenden CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en talloze andere niet-schrijvers die hun boeken hebben geschreven & gepubliceerd dankzij mijn Reverse Writing methode?

Hieronder een willekeurige selectie van de tot nu toe verschenen boeken.

“Mijn boek is het bewijs dat als je echt iets wilt,
dat het gewoon kan lukken. Dus doe het!”

Barbara Sevenstern, auteur van ‘Familiegeluk’

“Esther is voor mij een bron van inspiratie geweest vanaf het moment dat ik haar ontmoette tijdens een schrijfsessie.
Dat was jaren geleden, maar ze blijft me tot op de dag van vandaag inspireren.”

Jeroen Komen, auteur van ‘Ik kan vliegen’

“Ik heb de basis van mijn boek gelegd tijdens de schrijfweek van Esther.
Ze is een professional, haar Omgekeerde schrijfmethode werkt gewoon!”

Jolanda Wicherson, auteur van ‘Geef je bedrijf een kickstart’

Dank voor de inspiratie
to turn my challenge into opportunity!

Sandra Jacobs, auteur van ‘O, dus dat is WMO!’

Mijn boek is net gepubliceerd!
Het was nooit zo goed geworden zonder Esther’s scherpe blik.

Anneke Veenendaal, auteur van ‘Verandering van spijs’

“Esther heeft me geholpen om tijdens een schrijfweek een mooie structuur voor mijn boek neer te zetten.
Geweldig hoe ze de juiste vragen weet te stellen. Ze helpen je om je gedachten en verhaal te structureren. Prachtig!”

Karin Heesakkers, auteur van ‘Sterren in de klas’

“Ik heb mijn gedichtenbundel binnen 3 maanden geschreven en gepubliceerd! Het was een lang gekoesterde wens van mij.
Na het bijwonen van Esther’s workshop, ontdekte ik hoe gemakkelijk het schrijven van een boek eigenlijk is. Zeer motiverend & aanbevolen!”

Lucinda van de Ven, auteur van ‘Parels van verdriet’

“Het is me eindelijk gelukt om mijn verhaal te schrijven!
Esther’s inspirerende begeleiding tijdens haar workshop bleek het laatste zetje wat ik nodig had.”

Virginia Jobse,  auteur van ‘Solliciteren met je hart’

“Ik heb tijdens de workshop veel geleerd en ben vooral geïnspireerd
door de energie van Esther en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk, auteur van ‘Revalideren is leren’

“Mijn bezoek aan Esthers schrijfweek heeft me enorm geïnspireerd!
Als eerbetoon heb ik de laatste scène van mijn roman hier af laten spelen.”

Monica Vanleke, auteur van ‘In bed met Boeddha’

Er is ineens een
tweede boek ontstaan!

Nienke Bloem, auteur van ‘De CX-travel guide’

“Het geeft veel persoonlijke voldoening, niet alleen het feit dat je een boek hebt geschreven,
maar ook het idee dat je echt iets in je leven hebt waarop je kunt terugkijken, dat geeft me veel innerlijke rust.”

TJ Halbertsma, auteur van ‘Many worlds to conquer’

“Ik had het gevoel alsof ik een renpaard was, dat al maanden in een starthokje had gestaan.
En nu ging ineens het schotje omhoog: ik ging als een speer!”

Jacoline Steegstra, auteur van ‘Liefde kun je leren’

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 30 boeken, schrijfcoach, organisator van 20 schrijfweken en manuscriptbeoordelaar bij Schrijvenonline, heb ik het beste systeem gevonden om een boek te schrijven: ‘Reverse Writing’. Als je 'andersom' begint en eerst de structuur opzet, kun je daarna je creativiteit de vrije loop laten en je energie volgen. Zo is het schrijven en publiceren van een boek eenvoudiger dan je denkt. Met deze methode heb ik al duizenden mensen geholpen om hun verhaal te delen. Ben jij de volgende?
Het boek - Leer mijn ‘omgekeerde’ schrijf methode (begin met de achterflap) in mijn supercomplete boek Zo schrijf je een boek! Je vind er stap voor stap uitleg van de succesvolle methode, veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.
Persoonlijke begeleiding - Veel mensen merken dat het nog beter werkt als de kennis van het boek wordt gecombineerd met een vorm van begeleiding en accountability. Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Ik help je graag verder. Ongeacht hoeveel tijd of geld je kunt investeren: er is voor iedereen een optie.
Schrijfweken - Tijdens de online Schrijfweek@home en de all-inclusive retreats op mijn favoriete eilanden Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Ik geef iedere dag een workshop om je op weg te helpen, zorg voor focus, 1 op 1 begeleiding en feedback.
Free resources -  Meer schrijf inspiratie en tips? Schrijf je in voor mijn ‘ik wil een boek schrijven’ lijst en ontvang meteen een PDF checklist om jouw boek te schrijven en publiceren.