Energie management & burnout preventie workshop pakket
Light your fire, without the burnout
Stort je je met heel je hart in je passie en wil je voorkomen dat je emotioneel of fysiek uitgeput raakt?
Dit workshop pakket geeft je praktische tips en inzichten voor je energiemanagement.
- Opname van twee live workshops ( NL + ENG t.w.v. €118)
- Inspirerende bonus videos
- Een collecte van FAQ’s, tips van tientallen workshops en presentaties
Voorkom burnout en andere veelgemaakte fouten. Ontdek een nieuwe manier om met een volle batterij langdurig je passie achterna te gaan.

“Ik heb dit echt nodig…”
Anne

“If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream, dit is mijn grootste eye-opener”Maaike Ambags
Dit zit er in het workshop pakket:
Als je een passie hebt voor het leven, je werk, je roeping, je missie, dan weet je dat je je leven – of op zijn minst een belangrijk deel ervan – aan die passie wilt wijden. Om dit langetermijndoel te bereiken, heb je een duurzame methode nodig om je energie te beheren.
Opnamen van twee live workshops (t.w.v. €118)
In de Nederlandse en Engelstalige workshop recording bespreken we persoonlijke ervaringen, tips en voorbeelden. Plus je hoort herkenbare verhalen van andere deelnemers. Zo krijg je praktische tips en inzichten om de fouten te vermijden die de meeste ondernemers maken:
- Hoe je je analytische brein in evenwicht houdt met je emotionele intuïtie
- Behaal succes op lange termijn, en houd energiereserves over
- Gevoed door motivatie, ondersteund door routine
- Van leven in overlevingsmodus tot echt leven
- Volg je dromen zonder te ontsporen of in een nachtmerrie te belanden
- Geleid door passie, vermijd teleurstelling of overweldiging
- Blijf gefocust op je doelen, respecteer je grenzen en behoud je balans
Met een volledig opgeladen batterij kun je magie creëeren en het zo lang volhouden als je wilt. Wat nog belangrijker is, je zult een voorbeeld zijn voor de dierbaren om je heen, en ook een duurzame manier vinden om hun energie te beheren om hun passie na te jagen.
Bonusvideos
In de opname van twee presentaties die ik over energie management gaf, vertel ik mijn persoonlijke verhaal en ga ik in op de ‘valkuil’ van veel ondernemers: als je een passie hebt voor wat je doet, ga je vaak over je grenzen. Hoe behoud je het plezier, zonder jezelf op de lange termijn tekort te doen?
Een collecte van FAQ’s, tips van tientallen workshops en presentaties
Nooit meer al je energie opmaken, pas opladen wanneer het ‘reservelampje’ gaat branden en dan weer opnieuw leeglopen.

“Wat ik tof vind aan Esther’s workshops is dat ze altijd iets verrassends inbouwt, zoals de tip ‘Vraag het aan ChatGTP’.
Ik moest zo lachen om de rake antwoorden, geniaal!”Carola Schwabl
Van Doen naar zijn
Waarom voelen zoveel krachtige, gedreven mensen zich emotioneel en fysiek uitgeput, terwijl ze werken aan iets waar ze veel om geven?
We gebruiken allemaal weleens onze ’turboknop’. Het is een geweldige oplossing voor noodsituaties, werksprints en energiekicks. Maar als je constant in de ‘turbomodus’ zit, is er geen tijd voor herstel van je lichaam en het opladen van je ‘batterij’. Je verbruikt meer energie dan beschikbaar is, wat betekent dat je constant in reserve leeft. Dat is een tijdje oké; voor een fase in je project of leven. Maar zodra dit ‘leven op reserve’ een manier van leven wordt, is het geen duurzaam model. Het is niet de vraag óf het fout gaat, maar wanneer en hoe. In mijn geval waren het twee auto-ongelukken, resulterend in twee whiplashes en twee burn-outs; beide combinaties zaten zeven jaar uit elkaar. Ik had veertien jaar om mijn lessen te leren, en dat heb ik niet gedaan. Pas nadat exact hetzelfde patroon zich herhaalde, begreep ik dat ik iets moest veranderen.
Maar hoe? Ik wist dat ik mijn analytische brein in evenwicht moest houden met mijn emotionele intuïtie, uit mijn hoofd moest gaan en meer in mijn lichaam. Ik heb het echt geprobeerd, maar ik gleed constant terug naar oude patronen. Dan zei mijn lichaam weer ‘stop’. Ik raakte gefrustreerd en gedemotiveerd, totdat ik – eindelijk – besefte dat ik het probleem probeerde op te lossen met dezelfde tools die het veroorzaakt hadden. De overstap die ik moest maken, had een heel andere aanpak nodig: van doen naar zijn. Het leek op dat moment onbegrijpelijk en moeilijk, maar terugkijkend was het de meest natuurlijke manier.



“Door je kwetsbaarheden te tonen, word je juist sterker”
Dominic