Neem de touwtjes van je leven en business in eigen handen

 Laten we het gewoon gaan doen. No Excuses!

Wil je eindelijk jouw boek schrijven, van je passie je business maken, meer vrijheid of misschien wel lokatie-onafhankelijk leven?

Mijn workshops, retreats en online programma’s helpen je op weg, bieden inspiratie en praktische tips. Verderop op deze pagina vind je alle onderwerpen en data.

Soms heb je even hulp nodig

Dan is het fijn als je met iemand kan sparren. Iemand die begrijpt waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt en het in een kans heeft omgezet. Iemand die in mogelijkheden denkt en die praktische oplossingen biedt. Iemand die je verzekert dat waar jij van droomt WEL kan. De No Excuses Lady dus! 🙂

Ik boek zelf ook regelmatig een sessie met een coach of sparring partner voor mijn business en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast huur ik af en toe experts in voor specifieke projecten. Een buitenstaander ziet soms net even andere dingen dan jijzelf en zo’n afspraak is een stok achter de deur om ook echt in actie te komen.

Voor jou kan ik die rol vervullen als je wilt. Als je vast loopt, help ik je weer op weg. Ik laat je het grote plaatje zien, de ‘helicopter view’. Ik help je jouw toegevoegde waarde te ontdekken en verwoorden. Ik help je met jouw boek schrijven of spreker worden. Ik laat je zien dat jouw nieuwe plan of grote stap haalbaar is.

Ik kan een klankbord zijn, een sparring partner en als het nodig is, geef ik je een schop onder je kont. Ik luister en denk actief mee, help je structuur aanbrengen of je idee op papier zetten. Ik kom met oplossingen, breng je in contact met mensen en zorg dat je stap voor stap dichter bij jouw doel komt.

Omdat het zo intensief is, werk ik slechts met een zeer beperkt aantal mensen 1 op 1. Het heeft alleen zin als je echt gemotiveerd bent. In een eenmalige RESULTant sessie gaan we voor snel resultaat. Tijdens mijn 3 maanden 1 op 1 coaching traject maken we een plan en bellen we iedere week om je dichterbij jouw doel te brengen.

Hoe kan ik jou een stapje verder helpen?

“Door alleen maar bij Esther in de buurt te zijn, gaat iedereen in zichzelf geloven.
Esther deelt alles wat ze weet met veel energie,
enthousiasme en ook humor; heerlijk is dat.”

Barbara Sevenstern

“De no-nonsense hulp van Esther laat me al twee jaar op alle vlakken enorme sprongen maken. Als spreker, met free publicity,
met mijn business en dan ook nog op een manier waarbij je EN succesvol bent en gewoon lekker authentiek kunt blijven.
Precies zoals Esther ook is.”

Michèle Sparreboom

Workshops

Leer in een klein groepje een nieuwe mindset en/of skill. Persoonlijke interactie en praktische tips in een inspirerende online workshop, voor slechts €47 per sessie.

Een workshop voor iedereen die zijn dromen wil waarmaken
2 september, Online
Learn more…

Leer alles over de ‘lokatie onafhankelijke’ lifestyle. Deze workshop kan het begin zijn van je nieuwe leven!

16 september 2020, Online
Meer info…

This workshop will give you practical tips and insights, to avoid the mistakes and create a sustainable way to manage your energy to chase after your passion.
23 september, Online
Learn more…

Retreats

Reis mee naar mijn favoriete eilanden om een week lang aan jouw boek te werken. Even helemaal weg, geen afleiding, pure focus. Een ‘workation’ die ook nog eens belasting aftrekbaar is.

18-25 okt, Mallorca

11-17 mrt 2021, Curaçao

7-12 okt 2021, Koh Phangan, Thailand

Meer info over de schrijfweken

Online programma’s

Volg een online sessie of eCourse om nieuwe skills te leren en je mindset te upgraden. Ik deel mijn belangrijkste inzichten over de onderwerpen waar ik in uitblink. Werk waar en wanneer het jou uitkomt.

In dit online programma neem ik je stap voor stap mee door het Reverse Writing proces van schrijven, promotie en (zelf) uitgeven van je boek. Voor ondernemers en niet-schrijvers.
Meer info…

Wil jij succesvolle workshops, retreats, webinars, masterminds en andere events organiseren? In deze opname van de workshop geef ik mijn belangrijkste tips & tricks om jouw idee leuker, beter en makkelijker te maken.
Meer info…

In 7 dagen naar meer ‘impact & influence on social media’ (engelstalig). 
Meer info…

Vergroot je zichtbaarheid zonder ‘kromme tenen’. Ontdek jouw eigen stijl en stem. Deel jouw boodschap en ‘licht’ met de wereld. Je kunt alleen écht meer impact hebben als je zichtbaar bent, toegevoegde waarde levert en als influencer wordt gezien. In deze (engelstalige) eCourse deel ik alle inzichten en tips die mij tot de top 10% social media influencers in de wereld maakten.
Meer info…

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt
en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt”

Inge Vuijk

“Waar vele marketeers al maanden op stuklopen, zet Esther in een uur concreet neer
#dekrachtvaneenvoud”

Emile van der Linde, Directeur GOED

Zij gingen je voor

Patty, Annaliza, Carole en Bob delen wat het werken met mij hen heeft gebracht.