Neem de touwtjes van je leven en business in eigen handen

 Laten we het gewoon gaan doen. No Excuses!

Wil je eindelijk jouw boek schrijven, van je passie je business maken, meer vrijheid of misschien wel lokatie-onafhankelijk leven?

Mijn workshops, retreats en online programma’s helpen je op weg, zitten bomvol inspiratie en bieden praktische tips. Verderop op deze pagina vind je alle onderwerpen en data.

Soms heb je even hulp nodig

Dan is het fijn als je met iemand kan sparren. Iemand die begrijpt waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt en het in een kans heeft omgezet. Iemand die in mogelijkheden denkt en die praktische oplossingen biedt. Iemand die je verzekert dat waar jij van droomt WEL kan. De No Excuses Lady dus! 🙂

Een buitenstaander ziet soms net even andere dingen dan jijzelf. Zo iemand die je vooruitgang opvolgt is een stok achter de deur om ook echt in actie te komen. Voor jou kan ik die rol vervullen. Als je vastloopt, help ik je weer op weg. Ik laat je het grote plaatje zien, de ‘helicopter view’. Ik help je jouw toegevoegde waarde te ontdekken en verwoorden. Ik help je jouw boek schrijven of spreker worden. Ik laat je zien dat jouw nieuwe plan of grote stap haalbaar is – en hoe.

Ik kan een klankbord zijn, een sparringpartner en als het nodig is, geef ik je een schop onder je kont. Ik luister en denk actief mee, help je structuur aanbrengen of je idee op papier zetten. Ik kom met oplossingen, breng je in contact met mensen en zorg dat je stap voor stap dichter bij jouw doel komt.

 1 op 1: durf jij het aan?

Omdat het zo intensief is, werk ik slechts met een zeer beperkt aantal mensen 1 op 1. Het heeft alleen zin als je echt gemotiveerd bent. In een eenmalige RESULTant sessie gaan we voor snel resultaat. Tijdens mijn 3 maanden 1 op 1 coaching analyseren we je doel en stellen we een concreet plan op om samen, stap voor stap, naar dat doel toe te werken..

Hoe kan ik jou een stapje verder helpen?

“Door alleen maar bij Esther in de buurt te zijn, gaat iedereen in zichzelf geloven.
Esther deelt alles wat ze weet met veel energie,
enthousiasme en ook humor; heerlijk is dat.”

Barbara Sevenstern

“De no-nonsense hulp van Esther laat me al twee jaar op alle vlakken enorme sprongen maken. Als spreker, met free publicity,
met mijn business en dan ook nog op een manier waarbij je EN succesvol bent en gewoon lekker authentiek kunt blijven.
Precies zoals Esther ook is.”

Michèle Sparreboom

Workshops, retreats en online programma’s

Workshops

Leer in een klein groepje een nieuwe mindset en/of skill. Persoonlijke interactie en praktische tips in een inspirerende online workshop, voor slechts €47 per sessie.

Een workshop voor iedereen die zijn dromen wil waarmaken

9 juni, Online
Meer info…

Leer alles over de ‘lokatie onafhankelijke’ lifestyle. Deze workshop kan het begin zijn van je nieuwe leven!

13 mei, Online
Meer info…

Deze workshop geeft je praktische tips en inzichten voor je energiemanagement. Voorkom veelgemaakte fouten en vind een nieuwe manier om met een volle batterij langdurig je passie achterna te gaan.

13 oktober, Online
Meer info…

Waarom ga je niet aan de slag met dat boek dat al zo lang in je hoofd zit? Ongeveer één miljoen Nederlanders speelt met het idee een boek te schrijven of werkt zelfs al aan een manuscript. Ben jij een van de weinigen die ook echt zijn boek afmaakt en publiceert?

2 juni, Online
Meer info…

Samen schrijven motiveert!

Daarom nodig ik je uit om een uur samen online te schrijven. Er is ook wat tijd voor vragen. Reserveer in totaal ongeveer 1,5 uur.

18 mei, Online
Meer info…

Retreats

Reis mee naar mijn favoriete eilanden om een week lang aan jouw boek te werken. Even helemaal weg, geen afleiding, pure focus. Een ‘workation’ die ook nog eens belasting aftrekbaar is.

Als alternatief kun je ook de Schrijfweek@home doen.

Een online privé-retreat om samen met Esther aan jouw boek te werken.

Meer info…

24-31 mei, Mallorca
10- 17 okt, de Franse Alpen
maart 2022, Curaçao
okt 2022, Koh Phangan, Thailand

Meer info…

Online programma’s

Volg een online sessie of eCourse om nieuwe skills te leren en je mindset te upgraden. Ik deel mijn belangrijkste inzichten over de onderwerpen waar ik in uitblink. Werk waar en wanneer het jou uitkomt.

Maandelijks lidmaatschap als stok achter de deur, inspiratiebron en vraagbaak voor jouw boek. Je krijgt iedere maand een workshop en schrijf-focus sessie plus het boek en werkboek voor slechts €24,95 per maand. Een no-brainer!
Lees meer…

In dit online programma neem ik je stap voor stap mee door het Reverse Writing proces van schrijven, promotie en (zelf) uitgeven van je boek. Voor ondernemers en niet-schrijvers.
Meer info…

Wil jij succesvolle workshops, retreats, webinars, masterminds en andere events organiseren? In deze opname van de workshop geef ik mijn belangrijkste tips & tricks om jouw idee leuker, beter en makkelijker te maken.
Meer info…

In 7 dagen naar meer ‘impact & influence on social media’ (engelstalig). 
Meer info…

Vergroot je zichtbaarheid zonder ‘kromme tenen’. Ontdek jouw eigen stijl en stem. Deel jouw boodschap en ‘licht’ met de wereld. Je kunt alleen écht meer impact hebben als je zichtbaar bent, toegevoegde waarde levert en als influencer wordt gezien. In deze (engelstalige) eCourse deel ik alle inzichten en tips die mij tot de top 10% social media influencers in de wereld maakten.
Meer info…

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt
en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt”

Inge Vuijk

“Waar vele marketeers al maanden op stuklopen, zet Esther in een uur concreet neer
#dekrachtvaneenvoud”

Emile van der Linde, Directeur GOED

Zij gingen je voor

Patty, Annaliza, Carole en Bob delen wat het werken met mij hen heeft gebracht.