Werk met mij. Laten we het gewoon gaan doen.

Neem de touwtjes van je leven en business in eigen handen. No Excuses!

Wil je eindelijk jouw boek schrijven, van je passie je business maken, meer vrijheid of misschien wel lokatie-onafhankelijk leven?

Mijn workshops en retreats helpen je op weg, zitten bomvol inspiratie en bieden praktische tips.

Soms heb je even hulp nodig

Dan is het fijn als je met iemand kan sparren. Iemand die begrijpt waar je tegenaan loopt, omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt en het in een kans heeft omgezet. Iemand die in mogelijkheden denkt en die praktische oplossingen biedt. Iemand die je verzekert dat waar jij van droomt WEL kan. De No Excuses Lady dus! 🙂

Een buitenstaander ziet soms net even andere dingen dan jijzelf. Zo iemand die je vooruitgang opvolgt is een stok achter de deur om ook echt in actie te komen. Voor jou kan ik die rol vervullen. Als je vastloopt, help ik je weer op weg. Ik laat je het grote plaatje zien, de ‘helicopter view’. Ik help je jouw toegevoegde waarde te ontdekken en verwoorden. Ik help je jouw boek schrijven of spreker worden. Ik laat je zien dat jouw nieuwe plan of grote stap haalbaar is – en hoe.

Ik kan een klankbord zijn, een sparringpartner en als het nodig is, geef ik je een schop onder je kont. Ik luister en denk actief mee, help je structuur aanbrengen of je idee op papier zetten. Ik kom met oplossingen, breng je in contact met mensen en zorg dat je stap voor stap dichter bij jouw doel komt.

Ej-barbara Sevenstern

“Door alleen maar bij Esther in de buurt te zijn, gaat iedereen in zichzelf geloven.
Esther deelt alles wat ze weet met veel energie,
enthousiasme en ook humor; heerlijk is dat.”

Barbara Sevenstern

michele

“De no-nonsense hulp van Esther laat me al twee jaar op alle vlakken enorme sprongen maken. Als spreker, met free publicity,
met mijn business en dan ook nog op een manier waarbij je EN succesvol bent en gewoon lekker authentiek kunt blijven.
Precies zoals Esther ook is.”

Michèle Sparreboom

Inge

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt en
aangestoken door Esther’s energie en
het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt”

Inge Vuijk

Emile

“Waar vele marketeers al maanden op stuklopen,
zet Esther in een uur concreet neer
#dekrachtvaneenvoud”

Emile van der Linde, Directeur GOED

Zij gingen je voor

Patty, Annaliza, Carole en Bob delen wat het werken met mij hen heeft gebracht.