Who’s that girl?

Ik wakker het vuur aan

Liefst in je hart; indien nodig ook onder je voeten…

Externe omstandigheden veranderen constant; we kunnen ze vaak niet beïnvloeden. Steek je energie daarom in datgene waar je wél controle over hebt. Work with what you have, begin NU en ga op zoek naar de kansen. Dat is de ondernemers mindset. Zo bereik je resultaten en ervaar je meer vrijheid.

Zie kansen waar anderen problemen zien. Leer om tegenslag te gebruiken om je fundering te verstevigen. Vind prachtige verhalen in ogenschijnlijk gewone dingen en mensen die je ontmoet. Maak iets geweldigs van iets gewoons. En ontdek dat succes gemakkelijk kan zijn als je je hart volgt, niet je hoofd.

Ik neem je mee in mijn avontuurlijke leven en deel de lessen die ik leer in mijn presentaties, boeken, online programma’s, workshops, retraites, RESULTANT sessies en in de social media. De inspiratie en concrete tips helpen je de ‘No Excuses’ mindset ook op jouw leven en werk toe te passen.

Deze mindshift geeft je niet alleen de controle over je eigen leven, maar maakt je ook tot een inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Chris G

“Esther is a rock star!”

Chris Guillebeau
NY Times bestselling author of ‘The $100 startup’

Ej-barbara Sevenstern

“Door alleen maar bij haar in de buurt te zijn, ga je in jezelf geloven.
Esther deelt alles wat ze weet met veel energie, enthousiasme en humor. Love it!”

Auteur Barbara Sevenstern

Erik Stout

“Esther weet obstakels
om te buigen naar mogelijkheden.”

Erik Stout

Geen excuses!

Ze noemen me de ‘No Excuses Lady’ omdat ik dingen voor elkaar krijg, ongeacht de omstandigheden.

Onzekerheid is mijn comfort zone geworden. Mijn geheim? Focus alleen op de dingen die je kunt beïnvloeden. Werk met wat je hebt.

In de afgelopen 30 jaar als ondernemer heb ik veel uitdagingen omgezet in kansen…

Walk the talk

  • Met mijn initiatief Coins for Care zamelde ik €16 miljoen in voor goede doelen, zonder enige ervaring, met een budget van nul. Uiteindelijk werd ik tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ werd benoemd.
  • Als deelnemer aan het bekende reality programma ‘Expeditie Robinson‘ overleefde ik een maand op een onbewoond eiland in Maleisië. Een ‘interessante’ ervaring en een les in groepsdynamiek, die ik nog steeds gebruik in presentaties en workshops.
  • Ik ben uit Nederland ‘ontslagen’ omdat ik te veel reis. Dezelfde overheid die me het land uit zette, vroeg vervolgens mijn hulp om de problemen voor de nieuwe ‘mobiele generatie’ aan te pakken…

In de media

Ik sta al ruim 20 jaar in de schijnwerpers en ben meer dan 500 keer geïnterviewd op TV, radio en in andere internationale media. Je kunt alles in mijn media archief vinden, o.a. de 4 lastigste situaties uit mijn carrière die op camera zijn vastgelegd, plus de lessen & tips.

Door de Coins for Care actie leerde ik over (offline) free publicity en die lessen gebruik ik nog steeds op social media, met als resultaat dat ik de top 10% social media influencers wereldwijd behoor.

Ook als schrijver, journalist en storyteller weet ik hoe belangrijk uitgelezen communicatie is. Al deze lessen deel ik graag met je in mijn boeken en workshops.

Wil jij weer vlammen?

Mijn kracht is om bijzondere mensen en ondernemers in hun kracht te zetten, zodat ze meer vrijheid ervaren, hun unieke verhaal kunnen delen en een positieve impact maken op de wereld om hen heen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Changing lives around the world

Annaliza, Carole, Patty en Maritza vertellen over mijn impact op hun leven en werk.

Wakker jouw vuurtje weer aan. Geen excuses! 😉