Who’s that girl?

Who’s that girl? 2017-04-04T21:34:15+00:00

Esther Jacobs (1970) wordt ook wel de ‘No Excuses Lady’ genoemd. Ze is internationaal (TEDx) spreker en schrijver van 21 boeken. Met haar initiatief Coins for Care zamelde ze – zonder budget – €16 miljoen in voor goede doelen, waarvoor ze uiteindelijk tot ‘Ridder in de Orde van Oranje Nassau’ werd benoemd. Daarna overleefde deze avonturier een maand op een onbewoond eiland als deelnemer aan ‘Expeditie Robinson‘. Esther’s meer dan 1000 keynote presentaties inspireerden ondernemers en beleidsmakers over de hele wereld om hun uitdagingen om te zetten in kansen. Esther is een belangrijke influencer op social media en is ruim 500 keer geïnterviewd op TV, radio en in andere media.

Tot grote verrassing werd Esther onlangs ‘ontslagen’ uit Nederland omdat ze volgens de wet ‘te veel reist’… Ze verloor al haar rechten, maar niet haar plichten… Daarop besloot ze de situatie om te draaien en leeft nu als digitale nomade. Esther heeft in meer dan 100 landen gewoond, gewerkt en gereisd en schreef daar twee boeken over. Dezelfde overheid die haar het land uit zette, vraagt nu haar hulp om de problemen voor de nieuwe ‘mobiele generatie’ aan te pakken. 🙂

“Esther draait de wereld op zijn kop en laat zien dat om elke hoek een spannende uitdaging, leuke verrassing of mooi moment verscholen ligt.”

Vrouw.nl

“Intelligente en vaardige communicatie.”

SVB (Oostenrijk)

“Esther’s kracht is dat ze niet alleen successen deelt, maar ook haar twijfels en missers.”

IG&H consultant & Interim

“De boodschap ‘No Excuses! en morgen de 1e stap zetten’ trilt naderhand door bij een ieder.”

Beter/ARBO

“Esther laat zien en ervaren hoe je op simpele wijze gebruik kunt maken van de mogelijkheden om je heen.”

Hewlett Packard

“Juist het buiten de gebaande paden treden kan vaak voor verrassende uitkomsten zorgen.”

SOVAK

Meer referenties

In de media

Esther-Jacobs-in-de-media

Al 20 jaar, in 10 landen; bekijk de meer dan 500 interviews.

Esther-Jacobs-Schrijver-storyteller-journalist

Schrijver, Journalist & Storyteller

Verhalen zijn overal. Ik (h)erken en deel ze in speeches, boeken, blogs en foto’s. Ook help ik anderen de essentie van hun verhaal te pakken en in een geschikte vorm te gieten.

Chari-goeroe

Chari-goeroe

Na Coins for Care zocht ik uit hoe goede doelen de €16 miljoen besteedden. Mijn roep om transparante maakte mij ‘beroemd’ bij het publiek en ‘berucht’ in de gevestigde goede doelen wereld.

antropoloog

Moderne antropoloog

Als ik één ding heb geleerd van mijn Masters in Latin American Studies, dan is het wel dat je altijd door je eigen persoonlijke en culturele ‘bril’ kijkt, hoe je die ook probeert af te zetten.

Klout-esther-jacobs

Influencer

Mijn Klout score van 72 plaatst me in de top 10% van social media influencers wereldwijd.

Social reach

Klout score: 72  Email: 10K list   Youtube: 111K views   Facebook: 7K followers  Twitter: 6.7K followers   Instagram: 1.7K followers