Ik wakker het vuur aan

Liefst in je hart; indien nodig ook onder je voeten…

Ik zie kansen waar anderen problemen zien. Ik heb geleerd om tegenslag te gebruiken om mijn fundering te verstevigen. Ik vind prachtige verhalen in ogenschijnlijk gewone dingen en mensen die ik ontmoet. Ik kan iets geweldigs maken van iets gemiddelds. En ik heb eindelijk ontdekt dat succes gemakkelijk kan zijn als je je hart volgt, niet je hoofd.

Ik deel hoe jij dit ook allemaal kunt. Via mijn presentaties, boeken, e-cursussen, workshops, retraites, RESULTANT sessies en in de social media vind je inspiratie en concrete tips.

Deze mindshift geeft je niet alleen de controle over je eigen leven, maar maakt je ook tot een inspiratiebron voor de mensen om je heen.

“Esther is a rock star!”
Chris Guillebeau – NY Times bestselling author of ‘The $100 startup’

Geen excuses!

Ze noemen me de ‘No Excuses Lady’ omdat ik dingen voor elkaar krijg, ongeacht de omstandigheden. Onzekerheid is mijn comfort zone geworden. Mijn geheim? Focus alleen op de dingen die je kunt beïnvloeden. Werk met wat je hebt. Zoek en pak kansen als een ondernemer. Neem de touwtjes in handen to make things happen in je bedrijf en je leven. Wacht niet langer. Doe het vandaag!

Walk the talk

In de afgelopen 25 jaar als ondernemer heb ik veel uitdagingen omgezet in kansen:

Wil jij weer vlammen?

Mijn kracht is om bijzondere mensen en ondernemers in hun kracht te zetten; meer vrijheid ervaren, hun unieke verhaal delen en een positieve impact maken op de wereld om hen heen.

Werk met mij

Stuur me een bericht of schrijf je in om – net als 10.000 anderen in 42 landen – mijn maandelijkse inspiratie-shot te ontvangen.

Changing lives around the world

Wist je dat?

Esther-Jacobs-Schrijver-storyteller-journalist

Schrijver, Journalist & Storyteller

Verhalen zijn overal. Ik (h)erken en deel ze in speeches, boeken, blogs en foto’s. Ook help ik anderen de essentie van hun verhaal te pakken en in een geschikte vorm te gieten.

Chari-goeroe

Chari-goeroe

Na Coins for Care zocht ik uit hoe goede doelen de €16 miljoen besteedden. Mijn roep om transparante maakte mij ‘beroemd’ bij het publiek en ‘berucht’ in de gevestigde goede doelen wereld.

antropoloog

Moderne antropoloog

Als ik één ding heb geleerd van mijn Masters in Latin American Studies, dan is het wel dat je altijd door je eigen persoonlijke en culturele ‘bril’ kijkt, hoe je die ook probeert af te zetten.

Esther-Jacobs-in-de-media

In de media

Al 20 jaar, in 10 landen; bekijk de meer dan 500 interviews.

Social reach

Klout score: 60-72  Email: 10K list   Youtube: 185K views   Facebook: 7K followers  Twitter: 6.8K followers   Instagram: 2.3K followers