Algemene Voorwaarden

Corona

In deze tijden van het Corona virus kan het zijn dat events door overheidsregels op het laatste moment moeten worden gewijzigd, verplaatst of zelfs gecancelled. In dat geval zorg ik ervoor dat je:

 • dezelfde content en resultaten en een vergelijkbare ervaring krijgt op een andere plek of manier

 • we het event online houden

 • we het omzetten in 1 op 1 coaching

 • of een combinatie van bovenstaande, voor een gelijke of hogere waarde dan het origineel geboekte event

 • alleen als we er met genoemde voorstellen echt niet samen uitkomen, kunnen we een refund in overweging nemen.

Boeken bestellen

De genoemde verzendkosten gelden binnen Nederland. TNT post raakt helaas steeds vaker zendingen kwijt. Mocht een bestelling zoek raken in de post of om een andere reden buiten mijn macht niet aankomen, dan is mijn voorstel om voor de nieuwe zending de kosten (van de boeken plus verzendkosten) te delen.

eCourses

Je krijgt levenslange toegang tot een ecourse via het Udemy platform en op Teachable zolang als het platform support biedt. De geboden informatie blijft dus altijd toegankelijk. Als er een besloten Facebook groep in het aangeboden pakket zit, wordt die bijgehouden zolang wij en/of Facebook bestaan… 🙂

Annuleringsregeling workshops

Mijn online workshops worden altijd opgenomen. Kan je niet bij de online workshop zijn? Achteraf ontvang je altijd de replay, zodat je toch de workshop kunt volgen. Het is niet mogelijk je deelname naar een andere datum verplaatsen, tenzij dat minimaal 1 uur voor de start van de workshop met mij is afgesproken.

Kun je helaas niet naar een offline workshop komen? Je kunt je dan laten vervangen door iemand anders, mits je mij daarvan tijdig op de hoogte stelt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Moet je jouw reservering cancelen, dan zijn daar de volgende annuleringskosten aan verbonden:

 • Tot 30 dagen voor de eventdatum: 10%
 • Tussen 30 dagen tot 2 weken voor de eventdatum: 50%
 • Binnen 14 dagen voor de eventdatum: 100%

Annuleringsregeling retreats

Heb je een retreat (bijvoorbeeld de schrijfweek) geboekt maar kun je helaas niet komen? Je kunt je dan laten vervangen door iemand anders, mits je mij daarvan tijdig op de hoogte stelt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Moet je jouw reservering cancelen, dan zijn daar de volgende annuleringskosten aan verbonden:

 • Meer dan 90 dagen voor de start van het retreat: 15%
 • Tussen 90 dagen tot 30 dagen voor de start van het retreat: 50%
 • Binnen 30 dagen voor de start van het retreat: 80%

Annuleringsregeling Cruise your business

De ANVR voorwaarden zijn van toepassing

Bij reservering doe je een aanbetaling van ca 25% van de reissom

Kun je na boeking helaas toch niet mee op cruise? Je kunt je dan laten vervangen door iemand anders. De kosten voor het wijzigen van naam bij de cruise line kunnen echter oplopen tot 50% van de totaal prijs.

Annuleringsregeling Dropshipping Bootcamp

Omdat ik het bootcamp samen met Shamangy Tel organiseer, hebben we een apart documentje aangemaakt met de voorwaarden. Klik hier om het te bekijken

Annuleringsregeling lezingen

Heb je mij ingehuurd voor een lezing en moet je afzeggen?

 • Annuleringskosten tot 30 dagen voor de eventdatum: 15%

 • Annuleringskosten tussen 30 dagen tot 2 weken voor de eventdatum: 50%

 • Annuleringskosten binnen 14 dagen voor de eventdatum: 100%

Mastermind afspraken

Deelname aan een Mastermind is een investering in jezelf en een commitment dat je aangaat met mij, jezelf en de groep. Het is niet de bedoeling dat je tussentijds afhaakt en je kunt je niet door iemand anders laten vervangen. Om die reden zijn er ook geen refunds mogelijk. Mocht je problemen ondervinden met de continuïteit, dan kunnen we samen proberen een oplossing te vinden waardoor je toch kunt blijven profiteren van de lopende Mastermind, bijvoorbeeld door opnames van de sessies te verzorgen waar je niet bij kunt zijn, waarbij je van tevoren vragen aan kunt leveren.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is volgens de wettelijke norm 14 dagen.