Dit is mijn top-team

Ik stel je graag voor aan mijn team

Veel mensen denken dat ik een ‘einzelgänger’ ben, wat eigenlijk ook wel een beetje het geval is. Maar ik kan natuurlijk niet alles alleen doen. In de loop van de jaren heb ik een top team om me heen verzameld van professionele free-lancers over de hele wereld die me helpen om ‘alle ballen in de lucht te houden’. Ieder heeft zijn/haar eigen specialisatie. We werken allemaal onafhankelijk van elkaar, op onze eigen plek, tijden en manieren, maar samen creëren we prachtige dingen. 

Wat voor taken besteed ik uit? Hoe vind ik goede mensen?

Proud to introduce you to my team! Hopelijk vind je het OK als ik dat in het Engels doe? Ik creëer namelijk liever nieuwe content dan dat ik mijn energie aan vertalingen besteed… 🙂

Wil je digitale nomade worden?

Zie jij jezelf al de wereld over reizen als locatie onafhankelijk ondernemer?

  • Heb je nog vragen?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten?

Dan zijn deze opties wellicht iets voor jou:

  • In mijn Handboek voor Wereldburgers vertel ik hoe ik uit het systeem ben gestapt, welke problemen ik tegenkwam en welke oplossingen ik vond. Ook geef ik veel tips hoe ik het gedaan zou hebben als ik van tevoren had geweten wat ik nu weet. Kortom: het perfecte boek als je niet zelf het wiel wilt uitvinden.
  • De Engelse Digital Nomads boek is internationaler, dus het bevat niet alle Nederlandse tips & tricks. Het is wel iets meer gericht op ondernemen en heeft inspirerende voorbeelden en interviews met andere digital nomads.
  • Eens in de paar maanden houd ik een Digital Nomad workshop. Van tevoren ontvang je een aantal videos waarin ik de belangrijkste onderwerpen bespreek (waar registreren, je bedrijf opzetten, verzekeren, belasting betalen etc.). Tijdens de workshop kan je dan al je overgebleven vragen stellen, denk ik met je mee en hoor je de plannen en ervaringen van andere nomads.
handboekvooreenwereldburger_auteur_Esther_Jacobs
Digital-Nomads_how-to-live-play-work-around-the-world_auteur_Esther_Jacobs