Van ‘held’ naar ’thuisloos’

Mijn verhaal (Geridderd worden voor het verzamelen van €16 miljoen voor goede doelen en een paar jaar later worden ‘ontslagen’ uit Nederland omdat ik teveel reisde) is opgenomen in het boek Friction.
 From hero to outcast
 From hero to outcast

Leonardo da Vinci was de eerste die de kracht van wrijving in de natuurkunde onthulde, Roger Dooley is de eerste die het voor business doet. Ik ben vereerd dat mijn verhaal onderdeel uit maakt van deze bestseller. Het laat zien dat nadelen veroorzaakt door wrijving (“We know no nomads …”) eigenlijk je krachtigste voordeel kunnen zijn.

 From hero to outcast
 From hero to outcast
 From hero to outcast
 From hero to outcast
 From hero to outcast

Klik op een afbeelding om het volledige hoofdstuk te kunnen lezen.

Geïnteresseerd in het boek ‘Friction – The Untapped Force That Can Be Your Most Powerful Advantage‘ van Roger Dooley?

Wil je digitale nomade worden?

Zie jij jezelf al de wereld over reizen als locatie onafhankelijk ondernemer?

  • Heb je nog vragen?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten?

Dan zijn deze opties wellicht iets voor jou:

  • In mijn Handboek voor Wereldburgers vertel ik hoe ik uit het systeem ben gestapt, welke problemen ik tegenkwam en welke oplossingen ik vond. Ook geef ik veel tips hoe ik het gedaan zou hebben als ik van tevoren had geweten wat ik nu weet. Kortom: het perfecte boek als je niet zelf het wiel wilt uitvinden.
  • De Engelse Digital Nomads boek is internationaler, dus het bevat niet alle Nederlandse tips & tricks. Het is wel iets meer gericht op ondernemen en heeft inspirerende voorbeelden en interviews met andere digital nomads.
  • Eens in de paar maanden houd ik een Digital Nomad workshop. Van tevoren ontvang je een aantal videos waarin ik de belangrijkste onderwerpen bespreek (waar registreren, je bedrijf opzetten, verzekeren, belasting betalen etc.). Tijdens de workshop kan je dan al je overgebleven vragen stellen, denk ik met je mee en hoor je de plannen en ervaringen van andere nomads.
handboekvooreenwereldburger_auteur_Esther_Jacobs
Digital-Nomads_how-to-live-play-work-around-the-world_auteur_Esther_Jacobs