Een dag in het leven van een digital nomad

Veel mensen vragen hoe een typische dag voor mij eruit ziet. Dat is lastig te zeggen, want er bestaat geen ’typische dag’ als je zo vrij leeft zoals ik. Ik waagde toch een poging. Hopelijk vind je het niet erg om deze post in het Engels te lezen? Ik schreef hem namelijk in het Engels en houd niet zo van dingen vertalen. Ik steek mijn energie liever in het creëren van nieuwe content… 🙂

Bekijk: a day in the life of a digital nomad

Benieuwd hoe ik zelf digitale nomade ben geworden? Lees mijn schokkende verhaal hoe ik werd ‘ontslagen’ uit Nederland omdat ik teveel reis (en veel tips, specifiek voor Nederlanders) in het Handboek voor Wereldburgers.

Wil je digitale nomade worden?

Zie jij jezelf al de wereld over reizen als locatie onafhankelijk ondernemer?

  • Heb je nog vragen?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten?

Dan zijn deze opties wellicht iets voor jou:

  • In mijn Handboek voor Wereldburgers vertel ik hoe ik uit het systeem ben gestapt, welke problemen ik tegenkwam en welke oplossingen ik vond. Ook geef ik veel tips hoe ik het gedaan zou hebben als ik van tevoren had geweten wat ik nu weet. Kortom: het perfecte boek als je niet zelf het wiel wilt uitvinden.
  • De Engelse Digital Nomads boek is internationaler, dus het bevat niet alle Nederlandse tips & tricks. Het is wel iets meer gericht op ondernemen en heeft inspirerende voorbeelden en interviews met andere digital nomads.
  • Eens in de paar maanden houd ik een Digital Nomad workshop. Van tevoren ontvang je een aantal videos waarin ik de belangrijkste onderwerpen bespreek (waar registreren, je bedrijf opzetten, verzekeren, belasting betalen etc.). Tijdens de workshop kan je dan al je overgebleven vragen stellen, denk ik met je mee en hoor je de plannen en ervaringen van andere nomads.
handboekvooreenwereldburger_auteur_Esther_Jacobs
Digital-Nomads_how-to-live-play-work-around-the-world_auteur_Esther_Jacobs