Jouw Twitter Favorites als referentie op je website gebruiken

Door slim gebruik van de ‘favorites’ functie in Twitter, kun je een RSS feed van jouw Twitter favorites als referentie gebruiken op je website: In plaats van leuke tweets met een sterretje te markeren als ‘favorite’, gebruik ik deze functie alleen voor mooie dingen die op Twitter over mij en mijn werk worden gezegd. Als ik op ‘favorites’ klik, krijg ik dus een mooie lijst referenties te zien. Door een RSS feed van deze lijst op mijn website te plaatsen (met de volgende code – alleen estherjacobs vervangen door je eigen twitternaam: https://api.twitter.com/1/favorites.rss?screen_name=estherjacobs) krijgt de bezoeker dus een recent lijstje met ‘live’ referenties te zien, met meteen de afzender erbij. Een keer instellen, hoef je nooit meer iets aan te doen! Kijk onderin de sidebar van deze pagina op mijn website hoe het eruit ziet. Ik kreeg de tip dat er inmiddels ook een plugin voor is: Blackbirdpie Kijk welke manier het best bij jou past. Succes!

Vijf minuten inspiratie nieuwsbrief

Drie keer per jaar stuur ik een 5 minuten inspiratie mail met slimme en leuke tips aan al mijn contacten. Wil jij af en toe een glimlach en inspiratie in je mailbox?