Inspiratie in je luie stoel

Is dit niet een heerlijke tijd om met een warme kop thee of choco op de bank te kruipen en je te verliezen in een andere wereld? Als je dan toch iets leest of kijkt, laat het dan ook een beetje inspirerend zijn. Mijn favorieten:

Video/film
Caine’s Arcade: Een filmpje over een jongen van 9 die van karton zijn eigen ‘speelhal’ bouwt en ineens beroemd wordt. Kijk ook zeker deel 2.
Validation: Hoe een beetje aandacht het verschil kan maken.
Les Intouchables: Een van de mooiste films aller tijden. Een lach en een traan. Mooie mensen.
Amélie: Inmiddels een klassieker. Heerlijk vrolijk en creatief.

Boeken
Zout op mijn huid: Heerlijk wegdromen met de inmiddels klassieke liefdesgeschiedenis van een intellectuele Parisienne en een Bretonse visser.
– ‘Op zwart‘ van Willem Bosch: Een nieuwe, fascinerende roman. De aarde is gestopt met draaien in 2010 en al 17 jaar leven mensen in Nederland in duisternis en met strenge regels…
The Time Travelers Wife; Ik was al jaren voor de film uitkwam gebiologeerd door dit boek en de realiteit waarmee een absurde situatie (onwillekeurig tijdreizen) wordt uitgewerkt. Een uniek liefdesverhaal.
The four hour workweek: Laat Timothy Ferriss je uitdagen om uit de sleur te stappen. Zijn onderzoekende geest en frisse kijk op werk en tijd geeft je gegarandeerd nieuwe inzichten.

Imagination is the preview of life’s coming attractions. – Albert Einstein

Vijf minuten inspiratie nieuwsbrief

Drie keer per jaar stuur ik een 5 minuten inspiratie mail met slimme en leuke tips aan al mijn contacten. Wil jij af en toe een glimlach en inspiratie in je mailbox?

Inspiration in your inbox

Join 14,ooo people in 42 countries and receive inspiration and surprises every month. You can sign up for my free ‘inspiration shots’ in the footer of my website.