Strive, struggle & shine (Presentatie)

Het persoonlijke verhaal achter succes

Deze cyclus maken we allemaal door; zowel persoonlijk, als ondernemer, maar ook bedrijven en merken gaan door dit proces.

Aan de hand van mijn eigen ervaringen licht ik het toe. ‘Shine’: er is iets dat je heel graag wilt bereiken; dat gaat niet makkelijk, maar als je met een duidelijk doel de ‘struggle’ ingaat, niet opgeeft en creatieve oplossingen bedenkt, breekt op een gegeven moment de periode van ‘Shine’ aan. Nu kun je genieten van je succes en de geleerde lessen met anderen delen. Maar pas op: er kan ook jaloezie zijn. En rust niet te lang op je lauweren, want de markt/wereld/externe omstandigheden kunnen veranderen. Voordat je het weet, ga je een nieuwe cyclus in.

Hoe vaker je dit proces doormaakt, hoe bewuster je je ervan bent en hoe beter je ermee om kunt gaan. Herkenbaar en praktisch toepasbaar.

Meer over Strive, Struggle & Shine?

IG&H Logo

Esther’s kracht is dat ze niet alleen successen deelt, maar ook haar twijfels en missers.”

IG&H consultant & Interim

Resultaten:

  • Een uniek framework voor de wereld, business, ondernemerschap, merken en je eigen persoonlijke ontwikkeling

  • Praktische inzichten waar je zelf in deze cirkel bevindt

  • Weten wat je moet doen (en laten) in iedere fase

  • Herken de ‘danger zone’ voor succesvolle bedrijven

Bekijk:

ZZP Talk Strive & Struggle & Shine

Zie Esthers info in 1 handig overzicht
Nodig Esther uit als spreker op jouw event

Extra’s:

Esthers lezingen duren tussen de 15 minuten en 3 uur. Van inspireren tot interactief. De volgende elementen kunnen aan een lezing worden toegevoegd:

Je kent ‘stand up comedy’? In plaats van grappen, bedenk ik ter plekke oplossingen voor allerhande uitdagingen in het publiek. Groot of klein, zakelijk of privé; ik laat zien hoe je creatief denkt en daag het publiek uit mee te denken. Bijvoorbeeld ‘hoe zet ik mijn eigen bedrijf op?’ of ‘Hoe kan ik op wereldreis zonder geld of zonder ruzie met de leerplichtwet’. Zo nodig koppel ik mensen aan elkaar die elkaar verder kunnen helpen.
Een interactieve mix van inspirerende filmpjes, puzzels, ‘real life’ voorbeelden, mijn eigen verhaal (o.a. Coins for Care) en andere anekdotes. Voor elk wat wils. Centrale thema’s zijn: bereik meer met minder, creatief denken, natural networking en passie!
The Marshmallow Challenge, de onmogelijke touwoefening, de paardenpuzzel etc. Afhankelijk van de groep, de ruimte, de beschikbare tijd en de rest van het programma weet ik de perfecte toevoeging, waarbij de deelnemers plezier hebben, er veel energie vrijkomt en die ook inhoudelijke aansluit bij het thema.