One Year To Freedom

Ontsnap aan de ‘9-5’. Wees je eigen baas. Woon overal. Doe meer van wat je leuk vindt.

Vrijheid. Meer tijd besteden aan wat voor jou het belangrijkst is. Meer energie, meer voldoening in je leven.

Dit programma begeleidt je stap voor stap. Werk in je eigen tempo in 12 maanden naar jouw doel toe. OYTF is een combinatie van live online workshops / Q&A sessies, ondersteund door exclusieve videolessen, e-books, een werkboek, een checklist en vele extra’s.

Onderwerpen:

 1. Jouw ideale leven: wat wil je echt?
 2. Ondernemerschap: hoe je van je passie een business maakt.
 3. Six flag-theorie: waar registreer je je? Waar zet je een bedrijf op, betaal je belasting, ben je verzekerd? En nog veel meer tips voor een goede foundation voor een internationaal leven.
 4. Zichtbaarheid: hoe krijg je klanten, hoe promoot je jezelf / je bedrijf op een natuurlijke manier?
 5. Locatie-onafhankelijke levensstijl: wat is er nodig om een digitale nomade te zijn? Praktische tips & tricks.
 6. Energiemanagement: hoe zorg je ervoor dat je met deze lifestyle geen bore-out of burn-out krijgt.

Ik ondersteun je, JIJ zult het werk moeten doen

Vrijheid betekent voor iedereen iets anders, dus ik kan je geen concreet resultaat beloven. Wat ik wel kan toezeggen, is dat ik je zal begeleiden op je eigen reis. Ik deel mijn ervaringen, inspirerende voorbeelden, praktische tips en veel gemaakte fouten. Ik breng je in contact met andere vrijheidszoekers, plant de zaadjes, laat je zien wat mogelijk is en zal je eraan blijven herinneren dát het mogelijk is. Ik zal je laten zien hoe het werkt, maar ik kan het werk niet voor je doen. Ik zal je begeleiden en scherp houden, de stok achter de deur zijn, maar JIJ zult het werk moeten doen om te komen waar je wilt zijn.

Wat je krijgt:

 • Q&A sessies

  Elke live online workshop heeft een Q&A-sessie. Jouw onbeperkte toegang gedurende 12 maanden geeft je de mogelijkheid om al je vragen beantwoord te krijgen wanneer die zich voordoen. Sessies worden opgenomen, zodat je jouw vragen kunt inzenden om beantwoord te worden en dus ook toegang hebt tot de Q&A’s als je niet bij de live sessie kunt zijn.

 • Inspiratie in je inbox

  Fris je motivatie op met verschillende verhalen, voorbeelden en tips. Je ontvangt opnames van de workshops zodat je deze (opnieuw) kunt bekijken wanneer je maar wilt. De reguliere e-mails met video’s, visualisaties, oefeningen, tips en inspiratie, leiden je stap voor stap door het proces. Je wordt getriggerd om verschillende dingen uit te proberen.

  Tijdens de workshops en Q&A sessies kun je feedback vragen en je werk bespreken.

 • Videobibliotheek

  Je krijgt toegang tot exclusieve videos over ieder onderwerp. De korte video’s leiden je door de stappen en bieden inspiratie, praktische tips en motivatie om verder te gaan op je reis.

 • Checklist

  Een praktisch stappenplan, waarmee je elke fase kunt afvinken. De checklist op maat bevat alle zaken waar je aan moet denken en die je moet doen om jouw gewenste vrijheid te bereiken.

 • Gratis zakelijk advies in Estland

  Je krijgt een gratis adviesgesprek met de beste provider in Estland, voor het geval je jouw bedrijf daar wilt vestigen (de beroemde e-Residency). Al je vragen worden beantwoord.

 • Twee privé 1-op-1 sessies

  Kies je voor de VIP-versie, dan zijn daar ook twee één-op-één sessies met mij bij inbegrepen. Je kunt ervoor kiezen om ze in te plannen aan het begin, midden of einde van je reis, wat voor jou het beste voelt. We kunnen dan je plannen, de voortgang en je uitdagingen doornemen en ervoor zorgen dat je het beste uit je ‘One Year To Freedom’ haalt.

Bertus Veenstra

“Mede door het boek en de video’s
ben ik nu volledig soeverein”

Bertus Veenstra

Jeroen Van Weeghel

“Esther laat zien dat een succesvol leven als Location Independent Entrepreneur mogelijk is. Haar nuchtere en realistische werkwijze bevalt me heel goed, net als haar mentaliteit om optimaal gebruik te maken van alles dat NU al tot je beschikking staat.”

Jeroen van Weeghel

Florence Kenters

“Vrijheid en onafhankelijkheid zijn waar het om draait in het leven. Ik leer veel van Esther’s ervaringen: ze deelt zo veel inspiratie!
Het is ook belangrijk om dit met gelijkgestemde mensen te doen.”

Florence Kenters

Marjolein Ekkelboom

“Door OYTF kreeg ik toestemming om weer mezelf te zijn.
Om mijn keuzes te maken, ongeacht wat mijn omgeving daarvan vindt.”

Marjolein Ekkelboom

Welke resultaten kan je verwachten?

 • Maak je droomleven werkelijkheid. Stap voor stap.

 • Ontmoet gelijkgestemden, deel ervaringen en ideeën.

 • Krijg antwoord op je vragen. Vind het wiel niet opnieuw uit, leer van ervaren locatie onafhankelijke ondernemers en experts.

 • Krijg spannende opdrachten (optioneel) om nieuwe dingen uit te proberen en tips in de praktijk te brengen.

 • Zorg dat je klaar bent voor je locatie onafhankelijke leven. Als je dat al leeft, upgrade dan je bedrijf en leven voor nog meer vrijheid.

“Instead of wondering when your next vacation is, maybe you should set up a life you don’t need to escape from”

Seth Godin

Wat is de prijs van vrijheid?

Wat is vrijheid jou waard?

Ik heb het programma een symbolische prijs gegeven, zodat het voor iedereen haalbaar is. Er zijn twee opties:

Volledig programma (normale prijs € 1495) – VIP: het volledige programma plus twee 1-op-1 coaching sessies (normale prijs € 2195)

Nu als speciale aanbieding:

One year to freedom: €997
One year to freedom + 2 privé-sessies: €1495
Rachel van den Broek

“De verschillende verhalen van ervaringsdeskundigen zijn geweldig.
Overal kun je wel iets uit ‘pikken’ waar je wat aan hebt.”

Rachel van den Broek

Dirkjan Thijs

“Hoewel ik al al drie jaar ‘remote’ leef, gaf deze cursus me een beter begrip
van het Belastingsysteem en het opzetten van een buitenlands bedrijf.”

Dirkjan Thijs

Marjolein Ekkelboom

“Dit programma hielp me los te breken. Het bracht ook focus. Het hielp me vol te houden.
Ik ben inmiddels naar Spanje verhuisd. Het gevoel mijn vrijheid terug te hebben is onbetaalbaar.”

Marjolein Ekkelboom

Je ’tour guide’

Esther Jacobs wordt vaak de ‘No excuses lady’ genoemd omdat ze van elk obstakel een springplank maakt. Begin deze eeuw was ze de eerste digitale nomade van Nederland, lang voordat deze levensstijl populair werd, zelfs voordat de wereld digitaal was. Ze heeft meer dan 100 landen bezocht en is de afgelopen 15 jaar niet langer dan 4 weken op één plek gebleven.

Esther heeft nog nooit voor een baas gewerkt en heeft als ondernemer veel succesvolle projecten opgezet. Ze heeft meer dan 1000 keynote-presentaties en twee TEDx-toespraken gegeven, heeft 16 miljoen euro opgehaald voor goede doelen, is de auteur van meer dan 30 boeken en is 500 keer geïnterviewd door de internationale media.

Nadat ze tot ieders verbazing door de Nederlandse koningin was geridderd, ‘ontsloeg’ haar thuisland Nederland haar slechts een paar jaar later omdat ze te veel reisde. Sindsdien adviseert Esther overheden, digital nomads en andere organisaties om ‘het systeem’ aan te passen aan de locatie-onafhankelijke levensstijl die steeds gebruikelijker wordt. Ze kocht onlangs een stuk olijfboomgaard met een oud Trullo-huis in Puglia, Zuid-Italië en produceert nu haar eigen olijfolie.