fbpx

One Year To Freedom2024-01-22T12:48:20+01:00

Programma: One Year To Freedom

Leer in 12 maanden hoe je in vrijheid en zonder grenzen kunt werken en ondernemen.

Dit programma begeleidt je stap voor stap naar meer vrijheid, of je nu in NL blijft of de wereld over wilt reizen. Werk in je eigen tempo in 12 maanden naar jouw doel toe. OYTF is een combinatie van maandelijkse live online workshops, Q&A sessies, accountability Mastermind calls, een Facebook groep, ondersteund door exclusieve videolessen, e-books, een werkboek, een checklist en vele extra’s.

Ontsnap aan de ‘9-5’ sleur. Wees je eigen baas. Woon overal en doe meer van wat je leuk vindt.

Voel de vrijheid waardoor je meer tijd gaat besteden aan wat voor jou het belangrijkst is. Voel meer energie en haal meer voldoening uit het leven.

Schrijf je nu in voor het OYTF programma

Doe een jaar lang mee aan AL mijn online workshops en Q&A sessies. Krijg toegang tot AL mijn video’s en boeken. Schrijf je nu in voor 12 maanden begeleiding om jouw droomleven te creëeren. De allerlaatste editie sluit op 15 jan 2024. Dit is dus je laatste kans om mee te doen!

Dit is een tijdelijk speciale aanbieding.
Normale prijs € 1795, –
Bertus Veenstra - One year to freedom

“Mede door het boek en de video’s
ben ik nu volledig soeverein”

Bertus Veenstra

Jeroen Van Weeghel - One year to freedom

“Esther laat zien dat een succesvol leven als Location Independent Entrepreneur mogelijk is. Haar nuchtere en realistische werkwijze bevalt me heel goed, net als haar mentaliteit om optimaal gebruik te maken van alles dat NU al tot je beschikking staat.”

Jeroen van Weeghel

Florence Kenters - One year to freedom

“Vrijheid en onafhankelijkheid zijn waar het om draait in het leven. Ik leer veel van Esther’s ervaringen: ze deelt zo veel inspiratie!
Het is ook belangrijk om dit met gelijkgestemde mensen te doen.”

Florence Kenters

Marjolein Ekkelboom - One year to freedom

“Door OYTF kreeg ik toestemming om weer mezelf te zijn.
Om mijn keuzes te maken, ongeacht wat mijn omgeving daarvan vindt.”

Marjolein Ekkelboom

Wat levert het je op?

Resultaat waarmee je vooruit kunt

Om je alvast een idee te geven hoe jouw leven als (lokatie onafhankelijke?) ondernemer of digitale nomade eruit kan komen te zien, dit is wat je kunt bereiken:

 • Maak je droomleven werkelijkheid. Stap voor stap.
 • Ontmoet gelijkgestemden, deel ervaringen en ideeën.
 • Krijg antwoord op je vragen. Vind het wiel niet opnieuw uit, leer van ervaren locatie onafhankelijke ondernemers en experts.
 • Krijg spannende opdrachten (optioneel) om nieuwe dingen uit te proberen en tips in de praktijk te brengen.
 • Zorg dat je klaar bent voor je locatie onafhankelijke leven.
 • Ben je al locatie onafhankelijk ondernemer? Upgrade dan je bedrijf en leven voor nog meer vrijheid.
Esther Jacobs – the NO EXCUSES LADY: speaker, author, book writing coach, digital nomad

Wil je ook uit het systeem stappen?
Kies voor vrijheid en schrijf je in voor OYTF.

Leer hoe je je losmaakt van de dagelijkse 9-5 sleur, zodat je niet in het diepe hoeft te springen. Ik begeleid je bij het opzetten van een stabiele manier van lokatie onafhankelijk werken en leven. Volg je hart. Leef je droom!

Ik begeleid je persoonlijk naar de ultieme vrijheid

Workshops One Year To Freedom

Een heel jaar lang kun je meedoen aan al mijn live online workshops. Verschillende onderwerpen met maar 1 doel: vrijheid! Van tevoren ontvang je videos met de belangrijkste info over ieder onderwerp. Tijdens de workshop worden dan al je overgebleven vragen persoonlijk beantwoord. En kun je een keertje niet, geen nood. De workshops worden meerdere keren per jaar gegeven en je ontvangt altijd achteraf de opname.

Digital Nomad

Leer alles over de voor-en nadelen van in Nederland ingeschreven blijven, regels m.b.t. inschrijving,  belasting, een bedrijf in het buitenland opzetten, verzekeringen en andere zaken die je als lokatie onafhankelijk ondernemer tegenkomt. Meer.

How to turn anything into a business

Hoe kan je met je passie een inkomen genereren? Hoe tover je schijnbaar irrelevante ervaringen om tot een succesvolle workshop, een boek of retreat? Ik deed het met een transatlantische cruise, een relatie met een playboy en zelfs tango dansen of olijven plukken. Meer.

Moderne promotie en ‘free publicity’

Deze workshop leert je om zichtbaar te zijn en klanten aan te trekken op een persoonlijke en natuurlijke manier. Het is echt mogelijk om online dezelfde impact te hebben als offline, zonder trucjes of Amerikaanse ‘guru’ technieken. Gewoon zijn wie jij bent en het heel dichtbij houden. Maar wel zichtbaar waar jij passie voor hebt en hoe jij anderen daarmee kunt helpen. Meer.

Digital delegation

Deze workshop laat elke bedrijfseigenaar, consultant, schrijver, coach en online ondernemer zien hoe ze slim Artificial Intelligence kunnen inzetten en de hulp van een Virtual Assistant (VA) kunnen krijgen die ze nodig hebben, tegen een prijs die ze zich kunnen veroorloven. Meer.

Light your fire, without the burnout

Stort je je met heel je hart in je passie en wil je voorkomen dat je emotionele of fysieke uitgeput raakt? Nooit meer al je energie opmaken, pas opladen wanneer het ‘reservelampje’ gaat branden en dan weer opnieuw leeglopen. Meer.

Van idee tot boek

Deel je verhaal en wordt meer zichtbaar: dit leidt tot meer klanten, spreekopdrachten en interviews. Meer.

Met het OYTF programma krijg je een jaar lang toegang tot AL deze workshops en méér voor slechts €1795 €1295

Dirkjan Thijs - One year to freedom

“Hoewel ik al al drie jaar ‘remote’ leef, gaf deze cursus me een beter begrip
van het Belastingsysteem en het opzetten van een buitenlands bedrijf.”

Dirkjan Thijs

Marjolein Ekkelboom - One year to freedom

“Dit programma hielp me los te breken. Het bracht ook focus. Het hielp me vol te houden.
Ik ben inmiddels naar Spanje verhuisd. Het gevoel mijn vrijheid terug te hebben is onbetaalbaar.”

Marjolein Ekkelboom

Vraagstukken die we samen gaan beantwoorden

Onderwerpen

Iedereen heeft eigen dromen en een toekomstbeeld. Daarom zullen de onderwerpen per deelnemer verschillen. Maar ook zijn er veel overeenkomsten, immers we willen allemaal hetzelfde: werken, leven en genieten in vrijheid.

Deze onderwerpen komen aan bod

 • Jouw ideale leven: wat wil je echt?
 • Minimaliseren: ruimte maken door je werk, tijdsbesteding, spullen en uitgaven drastisch te reduceren.
 • Ondernemerschap: hoe maak je van je passie een business?
 • Six flag-theorie: waar registreer je je? Waar zet je een bedrijf op, betaal je belasting, ben je verzekerd? En nog veel meer tips voor een goede foundation voor een internationaal leven.
 • Zichtbaarheid: hoe krijg je klanten, hoe promoot je jezelf / je bedrijf op een natuurlijke manier?
 • Locatie-onafhankelijke levensstijl: wat is er nodig om een digitale nomade te zijn? Praktische tips & tricks.
 • Energiemanagement: hoe zorg je ervoor dat je met deze lifestyle geen bore-out of burn-out krijgt.
Esther on the beach

Ik ondersteun je, JIJ zult het werk moeten doen

Vrijheid betekent voor iedereen iets anders, dus ik kan je geen concreet resultaat beloven. Wat ik wel kan toezeggen, is dat ik je zal begeleiden op je eigen reis. Ik deel mijn ervaringen, inspirerende voorbeelden, praktische tips en veel gemaakte fouten. Ik breng je in contact met andere vrijheidszoekers, plant de zaadjes, laat je zien wat mogelijk is en zal je eraan blijven herinneren dát het mogelijk is. Ik zal je laten zien hoe het werkt, maar ik kan het werk niet voor je doen. Ik zal je begeleiden en scherp houden, de stok achter de deur zijn, maar JIJ zult het werk moeten doen om te komen waar je wilt zijn.

Wat je krijgt

Materialen en hulpmiddelen

Workshops
Onbeperkte toegang tot AL mijn live online workshops, één tot 2 workshops per maand

Elke workshop is een checkpunt in je reis, plus een unieke kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en geïnspireerd te raken door hun verhalen.

Q&A sessies
Elke live online workshop heeft een Q&A-sessie. Jouw onbeperkte toegang gedurende 12 maanden geeft je de mogelijkheid om al je vragen beantwoord te krijgen wanneer die zich voordoen.
Sessies worden opgenomen, zodat je jouw vragen kunt inzenden om beantwoord te worden en dus ook toegang hebt tot de Q&A’s als je niet bij de live sessie kunt zijn.

Inspiratie in je inbox
Fris je motivatie op met verschillende verhalen, voorbeelden en tips. Je ontvangt opnames van de workshops zodat je deze (opnieuw) kunt bekijken wanneer je maar wilt. De inspirerende e-mails met video’s, visualisaties, boek-fragmenten, oefeningen, tips en inspiratie, leiden je stap voor stap door het proces. Je wordt getriggerd om verschillende dingen uit te proberen.
Tijdens de workshops en Q&A sessies kun je feedback vragen en je werk bespreken.

Videobibliotheek
Je krijgt toegang tot exclusieve videos over ieder onderwerp. Deze instructie-videos, interviews, opnamen van webinars en Q&A sessies leiden je door de stappen en bieden inspiratie, praktische tips en motivatie om verder te gaan op je reis.

Checklist
Een praktisch stappenplan, waarmee je elke fase kunt afvinken.
De checklist op maat bevat alle zaken waar je aan moet denken en die je moet doen om jouw gewenste vrijheid te bereiken.

Al mijn boeken
Je ontvangt in ieder geval de PDF’s van onderstaande boeken. Is er een ander boek dat je aanspreekt? Laat me weten en je ontvangt het.

De e-mails vertellen je precies wat je wanneer moet lezen.

Een community van gelijkgestemde mensen
In onze besloten Facebook groep kan je vragen stellen, ervaringen delen en samen met de andere OYTF-leden plannen maken.
Het is enorm waardevol om omringd te zijn met mensen die met hetzelfde bezig zijn en elkaar te helpen, motiveren en ‘accountable’ te houden.

Accountability calls
Ieder kwartaal is er een accountability call met mij en een klein groepje deelnemers. Daarnaast organiseren deelnemers onderling regelmatig ‘Mastermind’ calls om elkaar verder te helpen.

Optioneel: privé 1-op-1 sessie
Wanneer je voelt dat je wat extra ‘No Excuses’ energie nodig hebt, kun je een losse RESULTant sessie boeken. Je kunt ervoor kiezen om dit aan het begin, in het midden of aan het einde van je reis te doen, wat voor jou het beste voelt. We kunnen dan je plannen, de voortgang en je uitdagingen doornemen en ervoor zorgen dat je het beste uit je ‘One Year To Freedom’ haalt.

Wil je ook uit het systeem stappen?
Kies voor vrijheid en schrijf je in voor OYTF.

Leer hoe je je losmaakt van de dagelijkse 9-5 sleur, zodat je niet in het diepe hoeft te springen. Ik begeleid je bij het opzetten van een stabiele manier van lokatie onafhankelijk werken en leven. Volg je hart. Leef je droom!

Rachel van den Broek - One year to freedom

“De verschillende verhalen van ervaringsdeskundigen zijn geweldig.
Overal kun je wel iets uit ‘pikken’ waar je wat aan hebt.”

Rachel van den Broek

“Mooi om te zien hoe Esther iedereen instantly een ander perspectief biedt op zaken waar ze tegenaan lopen.
Dat zorgt voor een veel eenvoudigere aanpak. Wie wil er nu geen eenvoud en flow?”

Tamara

Esther Jacobs als de ultieme ervaringsdeskundige

Je ’tour guide’

Esther Jacobs ‘bestaat niet’, staat nergens ingeschreven en leeft al tien jaar buiten het systeem. Ze wordt vaak de ‘No excuses lady’ genoemd omdat ze van elk obstakel een springplank maakt en overal een oplossing voor vindt. Begin deze eeuw was ze de eerste digitale nomade van Nederland, lang voordat deze levensstijl populair werd, zelfs voordat de wereld digitaal was. Ze heeft meer dan 100 landen bezocht en is de afgelopen 15 jaar niet langer dan 4 weken op één plek gebleven.

Esther heeft nog nooit voor een baas gewerkt en heeft als ondernemer veel succesvolle projecten opgezet. Ze heeft meer dan 1000 keynote-presentaties en twee TEDx-toespraken gegeven, heeft 16 miljoen euro opgehaald voor goede doelen, is de auteur van meer dan 30 boeken en is 500 keer geïnterviewd door de internationale media.

Nadat ze tot ieders verbazing door de Nederlandse koningin was geridderd, ‘ontsloeg’ Nederland haar slechts een paar jaar later omdat ze volgens de wet ’te veel reisde’. Sindsdien adviseert Esther overheden, digital nomads en andere organisaties om ‘het systeem’ aan te passen aan de locatie-onafhankelijke levensstijl die steeds gebruikelijker wordt. Ze kocht onlangs een stuk olijfboomgaard met een oud Trullo-huis in Puglia, Zuid-Italië en produceert nu haar eigen olijfolie.

“Instead of wondering when your next vacation is, maybe you should set up a life you don’t need to escape from”

Seth Godin

Wat is de prijs van vrijheid?

Investering

One Year To Freedom programma

12 maanden lang krijg je persoonlijke ondersteuning en toegang tot alle materialen en hulpmiddelen.:

 • Minimaal 15 live online workshops
 • Q&A Sessies
 • Inspiratie in je inbox
 • Videobibliotheek
 • Minimaal 7 (werk)boeken
 • Checklists
 • Minimaal 4 accountability calls
 • Community toegang

€ 1295,- p.p.
Normale prijs € 1795,-

Meld je nu aan. De allerlaatste editie sluit op 15 jan 2024. Dit is dus je laatste kans om mee te doen!

Blogs over Digitale Nomade en Leef in vrijheid

Beste zorgverzekering voor digital nomads 2023: Jouw ultieme gids

Als digital nomad is een zorgverzekering het enige wat ik echt nodig heb. Belangrijk, zeker als je niet meer officieel in je thuisland woont. Eenmaal uitgeschreven, kun je meestal fluiten naar je nationale zorgverzekering. Tijd voor een alternatief. In deze blog vind je een overzicht van zorgverzekeringen die goed passen bij digital nomads en frequente reizigers. Van bekende opties tot specifieke keuzes voor Nederlanders, en zelfs een paar unieke oplossingen die ik zelf heb getest. Geen enkele verzekering is perfect voor iedereen. Dus check de dekking, lees de voorwaarden en vergelijk de prijzen om te zien wat het beste bij jouw levensstijl past.

Waar vind je remote werk, of een virtual assistant (VA)

Of je nu op zoek bent naar remote werk, of naar iemand die voor jou of je bedrijf kan werken, hier is de lijst met bedrijven/websites/platforms waar je op hebt gewacht! Ik geef ook wat tips over welke taken op afstand kunnen worden uitgevoerd, de stappen voordat je een VA inhuurt en hoe je een baan als VA of remote worker kunt vinden. Plus gratis toegang tot een aantal resources onderaan de blog. Meer tips, templates en voorbeelden vind je in mijn digital delegation book.

Leven en werken als digitale nomade in Thailand en Bali

In de moderne wereld van vandaag, met ongekende technologische mogelijkheden, is de vrijheid om te werken vanaf elke gewenste locatie een luxe die steeds meer mensen zichzelf permitteren. Digitale nomaden en locatie onafhankelijke ondernemers, de moderne avonturiers van deze tijd, omarmen deze levensstijl. Twee betoverende bestemmingen staan hoog op hun lijst: Thailand en Bali.

Ga naar de bovenkant