Wat is jouw droom?

Realiseer je droom, begin vandaag nog

Wat is jouw droom?

Wat je droom ook is, begin er NU aan, is Esthers belangrijkste advies. Als ervaringsdeskundige geeft deze levensgenieter praktische tips, handvatten en stof tot nadenken. Deze worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van gewone mensen die net als Esther en jijzelf met vallen en opstaan hun droom achterna zijn gegaan.

Nu met gratis werkboek!

Paperback – €14,95

Add paperback to cart

PDF – €7,95

Add PDF to Cart
“Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen! Dit boek heeft meegeholpen aan deze mooie stap.”
Marco

Gefeliciteerd! Door dit boek op te pakken, heb je al de eerste stap gezet op weg naar jouw droom! Laat deze impuls niet verloren gaan. Blijf met jouw droom bezig, blijf bewust keuzes maken. Dan hoef je later niet te denken: “Had ik maar…”

Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, verplichtingen of andere beperkingen?

  • Een wereldreis maken
  • Een eigen bedrijf beginnen
  • Jouw droombaan vinden
  • Meer tijd voor leuke dingen
  • Emigreren

Wat je droom ook is, begin er NU aan, is Esthers belangrijkste advies. Als ervaringsdeskundige geeft deze levensgenieter praktische tips, handvatten en stof tot nadenken.

Deze worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van gewone mensen die net als Esther en jijzelf met vallen en opstaan hun droom achterna zijn gegaan.

De combinatie van tips en kleurrijke interviews geeft hoop en vertrouwen dat ALLES mogelijk is. Je krijgt vooral veel zin om het zelf ook te proberen.

“Super inspirerend! Heerlijke inspirerende must have als je het roer om wilt gooien met kleine of grote plannen. Het boek geeft zoveel energie en inspiratie. Ieder hoofdstuk biedt concrete tips die vooral ook creatief en out of the box zijn bedacht. De persoonlijke dromen van iedereen die aan bod komen maken dat je zelf ook echt de kriebels krijgt om met je eigen droom aan de slag te gaan.”
Giny van Loon op Bol.com

“Kijkje in de keuken van uitvoerders van dromen. Ik heb een droom en wil hem beleven. In het boek van Esther zijn ervaringen van andere dromers gebundeld. Hoe maken zij hun droom waar. Hoe pak je het aan. Veel praktische tips. Heerlijk om te lezen en nog eens na te lezen.”
Dianadebo op Bol.com

“Inspirerend, en brengt je een stapje dichter bij je droom! Esther schrijft enthousiast over de stappen die zij heeft genomen en de onconventionele wegen die ze heeft bewandeld. Ze inspireert om door te zetten en je eigen weg te blijven gaan, ook al zien anderen alleen barrières.”
Joyce Peters

“Inspirerend en zeer leesbaar boek. Met aanstekelijk enthousiasme beschrijft Esther Jacobs het proces van het waarmaken van je dromen. Ze geeft tal van voorbeelden van mensen die grote, maar ook kleinere dromen durfden te volgen. Ze geeft concreet de stappen aan die ervoor nodig zijn. Niet iedereen hoeft een zeiltocht rond de wereld te gaan maken: ook kleinere dromen kun je uit laten komen. Het gaat erom dat je jezelf hiervoor toestemming geeft en dit boek helpt je concreet om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Ze vergeet daarbij niet te vertellen hoe je de moeilijkheden op je pad overwint. Een erg inspirerend, zeer leesbaar boek waar ik heel blij van werd!”
Linda Wiersma op Bol.com

“Veel inspiratie om je dromen waar te maken. Ik werk als loopbaancoach en raad dit boeken graag aan aan mijn klanten om ze te inspireren. Door de interviews met mensen die werk hebben gemaakt van hun dromen, wordt je gestimuleerd om na te denken over wat echt belangrijk voor je en daarbij groot te denken. In een stappenplan neemt Esther Jacobs je vervolgens bij de hand om met je dromen aan de slag te gaan. Een aanrader!”
Sylvie van de Meerendonk op Bol.com

“Verwezenlijk je EIGEN droom, niet morgen maar NU! Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, relaties, verplichtingen of andere beperkingen? In het nieuwe boek ‘Wat is jouw droom?” biedt Esther Jacobs als levensgenieter en ervaringsdeskundige praktische tips, handvatten en stof tot nadenken. Belangrijkste tip is om niet te wachten en steeds opnieuw uit te stellen, maar NU te beginnen je droom stap voor stap te verwezenlijken. IK heb de eerste stappen inmiddels gemaakt. Na 37 jaar overheidsdienst hakte ik de knoop door. Ik nam ontslag en verruilde mijn veilige ambtenarenstatus voor het onzekere ondernemerschap (zzp). Als fotograaf, natuurgids en levensgenieter volg ik nu mijn droom, mijn hart en passie! Durf jij het ook aan?”
Meindert van Dijk op Bol.com

“Ik krijg een enorme drang om mijn dromen nú direct waar te maken.”
Isa

“Inspirerend, praktisch en motiverend. Het is een heel inspirerend boek. Het motiveert mij enorm om verder te gaan op mijn pad om mijn passie/droom werkelijkheid te laten worden! Esther en alle mensen die hun verhaal doen in het boek, vertellen vanuit de praktijk en dat haalt het heel dichtbij. Het wordt tastbaar. Een aanrader als je nu de stap (klein of groot) wilt zetten om aan je droom/passie te beginnen.”
Indiaan Sylivia op Bol.com

“Door dit boek heb ik geleerd te durven vragen.”
Sabrina

“Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Ik bewonder jou en de andere dromenzoekers om de manier waarop jullie je dromen naleven. Nu ik nog…”
Cateleine

“Uiteraard is je boek inspirerend, maar wat het mij vooral bracht is nieuwe moed om door te blijven gaan met mijn dromen.”
Kirsten

“Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen! Dit boek heeft meegeholpen aan deze mooie stap.”
Marco

“Dit boek zorgt dat je gaat dromen over wat je eigenlijk nog mee wilt maken.”
Ineke

“Uit jouw boek heb ik geleerd om te durven vragen.”
Sabrina Reinders (@Aapenik op Twitter)

“Uiteraard is je boek inspirerend, maar wat het mij vooral bracht is nieuwe moed om door te blijven gaan met mijn dromen.”
Kirsten Wolfert

“Ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Leuk om de verhalen van jou en o.a. Martijn en Huub te lezen, ik bewonder jullie om de manier waarop jullie je dromen naleven. Nu ik nog…..”
Cateleine (@Chicarica48 op Twitter)

“Ik ben ‘Wat is jouw droom?’ in het engels aan het vertalen en wil graag vertellen wat een effect het boek op mij heeft: elke keer dat ik ermee bezig ben, krijg ik een enorme drang om mijn dromen nu direct waar te maken. Elke zin inspireert mij, en dat is het mooiste cadeau dat er is. Ik vind het een eer om het te mogen vertalen, omdat het zo’n diep effect op me heeft – niet alleen in de zin van taal, maar vooral in de zin van inhoud. Alles wat je zegt resoneert diep in mij.”
Isa McKechnie

“Jouw boek zorgt dat je gaat dromen over wat je eigenlijk nog mee wilt maken.”
Ineke

“Iedereen heeft in zijn of haar leven bepaalde momenten dat je het anders wil of dat het anders moet. Soms maken andere die keuze voor jou of heb je het allemaal zelf in de hand om een vrije keuze of richting te bepalen. Voor mij werd er op een moment voor mij besloten. Ik draaide het echter om en besloot van de vervelende situatie een mooie gelegenheid met eigen keuzes te maken. Als het roer dan toch om moet, dan hoe ik het wil. Vandaag na 9 maanden voelt het als herboren, zowel geestelijk als lichamelijk. Deze dag zal de geschiedenis in gaan dat ik een andere weg volg. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen! Jouw boek heeft meegeholpen aan deze mooie stap.”
Marco van Elswijk – www.newway2go.nl

Bekijk meer reviews en testimonials

Wanneer je het boek bestelt, ontvang je gratis het werkboek (PDF) erbij, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt het werkboek ook los downloaden.

Workshop ‘How to turn anything into a business’

“Het lijkt wel alsof je alleen maar leuke dingen doet” krijg ik vaak te horen. “Hoe krijg je het toch voor elkaar om van werkelijk alles wat je meemaakt een leuk project of zelfs een business te maken?”

Wil jij weten hoe je met jouw passie een inkomen kunt verdienen? Een goede start maken en inspiratie opdoen?

In deze live online workshop ‘How to turn anything into a business’ deel ik mijn ervaringen en geef concrete tips over hoe jij je droomleven kunt creëren. Hoe kom je aan ideeën voor een nieuw project of business? Hoe test je je idee zonder er veel tijd of geld in te moeten steken?

In een kleine groep krijgt elke deelnemer de gelegenheid om zijn huidige situatie en droom te delen. Dan helpen we allemaal om de afstand tussen waar je nu staat en waar je naartoe wilt te overbruggen. Het is interessant dat door zowel tips te ontvangen als te geven, jouw eigen meerwaarde heel duidelijk wordt.

Aan het einde van de sessie heb je een beter inzicht in hoe jij kunt bijdragen aan anderen en jouw (zakelijke) aanbod.

Een inspirerende workshop over het zien en benutten van kansen, hoe dingen om te draaien, het vinden van creatieve oplossingen. Deze workshop geeft toegang tot een wereld van mogelijkheden samen met gelijkgestemde mensen.

Meer info over de workshop