Werkboek – Zo schrijf je een boek!

Van achterflap tot bestseller in 10 praktische stappen

Workbook - Reverse Writing

Dit WERKBOEK helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research voor jouw boek op papier te zetten. Alle vragen, oefeningen en keuzes uit het boek ‘Zo schrijf je een boek!’ zijn hierin verwerkt, met voldoende ruimte voor jouw antwoorden en notities.

Je kunt per hoofdstuk werken, aan het eind alles invullen of tussen secties heen en weer gaan en jouw werk updaten, aanpassen en verbeteren. Hoe meer slagen je maakt, hoe beter je voorwerk wordt en hoe makkelijker het zal zijn om daarna je boek te schrijven.

Het beste resultaat behaal je als je dit werkboek gebruikt terwijl je het boek ‘Zo schrijf je een boek!’ leest. Je kunt het werkboek ook los gebruiken; je mist dan de achtergrond en voorbeelden, maar de hoofdlijnen, praktische tips en het stappenplan helpen je wel op weg naar een betere versie van je boek.

De PDF is 221 pagina’s. Je ontvangt deze direct na bestelling.
Werk je liever op papier? Je kunt het werkboek ook als papieren boek bestellen. Een mooie manier om al je aantekeningen bij elkaar te houden.

Atty Van De Brake - www.estherjacobs.info

“Geweldig om al mijn notities op één plek te hebben!”

Atty van de Brake

Anne-Lies Smal - www.estherjacobs.info

“Het werkboek stimuleert mijn creatieve proces”

Anne-Lies Smal

Mariella Serra - www.estherjacobs.info

“De vragen leiden me door het proces en dagen me uit om na te denken over de positionering van mijn boek en mijn aanbod.”

Mariella Serra

Minke Tromp - www.estherjacobs.info

“Dit systeem helpt me om mijn gedachten te structureren.”

Minke Tromp

Zo gebruikt kleurpsycholoog Anne-Lies Smal het werkboek voor haar nieuwe boek