Werkboek – Zo schrijf je een boek!

Van achterflap tot bestseller in 10 praktische stappen

Dit WERKBOEK helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research voor jouw boek op papier te zetten. Alle vragen, oefeningen en keuzes uit het boek ‘Zo schrijf je een boek!’ zijn hierin verwerkt, met voldoende ruimte voor jouw antwoorden en notities.

Je kunt per hoofdstuk werken, aan het eind alles invullen of tussen secties heen en weer gaan en jouw werk updaten, aanpassen en verbeteren. Hoe meer slagen je maakt, hoe beter je voorwerk wordt en hoe makkelijker het zal zijn om daarna je boek te schrijven.

Het beste resultaat behaal je als je dit werkboek gebruikt terwijl je het boek ‘Zo schrijf je een boek!’ leest. Je kunt het werkboek ook los gebruiken; je mist dan de achtergrond en voorbeelden, maar de hoofdlijnen, praktische tips en het stappenplan helpen je wel op weg naar een betere versie van je boek.

De PDF is 150 pagina’s. Je kunt deze op je computer invullen, of printen als je liever op papier werkt. Je ontvangt de PDF direct na bestelling. Je kunt het werkboek ook als papieren boek bestellen. Een mooie manier om al je aantekeningen bij elkaar te houden. Levering duurt een paar dagen.