Jij bent bijzonder

Buitengewone verhalen van gewone mensen…

Jij bent bijzonder

Wil jij je droom gaan leven? Wil jij jouw verhaal verspreiden? Laat je inspireren door dit boek. Juist als je het niet verwacht, krijg je soms de mooiste inzichten.

E-book (PDF) € 6,95

Add to cart

“De rode lijn in de ontroerende, vreemde, leuke en andere verhalen van dit boekje, is dat je zelf je eigen koers moet bepalen, dat je keuzes moet maken en soms iets moet laten vallen, dat je vast blijft houden aan je dromen en dat succes komt door hard te werken.”

Drs. P.C.B. de Jager

Iedereen heeft een verhaal. Dit boek bevat de 10 mooiste verhalen van de Bijzondere Verhalen Beurs; een eenmalig event dat mensen met bijzondere verhalen hielp deze te vertellen en ze vervolgens in contact bracht met journalisten, uitgevers en sprekersbureaus.

1. Lidion had een bijzonder gesprek met de dief van haar computer en telefoon met een wel heel verrassende afloop…

2. Wat doet Ine, de sportkneus, daar in die snelle outfit?

3. Helderhorende logopediste Maanwilla kan aan iemands stem horen of die ooit zijn been heeft gebroken of bijvoorbeeld in scheiding ligt.

4. Jeroen kocht een vliegtuigje, waarmee hij fantastische avonturen beleeft tijdens zijn zwerftochten door en over Europa.

5. Huisarts Maartje is eerlijk over seks en vindt dat wij dat ook moeten zijn.

6. Marcel werd afgewezen door een uitgever. Inmiddels heeft hij meer dan 40 (kinder)boeken op zijn naam staan.

7. Christel kan nog maar 10% van haar lichaam gebruiken, maar geniet voor de volle 100%.

8. Michele besloot om in 30 dagen haar droom te gaan leven.

9. Dikke Boele leefde ongezond; hij besloot alleen nog maar plantaardig te eten en liep een jaar later de marathon.

10. Peggy ontdekte kinderstemmen in haar hoofd, die haar de gedichtenbundel met belevenissen van “Max en Maartje” dicteerden.

“Naar Amerikaans voorbeeld is in september 2012 voor het eerst in Nederland een Bijzondere Verhalen Beurs georganiseerd met de bedoeling om mensen met ontroerende, vreemde, leuke en andere verhalen een podium te geven. Daarbij waren ook journalisten en uitgevers aanwezig. Van alle bijdragen heeft men er tien bijeengebracht. De rode lijn in die verhalen is dat je zelf je eigen koers moet bepalen, dat je keuzes moet maken en soms iets moet laten vallen, dat je vast blijft houden aan je dromen en dat succes komt door hard te werken. Voor een breed publiek samengesteld boekje met summier uitgewerkte verhalen over zogenoemde bijzondere gebeurtenissen. ”
Drs. P.C.B. de Jager

Het boekje is samengesteld door Esther Jacobs en Josje Feller en uitgegeven door B for Books.