Privé-schrijfcoaching

Werk drie maanden intensief samen met mij aan je boek

Je neemt jouw boek serieus. Je wilt 1-op-1 ondersteuning en persoonlijke begeleiding, zodat je je boek op de meest effectieve manier kunt schrijven en geen kostbare energie verspilt. Je gaat voor het beste resultaat en maakt graag gebruik van mijn kennis en ervaring. Jouw tijd is waardevol. En je weet dat investeren in deze premium VIP coaching-optie je in de kortst mogelijke tijd naar het beste resultaat leidt. Tijdens onze wekelijkse calls bied ik je precies wat je nodig hebt, onder andere: persoonlijke ondersteuning, inspiratie, motivatie, real-time feedback, begeleiding op maat en hands-on verantwoording.

Privé-schrijfcoaching is een unieke kans om gedurende drie maanden met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan je boek te werken. Naast de strategie sessie en wekelijkse 1-op-1 calls, heb je ook toegang tot een besloten community van collega-schrijvers, alle informatie die je nodig hebt over het proces en de Schrijvers Mastermind.

Gun jezelf dit VIP programma en je ontvangt:

  • Persoonlijke boekstrategie sessie

  • 12 wekelijkse 1 op 1 calls

  • Het online programma, met ruim 50 korte, inspirerende videos

  • Drie maanden lidmaatschap van de Schrijvers Mastermind groep

  • Toegang tot de besloten FB groep

  • Het boek: Zo schrijf je een boek!

  • Het werkboek

  • De handige checklist

  • Motivatie en praktische tips in je email

Normale prijs €6495

Nu slechts €3495

JA, IK WIL dit VIP programma!

“Ik had een onwijs gaaf idee, maar kwam niet verder. Om er echt iets concreets van te maken, moet je bij Esther zijn: super scherp, creatief en lekker praktisch.”

Anneke Veenendaal

Dit is allemaal inbegrepen in de privé-schrijfcoaching:

Strategiesessie

Wil je echt serieus aan de slag met je boek? Tijdens de privé strategiesessie heb je een uur lang mijn onverdeelde aandacht en focus; je krijgt je toegang tot al mijn kennis en ervaring.

Sommige schrijvers vinden het lastig om een begin te maken, zelfs met alle info, tips en stappen op een rijtje. Zo’n sessie is dus handig om je boekidee verder uit te werken, een boekplan te maken, je achterflap te schrijven en uitgeefklaar te maken. Je kunt de sessie ook gebruiken om de outline van je boek goed op te zetten, zodat je daarna verder kunt. Of bijvoorbeeld om samen een promotieplan voor je boek te maken.

Privé coaching

Wil je echt persoonlijk door het hele proces van idee tot boek geleid worden? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Met een wekelijkse 1 op 1 call ben je verzekerd van persoonlijke support. Ik help je met individuele feedback, om het tempo erin te houden en gemotiveerd te blijven. Iedere week bellen we 30 minuten om je verder te helpen met waar jij op dat moment tegenaan loopt of vragen over hebt.

Met de 12 calls zorgen we dat je in drie maanden enorme stappen maakt, misschien je boek zelfs wel af krijgt. No excuses!

Schrijvers Mastermind

Wil je de kennis van de methode combineren met een vorm van begeleiding en verantwoording?

Het meest gehoorde probleem van schrijvers is om de tijd te maken en de vaart erin te houden, zeker als je al een tijdje bezig bent. Samen met een select groepje gemotiveerde schrijvers help ik je persoonlijk door al het materiaal heen. De praktische tips gaan je veel tijd en energie besparen. De steun van ‘lotgenoten’ zorgt voor een stok achter de deur, momenten van reflectie en accountability.

De Schrijvers Mastermind begeleid je drie maanden lang, met iedere twee weken een Q&A sessie, zodat je antwoorden en feedback ontvangt op waar jij op dat moment mee bezig bent.

Online programma

Je leert beter als je de kennis uit het boek combineert met video en audio voor nog meer voorbeelden, uitleg en inspiratie. In dit online programma word je stap voor stap begeleid bij het schrijven en publiceren van je boek. Daar bovenop leer je enkele algemene vaardigheden zoals free publicity en outsourcing, die nuttig zijn voor elke ondernemer.

De voorbeelden en veelgestelde vragen van andere schrijvers zijn in de video’s verwerkt. Zo heb je een compleet pakket met alle informatie om jouw boek te schrijven en kun je thuis aan de slag, in je eigen tempo.

Zo schrijf je een boek!

Dit boek is de ‘bijbel’ voor iedereen die zijn verhaal of methode wil delen. Zo heb je in één keer alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven. Met dit handige stappenplan bij de hand om je door het proces te leiden, kan jij je concentreren op de inhoud van je boek.

Het werkboek sluit naadloos aan bij het boek en het online programma. Het helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research op papier te zetten. Het is echt een WERKboek: het bied je ruimte voor aantekeningen en om de oefeningen uit het boek te maken.

Besloten Facebook groep

In de privé FB groep houden we contact tussen de calls. Dit is de plek waar je samen met je schrijversgroep accountability, steun en inspiratie vindt.

Iedere 14 dagen ontvang je een email met nog meer motivatie, voorbeelden en praktische tips.

Zo heb je iedere week minstens één contactmoment en inspiratie boost voor je boek.

“De methode en de wekelijkse calls gaven me structuur en maakten het schrijven van mijn boek behapbaar. De gesprekken met Esther brachten me steeds weer terug naar de essentie. Ze hielp me inzien dat het proces van schrijven inzichten geeft die ook in mijn boek thuishoren.”

Willemijn Welten

Ja! Ik wil graag de privé-schrijfcoaching!

Ik voel dat ik ervoor wil gaan. Ik wil echt grote stappen maken de komende drie maanden en doe dat graag met steun van Esther.

Ik wil graag de privé-schrijfcoaching

Weet je nog niet zeker of dit VIP pakket iets voor jou is?

Volgens mij is dit precies wat ik nodig heb! Graag spreek ik even met Esther voordat ik beslis.

Ik ben nog niet klaar voor deze stap, maar ik ben wel geïnteresseerd in de Schrijvers Mastermind.

Ik wil graag met het online programma beginnen.

Ik bekijk graag eerst het boek en werkboek.