Privé-schrijfcoaching

Werk drie maanden intensief samen met mij aan je boek

Je neemt jouw boek serieus. Je wilt 1-op-1 ondersteuning en persoonlijke begeleiding, zodat je je boek op de meest effectieve manier kunt schrijven en geen kostbare energie verspilt. Je gaat voor het beste resultaat en maakt graag gebruik van mijn kennis en ervaring. Jouw tijd is waardevol. En je weet dat investeren in deze premium VIP coaching-optie je in de kortst mogelijke tijd naar het beste resultaat leidt. Tijdens onze wekelijkse calls bied ik je precies wat je nodig hebt, onder andere: persoonlijke ondersteuning, inspiratie, motivatie, real-time feedback, begeleiding op maat en hands-on verantwoording.

Privé-schrijfcoaching is een unieke kans om gedurende drie maanden met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan je boek te werken. Naast de strategie sessie en wekelijkse 1-op-1 calls, heb je ook toegang tot een besloten community van collega-schrijvers en alle informatie die je nodig hebt over het proces.

Gun jezelf dit VIP programma en je ontvangt:

  • Persoonlijke boekstrategie sessie

  • 12 wekelijkse 1 op 1 calls

  • Het online programma, met ruim 50 korte, inspirerende videos

  • Het boek: Zo schrijf je een boek!

  • Het werkboek

  • De handige checklist

  • Motivatie en praktische tips in je email

Normale prijs €7495

Nu slechts €4495

“Ik had een onwijs gaaf idee, maar kwam niet verder. Om er echt iets concreets van te maken, moet je bij Esther zijn: super scherp, creatief en lekker praktisch.”

Anneke Veenendaal

Dit is allemaal inbegrepen in de privé-schrijfcoaching:

Strategiesessie

Wil je echt serieus aan de slag met je boek? Tijdens de privé strategiesessie heb je een uur lang mijn onverdeelde aandacht en focus; je krijgt je toegang tot al mijn kennis en ervaring.

Sommige schrijvers vinden het lastig om een begin te maken, zelfs met alle info, tips en stappen op een rijtje. Zo’n sessie is dus handig om je boekidee verder uit te werken, een boekplan te maken, je achterflap te schrijven en uitgeefklaar te maken. Je kunt de sessie ook gebruiken om de outline van je boek goed op te zetten, zodat je daarna verder kunt. Of bijvoorbeeld om samen een promotieplan voor je boek te maken.

Privé coaching

Wil je echt persoonlijk door het hele proces van idee tot boek geleid worden? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Met een wekelijkse 1 op 1 call ben je verzekerd van persoonlijke support. Ik help je met individuele feedback, om het tempo erin te houden en gemotiveerd te blijven. Iedere week bellen we 30 minuten om je verder te helpen met waar jij op dat moment tegenaan loopt of vragen over hebt.

Met de 12 calls zorgen we dat je in drie maanden enorme stappen maakt, misschien je boek zelfs wel af krijgt. No excuses!

Online programma

Je leert beter als je de kennis uit het boek combineert met video en audio voor nog meer voorbeelden, uitleg en inspiratie. In dit online programma word je stap voor stap begeleid bij het schrijven en publiceren van je boek. Daar bovenop leer je enkele algemene vaardigheden zoals free publicity en outsourcing, die nuttig zijn voor elke ondernemer.

De voorbeelden en veelgestelde vragen van andere schrijvers zijn in de video’s verwerkt. Zo heb je een compleet pakket met alle informatie om jouw boek te schrijven en kun je thuis aan de slag, in je eigen tempo.

Zo schrijf je een boek!

Dit boek is de ‘bijbel’ voor iedereen die zijn verhaal of methode wil delen. Zo heb je in één keer alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven. Met dit handige stappenplan bij de hand om je door het proces te leiden, kan jij je concentreren op de inhoud van je boek.

Het werkboek sluit naadloos aan bij het boek en het online programma. Het helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research op papier te zetten. Het is echt een WERKboek: het bied je ruimte voor aantekeningen en om de oefeningen uit het boek te maken.

“De methode en de wekelijkse calls gaven me structuur en maakten het schrijven van mijn boek behapbaar. De gesprekken met Esther brachten me steeds weer terug naar de essentie. Ze hielp me inzien dat het proces van schrijven inzichten geeft die ook in mijn boek thuishoren.”

Willemijn Welten

Ja! Ik wil graag de privé-schrijfcoaching!

Ik voel dat ik ervoor wil gaan. Ik wil echt grote stappen maken de komende drie maanden en doe dat graag met steun van Esther.

Volgens mij is dit precies wat ik nodig heb! Graag spreek ik even met Esther voordat ik beslis.

Vergelijk het online programma, de Schrijvers Mastermind en 1-op-1 privé schrijfcoaching.

Ik bekijk graag eerst het boek en het werkboek voordat ik de andere opties verken.