fbpx

Privé schrijf coaching2022-12-03T14:23:08+01:00

Privé-schrijfcoaching

Werk intensief samen met mij aan je boek

Je neemt jouw boek serieus. Je wilt 1-op-1 ondersteuning en persoonlijke begeleiding, zodat je je boek op de meest effectieve manier kunt schrijven en geen kostbare energie verspilt. Je gaat voor het beste resultaat en maakt graag gebruik van mijn kennis en ervaring.

Jouw tijd is waardevol. En je weet dat investeren in privé coaching-optie je in de kortst mogelijke tijd naar het beste resultaat leidt. Of je nu kiest voor een eenmalige RESULTant sessie, een all inclusive privé-schrijfretraite of voor het privé coaching traject dat ik hieronder beschrijf, ik garandeer persoonlijke ondersteuning, praktische tips, inspiratie, motivatie, real-time feedback, begeleiding op maat en hands-on verantwoording.

Drie tot zes maanden VIP programma

Privé-schrijfcoaching is een unieke kans om gedurende drie to zes maanden met mijn persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan je boek te werken. Naast de strategie sessie en 1-op-1 calls, heb je ook Whatsapp support en toegang tot alle informatie die je nodig hebt over het proces.

Gun jezelf dit VIP programma en je ontvangt:

  • Persoonlijke boekstrategie sessie

  • 12 1-op-1 calls (2 – 4 sessies per maand)

  • Uitgebreide support via Whatsapp en email tussen onze calls door.

  • Het online programma, een archief met ruim 50 videolessen over iedere stap van het proces, inspiratie, voorbeelden en tips

  • Je ontvangt het papieren boek: Zo schrijf je een boek!

  • In het papieren werkboek kun je aantekeningen maken en de oefeningen doen die jouw boek nog beter maken

Normale prijs €7495

Nu slechts €4495

JA, IK WIL dit VIP programma!
Anneke

“Ik had een onwijs gaaf idee, maar kwam niet verder. Om er echt iets concreets van te maken, moet je bij Esther zijn: super scherp, creatief en lekker praktisch.”

Anneke Veenendaal

Dit is allemaal inbegrepen in de privé-schrijfcoaching:

Strategiesessie

Deze sessie is het begin van onze samenwerking. Wat wil je bereiken, welk materiaal heb je al, wat wil/kun je zelf doen, wat wil je uitbesteden?

We concretiseren je boekidee, maken een boekplan, en en bespreken hoe we dat de komende drie tot zes maanden gaan invullen.

Tijdens de privé strategiesessie heb je anderhalf uur lang mijn onverdeelde aandacht en focus; je krijgt je toegang tot al mijn kennis en ervaring.

Privé coaching en support

Ik leid je persoonlijk door het hele proces van idee tot boek.

Met de 12 privé sessies ben je verzekerd van persoonlijke support. Ik help je met individuele feedback, om het tempo erin te houden en gemotiveerd te blijven. Iedere week of twee weken bellen we 30-90 minuten om je verder te helpen met waar jij op dat moment tegenaan loopt of vragen over hebt. Je kunt deze tijd ook gebruiken om mij stukken te mailen waar ik dan feedback of geef. Tussen de calls door mag je me altijd via whatsapp of email om support of feedback vragen.

Op deze manier zorgen we dat je in 3 – 6 maanden enorme stappen maakt, misschien je boek zelfs wel af krijgt. No excuses!

Online programma

De videolessen die ik heb opgenomen, begeleiden je stap voor stap bij het schrijven en publiceren van je boek. Ze bieden je de theorie, tips en voorbeelden die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Als je de videos in je eigen tempo bekijkt, en de lessen daarna toepast op je boek, dan kan ik tijdens onze coaching sessies eventuele vragen beantwoorden en feedback geven op je werk.

Het is ook een handig archief om altijd naar terug te kunnen gaan en weer inspiratie op te doen of een nieuwe skill te leren, bijvoorbeeld tijdens de promotie van je boek, of het schrijven van je volgende boek.

Zo schrijf je een boek!

Dit boek is de ‘bijbel’ voor iedereen die zijn verhaal of methode wil delen. Zo heb je in één keer alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven. Met dit handige stappenplan bij de hand om je door het proces te leiden, kan jij je concentreren op de inhoud van je boek.

Het werkboek sluit naadloos aan bij het boek en het online programma. Het helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research op papier te zetten. Het is echt een WERKboek: het bied je ruimte voor aantekeningen en om de oefeningen uit het boek te maken.

Willemijn Welten

“De methode en de wekelijkse calls gaven me structuur en maakten het schrijven van mijn boek behapbaar. De gesprekken met Esther brachten me steeds weer terug naar de essentie. Ze hielp me inzien dat het proces van schrijven inzichten geeft die ook in mijn boek thuishoren.”

Willemijn Welten

Al 400 ondernemers blij met hun boek

Private writing coaching

Ja! Ik wil graag de privé-schrijfcoaching!

Ik voel dat ik ervoor wil gaan. Ik wil echt grote stappen maken de komende maanden en doe dat graag met steun van Esther.

Ik wil graag de privé-schrijfcoaching

Graag spreek ik even met Esther voordat ik beslis.

Nieuwste blogs

Lees de nieuwste blogs over boek schrijven.

Handige schrijf software

Vroeger werden boeken op een typemachine of zelfs met de hand geschreven. Kan je je voorstellen hoe ingewikkeld dat was: je moest je hele boek al bedacht hebben voordat je ging schrijven, je kon alleen van voor naar achter werken, verbeteringen maken was lastig en slordig, plus je kunt de volgorde niet veranderen. Gelukkig maken computers en tekstverwerkers het tegenwoordig een stuk makkelijker. Ze hebben ook nog eens superhandige functies als de spellcheck en ‘zoek en vervang’. En er zijn allemaal geweldige software en apps die je kunnen helpen je boek nog beter te maken en het schrijven te faciliteren. Alleen: je moet natuurlijk niet al je tijd stoppen om de juiste hulpmiddelen te vinden, dan blijft er geen tijd meer over voor je boek. Daarom hierbij een overzicht.

Hoe een boek je business kan boosten

Ben je ondernemer, consultant, coach, spreker, healer of professional? Wist je dat het uitbrengen van je boek een positief effect kan hebben op je business? Het kan je expert status een boost geven door jezelf als ‘thought leader’ neer te zetten, het is het best eivisitekaartje dat je maar kunt bedenken, het is een respectabele prestatie, plus je laat een legacy na.

De 6 essentiële ingrediënten van een goede achterflaptekst

Wat doe je als je in een boekhandel rondkijkt? Je selecteert boeken met interessante titels en omslagen en leest dan de tekst op de achterkant, toch? Bij onlineverkoop op websites als Bol.com of Amazon.com krijg je ook als eerste de blurb ofwel de achterflaptekst te zien. En wat stuur je als ‘executive summary’ van je boek aan een uitgever om te kijken of hij geïnteresseerd is? Inderdaad; diezelfde tekst, je ‘elevator pitch’. De achterflap is de belangrijkste pagina van je boek. Maar hoe bouw je die op? Hieronder vind je de 6 belangrijke onderdelen en een aantal belangrijke tips voor een goede achterflap.

Ga naar de bovenkant