Inspiration shot winter 2016

Van een sneeuwstorm in New York, via dorpsprotest in Engeland tot tangoles in Buenos Aires: overal zie ik creativiteit en haal ik inspiratie uit. De meest inspirerende verhalen deel ik langs deze weg graag met jou. Enjoy!

Creativiteit

Inspiration shot Winter 2016

Zet je uitdaging om in een kans

Na de zware sneeuwstorm Jonas bouwde deze New Yorker een iglo in zijn tuin en zette hem op Airbnb voor $200. Dat is ondernemerschap!

Inspiration shot Winter 2016

Dit gebeurt wanneer je op spam email reageert

Grappige TED speech door een kerel die deed waar we allemaal stiekem wel eens aan denken…

500 mensen dansend in de lucht

Een sprookjesachtige show voor de 2014 Nanjing Youth Olympics. Ik heb nog nooit zoiets gezien.

Muziek zonder instrumenten?

Wow! Deze prachtige, creatieve cover van Adele’s ‘Hello’ moet je zien.

Inspiratie en tips

NO Trump

No words…

Een betere wereld

jose mujica

Simpel en waar

Jose Mujica, de geweldige voormalige president van Uruguay legt uit hoe onze wereld écht in elkaar zit.

Inspiration shot Winter 2016

HUMAN

Jose’s interview is onderdeel van HUMAN, een van de meest indrukwekkende films ooit gemaakt. Diverse scenes kwamen al op Facebook voorbij, maar de hele video is absoluut de moeite waard.

Inspiration shot Winter 2016

Volledig dorp gaat ‘off-shore’

Persoonlijk heb ik nog steeds problemen met de Nederlandse Belastingdienst. Ook al heeft Nederland me ‘ontslagen’ en heb ik al mijn rechten verloren, ze willen dat ik belasting betaal alsof ik gewoon nog in Nederland woon! Ik ben niet de enige die protesteert tegen het belachelijke systeem. Toen kleine middenstanders in een dorp in Wales ontdekten dat multinationals nauwelijks of geen belasting hoeven te betalen, besloten ze hun hele dorp ‘offshore’ te classificeren.

Inspiratie en tips

Hold space

Wat betekent het ‘to hold space’ voor anderen en acht tips hoe je dat goed kunt doen.

Reizen & Tips

Inspiratie en tips

Brazilië en Argentinië

Ik heb net 3 heerlijke maanden in Zuid America doorgebracht. Het begon met de herpositionerings-cruise van Spanje naar Brazilië.  Mijn tips en ervaringen vind je in mijn blogs over Brazilië en Argentinie. Hoogtepunten zijn de video van een adrenaline motor ride in de sloppenwijken van Rio met een voormalige drugsdealer en mijn zeer persoonlijke verhaal ‘life lessons from tango‘. Ik ben zo enthousiast over de tango, dat ik mijn leraar eind april, begin mei naar Amsterdam haal voor de workshop ‘Tango as a mirror‘. Dans en leer je mee?

Inspiratie en tips

Digital Nomads

Natalie Sisson (Suitcase Entrepreneur) noemt het “the most complete guide ever”. Het was even ‘proppen’ om alle tips van de nomads die ik op de cruise ontmoette nog in het boek te verwerken, maar het is gelukt. Mijn nieuwe boek is eindelijk uit! Bekijk het inkijkexemplaar of bestel het nu voor maar €7,95.

Inspiratie en tips

Get Sh*t Done!

Toen ik in Brazilië een tijdje samenwerkte met andere ‘location independent entrepreneurs’, ontdekten we dat we allemaal manieren hadden gevonden om productief, gelukkig en succesvol te zijn, terwijl we de wereld rondreizen.  Ter plekke namen we een e-cursus op over ‘productivity in challenging circumstances’. Bekijk 4 gratis video lessen en krijg ze alle 25 voor slechts $79: Get Sh*t Done!

Inspiration in your inbox

Join 14,ooo people in 42 countries and receive inspiration and surprises every month. You can sign up for my free ‘inspiration shots’ in the footer of my website.