fbpx

Dagvoorzitter2024-07-03T12:14:41+02:00

Vrouwelijke dagvoorzitter

Zoek je een dagvoorzitter die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Ik ben het gezicht van, en de motor achter jouw evenement. Met een persoonlijke uitstraling, ongedwongen sfeer, creatieve intermezzo’s, betrokken publiek en een inspirerende persoonlijkheid zorg ik voor een unieke ervaring.

Ruim 25 jaar ervaring als spreker, dagvoorzitter, moderator en facilitator, mijn professionele aanpak en strakke timing maken jouw evenement gegarandeerd tot een succes. Door een ongedwongen sfeer te creëren, komen de andere sprekers en de inhoud van het event optimaal tot hun recht.

Vrouwelijke energie en diversiteit in je event

Breng een verfrissende dynamiek naar je evenement met een vrouwelijke dagvoorzitter of spreker. Te vaak worden events gedomineerd door mannelijke deelnemers en sprekers. Een vrouwelijke inspirator of discussieleider voegt een unieke dimensie toe, die een nieuwe energie en perspectief brengt naar jouw evenement. Ontdek hoe een vrouwelijke stem kan zorgen voor een gebalanceerde en inclusieve ervaring, die de diversiteit van ideeën en inzichten versterkt. Versterk je evenement met vrouwelijke energie en laat het nóg meer stralen.

Totaal pakket

  • Hulp bij opzetten van het programma
  • Diverse ijsbrekers, energizers en teambuilding elementen
  • Compleet en professioneel dagvoorzitterschap
  • Time management
  • Energy management
  • Leiden van paneldiscussies
  • Eventueel combinatie met motivational speech, bijvoorbeeld als opening of afsluiting

“Esther heeft een goed gevoel voor groepsdynamica en heeft vanuit haar rol altijd onze teams
weten te inspireren met haar vernieuwende ideeën, drive en energie.”

Capgemini

“Als we hadden gekozen voor een standaard vergader-setting hadden
we dit niveau van betrokkenheid en participatie nooit bereikt.”

Rode Kruis/ Achmea/ Eureko

“Esther heeft het beste van twee werelden:
ze is tegelijkertijd uitnodigend en veeleisend.”

BiD Network Foundation

“Esther beheerst de kunst om op een natuurlijke manier
een brug te vormen tussen verschillende doelgroepen.”

IAP Drenthe

“De touwoefening was hilarisch en gaf ook een nieuw perspectief op
onze manier van werken. Een geweldige team builder!”

Capgemini Parijs

“Tijdens de intensieve brainstorms wist Esther de algehele coördinatie te combineren met haar inhoudelijke
bedrijfskundige inbreng, met een schijnbaar gemak dat maar weinigen evenaren.”

TFC Trainingmedia

“Esther bruist van de energie en weet dit als geen
ander over te brengen op het publiek.”

Rijksacademie voor Financiën en Economie


Hulp bij voorbereiding event

Ik zorg niet alleen op de dag zelf dat alles goed loopt, maar denk van tevoren graag mee over de invulling en het ‘energiemanagement’ van het evenement. Tip: betrek mij in een zo vroeg mogelijk stadium bij de planning. Vele (inter)nationale klanten hebben al gemerkt hoe mijn ideeën en meer dan 25 jaar ervaring echt het verschil kunnen maken. Lees de referenties.

Ik geef alvast een aantal ideeën in de blog Vergaderen geen Kunst! die ik schreef voor Kluwer Management.

Ervaren vrouwelijke dagvoorzitter

“Esther Jacobs is een ervaren en dynamische vrouwelijke dagvoorzitter en discussieleider, perfect geschikt voor elk evenement dat draait om inspiratie, motivatie en verandering”. Met meer dan 25 jaar ervaring als spreker en moderator, heb ik bewezen dat ik in staat ben om een breed scala aan onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren.

Waarom Esther Jacobs inhuren als dagvoorzitter

Ik sta bekend om mijn energieke en inspirerende stijl die deelnemers direct weet te boeien. Ik heb een uniek talent om complexe onderwerpen eenvoudig en begrijpelijk te maken, waardoor iedereen in het publiek betrokken blijft.

Met mijn uitgebreide ervaring en expertise heb ik honderden evenementen geleid, van kleinschalige workshops tot internationale conferenties. Mijn expertise strekt zich uit over diverse onderwerpen zoals ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en verandering.

De juiste toon op elk event

Een goed evenement valt of staat met de interactie tussen sprekers en publiek. “Esther weet precies de juiste vragen te stellen en stimuleert actief de deelname van het publiek, waardoor een dynamische en levendige discussie ontstaat.” Mijn veelzijdigheid stelt me in staat om me snel aan te passen aan de behoeften van het evenement en het publiek. Of het nu gaat om een formele conferentie of een informele workshop, ik weet precies hoe ik de juiste toon moet zetten.

Jouw doelen bereiken door inspiratie & motivatie. No Excuses!

Met haar achtergrond als ‘No Excuses Lady’, weet Esther als geen ander hoe ze verandering kan stimuleren en mensen kan motiveren om actie te ondernemen. Haar persoonlijke verhalen en ervaringen inspireren deelnemers om hun eigen obstakels te overwinnen en hun doelen te bereiken.

Esther Jacobs als dagvoorzitter inhuren?

Kies voor de ‘No Excuses Lady’ als jouw dagvoorzitter en geef jouw evenement de energie, inspiratie en professionaliteit die het verdient. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik jouw volgende evenement onvergetelijk kan maken.

‘Betere spreker worden?’ – meest recente blogs

Gebruik jij je ‘etalage’ op de juiste manier?

Net als veel andere creatievelingen deed en doe ik heel veel verschillende dingen. Ik vind dat leuk, ik ben er goed in en ik help er anderen mee. Maar steeds vaker kreeg ik de vraag: “Wat DOE je nu eigenlijk?” Er stond zoveel op mijn website, dat bezoekers door de bomen het bos niet meer zagen.

Baby Bathwater unconference

Gooi de baby niet weg met het badwater …” Het kost wat, maar dan heb je ook wat….. BBW is de meest exclusieve ‘unconference’ waar ik ooit van gehoord had. Voor $10.000 krijgt je 4 dagen op een privé-eiland in Kroatië.

Betere spreker worden?

Heb je een belangrijke boodschap? Een bepaalde expertise? Een boek geschreven? Of heb je gewoon een natuurlijk talent om voor een groep te staan en leuke verhalen te vertellen?

Ga naar de bovenkant