Leef in vrijheid

“Freedom is a state of mind”

Wat betekent vrijheid voor jou?

Is het…

  • overal ter wereld kunnen werken?

  • je eigen baas zijn?

  • financiële vrijheid bereiken?

  • vrij zijn in je hoofd?

  • geen verantwoording hoeven af te leggen.

Als je niet goed weet waar je heen wilt, ben je alleen maar bezig om weg te komen van wat je niet meer wilt, zonder concreet doel voor ogen.

Ik help je graag op weg met uitzoeken wat je wilt en stappen maken naar jouw vrije(re) leven. Of je nu digitale nomade wilt worden, wilt ondernemen (met of zonder vaste locatie), of gewoon meer vrijheid in je hoofd wilt ervaren.

Jan berend brink

“Esther inspireerde me met haar verhaal op de radio. Door het ‘Handboek voor Wereldburgers’ kwam ik er achter wat ik echt wilde.
Op mijn boot wonen, zodat ik mijn vaste lasten drastisch kan reduceren en met minder werken rond kan komen!
Ik heb een plan gemaakt en mijn huis te koop gezet.”

Jan-Berend Brink

Arre-Zuurmond

“Esther’s verhaal is zowel bizar als inspirerend.
Bizar omdat zij niets verkeerd doet, maar toch ‘gestraft’ wordt door een anoniem systeem.
Inspirerend omdat zij zelf haar lot in handen neemt en het nadeel in een voordeel omzet.”

Arre Zuurmond, Gemeentelijke Ombudsman van Amsterdam

Digital nomads

Overweeg jij Nederland te verlaten en in/vanuit het buitenland te leven en werken? Of ben je eigenlijk al heel veel in het buitenland en wordt het nu tijd om je banden met Nederland te verbreken?

Mijn boeken Handboek voor Wereldburgers en Digital Nomads helpen je op weg, zowel met ‘uit het systeem stappen’ als met het opzetten van je nieuwe leven. De online workshop helpen je stap voor stap verder en beantwoorden al je vragen.

Zelf ben ik ‘ontslagen’ uit Nederland omdat ik te veel reis. Ik verloor al mijn rechten en moest een oplossing vinden voor het wegvallen van alle dingen die vanzelfsprekend zijn als je ergens staat ingeschreven (mijn pensioen, stemrecht, bedrijf, belasting, verzekering, paspoort, bankrekening etc.). Dit is mijn verhaal.

Joyce Bruijn

“Ik werd héél blij van alle mooie verhalen en plannen.
Dat sluimerende gevoel om het roer drastisch om te gooien werd weer aangewakkerd.”

Joyce Bruijn

Ondernemersmindset

  • Wil je je baan opzeggen en/of een eigen bedrijf beginnen?
  • Vraag je je af hoe je van je passie je business kunt maken?
  • Ben je op zoek naar een manier om remote een inkomen te genereren?

Schrijf je in voor de workshop ‘How to turn anything into a business’.

Zie en grijp kansen als een ondernemer. Neem de touwtjes in handen to make things happen in je bedrijf en je leven. Wacht niet langer.

gerrit

“Het minimalisme heeft me vooral geïnspireerd. Twee weken geleden dacht ik nog ‘ik heb een extra boeken/kleren kast nodig’.
Nu is het ‘fijn, m’n huis wordt aardig leeg, nu ik zoveel van de hand doe’.
Het maakt het gevoel in mijn hoofd zoveel lichter; bijzonder.”

Gerrit

Meer vrijheid in je hoofd

Je kunt externe omstandigheden vaak niet beïnvloeden. Hoe zorg je dat je je niet gevangen voelt en in iedere situatie toch je eigen weg kunt gaan? Je kunt de golven immers niet stoppen, maar je kunt wél leren surfen.

Dat is precies waar ik je mee help: die de onverwachte golven niet als obstakel zien, maar juist de kracht die van die beweging leren gebruiken om vooruit te komen in de richting die jij wilt.

Je kunt vandaag al meer vrijheid creëren in je leven, bijvoorbeeld door te gaan minimaliseren. Het reduceren van jouw spullen, kosten en werk zorgt voor (speel)ruimte. Zelfs wanneer je niet van plan bent de wereld rond te reizen, zorgt het creëren van fysieke ruimte en minder kosten ook voor ruimte in je hoofd.

Benieuwd hoe jij nog meer vrijheid kunt vinden en en hoe je die vrijheid kunt bewaren, ongeacht de situatie? Tijdens een RESULTant sessie gaan we samen aan de slag om jouw specifieke Vrijheidsplan op te stellen.

Zij vonden meer vrijheid

Wendy, Patty en Kirsten vertellen hoe ik ze heb geholpen en tot slot komt Franz Kafka nog even ‘ aan het woord’… 🙂