Schrijf je boek in één week

Een 7-stappen gids om een boek te schrijven en zelf uit te geven voor ondernemers en niet-schrijvers

Is dit het jaar waarin je jouw boodschap eindelijk met de wereld gaat delen? Ruim 400 ondernemers schreven hun boek met behulp van mijn ‘schrijf je boek in 1 week’ methode, door met de achterflap te beginnen. Laat je niet tegenhouden door de gedachte om een boek te moeten schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt. En je hoeft het boek eigenlijk niet eens echt zelf te schrijven…

Bestel PDF voor €7.95

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen drie jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen, is me in slechts 7 dagen gelukt!”

Chris

Heb je nog nooit nagedacht over een boek schrijven? Misschien moet je het eens overwegen! Het uitgeven van een boek geeft je de status van een expert, het helpt je je boodschap te verspreiden en het stimuleert de verkoop van je andere producten en diensten. Het kan zelfs het begin van je sprekerscarrière zijn, of er een boost aan geven.

Een boek schrijven, uitgeven en promoten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt het zelfs in één week doen, maar je mag er natuurlijk ook wat langer over doen.

Deze gids leert je:

  • Het best bewaarde geheim om snel van start te gaan met schrijven, promoten en verkopen: schrijf éérst je achterflap!
  • slimme en originele schrijftips;
  • hoe je je boek al kunt promoten – en zelfs verkopen!- terwijl je het nog niet hebt geschreven…
  • alternatieven om het boek niet zelf te hoeven schrijven;
  • hoe je je boek zelf kunt uitgeven en aanbieden op platforms zoals Amazon;
  • en reikt je de sleutels aan om supersnel een boek te lanceren.
“Ik ben op dit moment een boek aan het schrijven, wat me veel langer dan een week heeft gekost. Als ik deze gedetailleerde gids eerder was tegengekomen, dan had ik de tijd flink kunnen terugbrengen. En waarschijnlijk nog wat foutjes kunnen vermijden ook…”
Michael

“De gids is goed geschreven en ge-edit, wat geen gemakkelijke prestatie is voor een boek dat in één dag is geschreven en binnen een week is gepubliceerd.”
David

“Ik wou dat ik de lijst met 10 boek ideeën had gezien voordat ik mijn boek schreef.”
Andrew

“Het eerst schrijven van de achterflap leek in eerste instantie vreemd, maar ik realiseerde me dat het een geniale zet is.”
Onderenemer M.

“Alles wat je moet weten, in een leessessie van een middag!”
Amazon.com klant

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen drie jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen, is me in slechts 7 dagen gelukt!”
Chris

Bekijk meer reviews en testimonials

Esther schreef dit boek samen met Marie Stern.

write a book in a week

Marie Stern (Duitsland, 1982) is een ‘Amazon self-publishing-ninja’. Ze is auteur van 7 Amazon bestsellers, hoewel ze op school niet eens zo goed in schrijven was. Tijdens vele uren browsen en lezen in de boekhandel ontdekte ze de geheime taal van boeken. Marie is voormalig data mining analist en haar keuzes van onderwerp, ontwerp, inhoud en marketing,  zijn allemaal gebaseerd op gedegen onderzoek. Als ghostwriter hielp zij vele niet-schrijvers en daarnaast deelt zij haar tips voor het inhuren van freelance ghostwriters. www.mariestern.com

Esther en Marie hebben elkaar ontmoet op een conferentie, waar ze een workshop gaven over het schrijven van een boek. Met behulp van hun eigen beproefde methode besloten ze dit boek in slechts één dag te schrijven. En nu nodigen ze jou uit om dit ook te proberen!

Wil je echt aan de slag met je boek? Ik help je graag op weg.
Misschien zijn de eCourse, een schrijfweek of een 1 op 1 sessie wat je nodig hebt. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Free resources

Vind inspiratie en tips in mijn blogs.

eCourse

Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken

Tijdens de retreats op CuraçaoGriekenland, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding

Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

Resultaten

Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode.

Meer info

Bekijk de details van alle workshops, retreats en eCourses

Mijn 5 belangrijkste tips

In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: