Schrijf je boek in één week2018-10-15T04:21:48+00:00

Schrijf je boek in één week

Een 7-stappen gids om een boek te schrijven en zelf uit te geven voor ondernemers en niet-schrijvers

Is dit het jaar waarin je jouw boodschap eindelijk met de wereld gaat delen? Laat je niet tegenhouden door de gedachte om een boek te moeten schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt. En je hoeft het boek eigenlijk niet eens echt zelf te schrijven…

Bestel PDF voor €7.95

Add to cart

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen drie jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen, is me in slechts 7 dagen gelukt!”

Chris

Heb je er nog nooit over nagedacht om een boek te schrijven? Misschien moet je het eens overwegen! Het uitgeven van een boek geeft je de status van een expert, het helpt je je boodschap te verspreiden en het stimuleert de verkoop van je andere producten en diensten. Het kan zelfs het begin van je sprekerscarrière zijn, of er een boost aan geven.

Een boek schrijven, uitgeven en promoten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt het in één week doen. Deze gids leert je:

  • de best bewaarde geheimen om snel van start te gaan met schrijven, promoten en verkopen
  • slimme en originele schrijftips;
  • alternatieven om het boek niet zelf te hoeven schrijven;
  • je boek zelf uit te geven;
  • en reikt je de sleutels aan om supersnel een boek te lanceren.
“Ik ben op dit moment een boek aan het schrijven, wat me veel langer dan een week heeft gekost. Als ik deze gedetailleerde gids eerder was tegengekomen, dan had ik de tijd flink kunnen terugbrengen. En waarschijnlijk nog wat foutjes kunnen vermijden ook…”
Michael

“De gids is goed geschreven en ge-edit, wat geen gemakkelijke prestatie is voor een boek dat in één dag is geschreven en binnen een week is gepubliceerd.”
David

“Ik wou dat ik de lijst met 10 boek ideeën had gezien voordat ik mijn boek schreef.”
Andrew

“Het eerst schrijven van de achterflap leek in eerste instantie vreemd, maar ik realiseerde me dat het een geniale zet is.”
Onderenemer M.

“Alles wat je moet weten, in een leessessie van een middag!”
Amazon.com klant

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen drie jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen, is me in slechts 7 dagen gelukt!”
Chris

Bekijk meer reviews en testimonials

Esther schreef dit boek samen met Marie Stern.

write a book in a week

Marie Stern (Duitsland, 1982) is een ‘Amazon self-publishing-ninja’. Ze is auteur van 7 Amazon bestsellers, hoewel ze op school niet eens zo goed in schrijven was. Tijdens vele uren browsen en lezen in de boekhandel ontdekte ze de geheime taal van boeken. Marie is voormalig data mining analist en haar keuzes van onderwerp, ontwerp, inhoud en marketing,  zijn allemaal gebaseerd op gedegen onderzoek. Als ghostwriter hielp zij vele niet-schrijvers en daarnaast deelt zij haar tips voor het inhuren van freelance ghostwriters. www.mariestern.com

Esther en Marie hebben elkaar ontmoet op een conferentie, waar ze een workshop gaven over het schrijven van een boek. Met behulp van hun eigen beproefde methode besloten ze dit boek in slechts één dag te schrijven. En nu nodigen ze jou uit om dit ook te proberen!

Wil je echt aan de slag met je boek?

Dan zijn de ecourse, een schrijfweek of een andere workshop of retraite met Esther misschien precies wat je nodig hebt:

  • EcourseHow to write your book in 1 week’ met veel info en voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en self-publishing op Amazon.
  • In de halve dag workshop ‘Van idee tot boek’ helpen Esther en haar uitgeef-goeroe je op weg.
  • Tijdens de Nederlandse schrijfweek op Mallorca (of de Engelse in Griekenland of Thailand), ga je onder begeleiding aan de slag met je boek.
  • Ook tijdens Esther’s andere retreats (Bijvoorbeeld ‘Cruise your business’ kan je ongestoord en met begeleiding aan je boek werken.
  • Esther geeft ook 1 op 1 RESULTant sessies om je op weg te helpen.
Learn More