Schrijf je boek in 1 week

Een 7-stappen gids om een boek te schrijven en zelf uit te geven voor ondernemers en niet-schrijvers

Is dit het jaar waarin je jouw boodschap eindelijk met de wereld gaat delen? Meer dan 400 niet-schrijvers hebben hun boek geschreven en gepubliceerd met mijn Omgekeerde schrijfmethode. Onder hen ceo’s, ondernemers, marketeers, coaches en andere professionals.

Laat je niet tegenhouden door het idee dat een boek met jouw boodschap of idee in de wereld zetten ingewikkeld is. Het is makkelijker dan je denkt. En je hoeft het zelfs niet eens zelf te schrijven!

2019 update met extra content!

PDF: €7.95

Add to cart

“Deze aanpak is magisch! Nadat ik de achterflap had geschreven, kwam tot mijn stomme verbazing in één keer de hele inhoudsopgave tot stand.”

Jan van Kuijk

“Met Esthers tips heb ik mijn boek in 14 dagen geschreven.

Ruth Sinkeler

“Esther heeft me geïnspireerd om mijn nieuwe boek direct te lanceren. Ik heb er meteen al 20 stuks van verkocht!”

Huub van Zwieten

“Had ik de lijst met 10 boek ideeën maar gezien voordat ik mijn boek schreef.”

Andrew D.

“Ik heb online mijn boek aankondiging gedaan en in 1 dag 100 boeken verkocht!”

Anne-Lies Bloei

“Eindelijk! Een boek dat het proces van schrijven tot uitgeven stap voor stap beschrijft.”

Bravenewbooks.nl

“Super waardevol; deze methode bespaart me veel tijd en geld. En het levert een beter boek op.”

Hans Gierkink, coach/trainer bij Singlecoaching

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen 3 jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen is me in slechts 7 dagen gelukt!”

Chris

Heb je nog nooit nagedacht over een boek schrijven? Misschien moet je het eens overwegen! Het uitgeven van een boek geeft je de status van een expert, het helpt je je boodschap te verspreiden en het stimuleert de verkoop van je andere producten en diensten. Het kan zelfs het begin van je sprekerscarrière zijn, of er een boost aan geven.

Een boek schrijven, uitgeven en promoten is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt het zelfs in één week doen, maar je mag er natuurlijk ook wat langer over doen.

Deze gids leert je:

  • Het best bewaarde geheim om snel van start te gaan met schrijven, promoten en verkopen: schrijf éérst je achterflap!
  • slimme en originele schrijftips.
  • hoe je je boek al kunt promoten – en zelfs verkopen!- terwijl je het nog niet hebt geschreven.
  • alternatieven om het boek niet zelf te hoeven schrijven.
  • hoe je je boek zelf kunt uitgeven en aanbieden op platforms zoals Amazon.
  • en reikt je de sleutels aan om supersnel een boek te lanceren.
“Ik ben op dit moment een boek aan het schrijven, wat me veel langer dan een week heeft gekost. Als ik deze gedetailleerde gids eerder was tegengekomen, dan had ik de tijd flink kunnen terugbrengen. En waarschijnlijk nog wat foutjes kunnen vermijden ook…”
Michael

“De gids is goed geschreven en ge-edit, wat geen gemakkelijke prestatie is voor een boek dat in één dag is geschreven en binnen een week is gepubliceerd.”
David

“Ik wou dat ik de lijst met 10 boek ideeën had gezien voordat ik mijn boek schreef.”
Andrew

“Het eerst schrijven van de achterflap leek in eerste instantie vreemd, maar ik realiseerde me dat het een geniale zet is.”
Onderenemer M.

“Alles wat je moet weten, in een leessessie van een middag!”
Amazon.com klant

“Ik heb zojuist mijn boek uitgegeven. Wat ik de afgelopen drie jaar niet voor elkaar heb weten te krijgen, is me in slechts 7 dagen gelukt!”
Chris

Bekijk meer reviews en testimonials

write a book in a weekEsther Jacobs (Nederland, 1970) is een internationale (TEDx) spreker en auteur. Esther heeft meer dan 1000 keynotes gegeven en heeft meer dan 25 boeken op haar naam staan als auteur en co-auteur. Haar workshops hebben meer dan 400 ondernemers geholpen bij het schrijven van hun boeken. The NO EXCUSES LADY helpt leiders en ondernemers om hun uitdagingen om te zetten in kansen.

Marie Stern (Duitsland, 1982) is een Amazon self-publishing-ninja. Ze is auteur van 7 Amazon bestsellers terwijl ze op school niet eens zo goed in schrijven was. Tijdens vele uren browsen en lezen in de boekhandel ontdekte ze de geheime taal van boeken. Marie is voormalig data-mining analist en haar keuzes van onderwerp, ontwerp, inhoud en marketing zijn allemaal gebaseerd op gedegen onderzoek. Als ghostwriter hielp zij vele niet-schrijvers en daarnaast deelt zij haar tips voor het inhuren van freelance ghostwriters.

Esther en Marie hebben elkaar ontmoet op een conferentie, waar ze een workshop gaven over het schrijven van een boek. Met behulp van hun eigen beproefde methode besloten ze dit boek in slechts één dag te schrijven. En nu nodigen ze jou uit om dit ook te proberen!

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 25 boekenschrijfcoach van 400 mensen en organisator van 20 schrijfretraites, heb ik het beste systeem gevonden om snel een goed boek te schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt, met mijn 7 stappen ‘Reverse Writing’ methode. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Online workshops – Laat je inspireren door het thema van de week, ontvang praktische tips en krijg je vragen beantwoord. Bekijk de thema’s en data van de ‘Van idee tot boek’ workshops.

‘Achterstevoren’ schrijven?!? –  Voorkom de fout de veel schrijvers maken: begin met de achterflap van je boek, niet op pagina 1. Het klinkt niet logisch, maar het werkt echt. Ontdek het geheim van ‘Reverse Writing’.

Free resources –  Vind inspiratie en tips in mijn blogs. Meer schrijf inspiratie en tips? Schrijf je in voor mijn ‘interested in writing’ list en ontvang meteen een PDF met 10 ideeën voor een succesvol boek.

Het boek – Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek ‘Schrijf je boek in één week’. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse – Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken – Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, focus, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding – Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

VAN IDEE TOT BOEK IN 6 MAANDEN

Als je echt serieus aan de slag wilt met het schrijven en publiceren van je boek, kan ik mijn Schrijvers Mastermind aanbevelen: ik help je persoonlijk bij elke stap, zodat je boek in 6 maanden klaar is!

Resultaten – Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode. Of leer van de ervaringen van andere CEO’s en ondernemers die met mij werkten in deze YouTube testimonial playlist.

Mijn 5 belangrijkste tips – In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: