Schrijf je boek in 1 week

24 – 31 mei 2020 op Mallorca

Ga je mee naar Mallorca om in 1 week de basis te leggen voor jouw boek? Met je voetjes in het zwembad? Heerlijk vertroeteld met lekker eten en omringd door interessante mensen. Een ‘workation’ die ook nog eens belasting aftrekbaar is. Bekijk eerder behaalde resultaten.

Wanneer: 24 – 31 mei 2020

Waar: In een luxe villa in Sineu, midden op Mallorca. Met een mooie tuin met fruitbomen, loungebanken en prachtig uitzicht.

Investering: €1600 – €2450, afhankelijk van of je een kamer deelt of privé kamer wilt. Dit is incl. alle maaltijden, workshops, persoonlijke begeleiding en andere activiteiten. Alleen je vlucht en evt drankjes komen daar nog bij.

Privé kamer –  €2450 (Early bird – €2100)

Gedeelde kamer – €1950 p.p. (Early bird – €1600)

“Een aanrader voor mensen die in de hectiek van alledag niet de ruimte kunnen vinden om zich helemaal op één ding te focussen.”

Jolanda Wicherson

Gun jezelf één week om die langgekoesterde droom tot leven te brengen. In welk stadium je boek ook is (nog een idee of al half af) je komt met een sterk verbeterde/gegroeide versie terug uit het zonnige Mallorca. Samen met ‘lotgenoten’ aan het werk, daar krijg je energie en inspiratie van! Daarnaast krijg je veel feedback en tips van elkaar en van ‘ervaringsdeskundigen’. Tot slot heb je een beetje geproefd van het relaxte leven op een relaxed eiland en een weekje zon gehad na die lange Hollandse winter …

Onze droomplek

Mallorca is slechts 2,5 uur vliegen en onze eigen villa ligt daar slechts 30 min vandaan. We verblijven in het dorpje Sineu, midden op het eiland. Het strand, de leuke stad Palma en andere bezienswaardigheden zijn nooit langer dan 30 min rijden. Het is heerlijk om echt even weg te zijn, helemaal verzorgd te worden en iets van dit prachtige eiland te ontdekken.
write Mallorca week

Net als tijdens de succesvolle eerdere schrijfweken (Curaçao, Oostenrijk en Mallorca), houden we de groep klein (maximaal 10-15 personen), zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen. Iedere deelnemer heeft een eigen kamer, zodat je je kunt terugtrekken als je schrijfinspiratie hebt, of als de gezamenlijke ruimtes te gezellig zijn… Je kunt ook schrijven in de heerlijke tuin, onder de fruitbomen, aan het zwembad, op een terrasje in het dorp, of in een van de knusse hoekjes in het eeuwenoude huis. Zit je even vast of heb je feedback nodig, dan is er altijd iemand die met je meeleest en -denkt.

Programma

Iedere dag beginnen we met een korte workshop over je boek schrijven, uitgeven en promoten:

  • Zelf uitgeven of via een uitgever?
  • Waar een uitgever op let (ook handig als je zelf je boek uitgeeft)
  • Digitaal of print?
  • Handige schrijfprogramma’s
  • Het schrijf- en editproces
  • Speciale aandacht voor de achterflap, cover en titel
  • Promotie van je boek
  • Ideëen voor een succesvol boek

Ontbijt en 1 andere maaltijd (lunch of diner) worden in huis verzorgd, zodat je ongestoord kunt doorwerken. De andere maaltijd (lunch of diner) wordt zoveel mogelijk geïntegreerd met activiteiten, zoals een wandeling of excursie. Door deze combi heb je én veel schrijftijd, én krijg je ook een indruk van het eiland. De perfecte ‘werkvakantie’…

Begeleiding

Ik ben zelf (co-)auteur van 25 boeken, o.a. in de USA en heb al meer dan 400 mensen geholpen hun boek te schrijven. Ik deel graag mijn ervaringen en tips.

Na 15 schrijfweken in Mallorca, Oostenrijk, Griekenland, Curaçao en Thailand weet ik precies wat schrijvers nodig hebben om hun boek in de wereld te zetten.

Ook dit jaar gaat mijn ‘uitgeef-goeroe’ Jan Willem Gerth weer mee. Hij is uitgever, initiatiefnemer van MijnEersteBoek en weet alles van self-publishing, e-books, drukwerk, distributie (hoe krijg je je boek bij Bol.com) etc. Ook komt redacteur en schrijfcoach Birgit Oosterhuis mee: met haar scherpe blik en creatieve mind heeft ze al menig schrijver op het juiste spoor gebracht.

“Als je er zelf even niet uitkomt, luistert Esther naar wat je eigenlijk wil zeggen en zet dat dan gewoon voor je op papier. Heerlijk is dat!”
Floor Schuttevaer

“De uitgever zei meteen ‘ja’ nadat Esther met met mijn achterflap had geholpen!”
Jolanda Pikaart

“Ik heb ook veel geleerd over social media.”
Nicole Bekking

“Ik heb veel geleerd en ben vooral geïnspireerd geraakt en aangestoken door Esther’s energie en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”
Inge Vuijk

“Het gaat niet om het boek. Het gaat om het schrijven; opruimen, verwerken. Ik heb mijn eigen stem gevonden.”
Selma van der Heiden

“Er is ineens een tweede boek ontstaan!”
Nienke Bloem

“De dingen waar ik lang over na moest denken, heb ik tijdens de schrijfweek gedaan; de rest kan makkelijk thuis.”
Esther Reinders

“Door alleen maar bij Esther in de buurt te zijn, gaat iedereen in zichzelf geloven. Esther deelt alles wat ze weet met veel energie, enthousiasme en ook humor; heerlijk is dat.”
Barbara Sevenstern

“We zijn allemaal met hetzelfde bezig; iets dat je altijd al hebt willen doen. Dat geeft veel energie.”
Brenda van Dijk

“Als ik thuis was geweest, was ik afgehaakt. Nu ging ik door met schrijven, door de moeilijke momenten heen.”
Geert Kamps

“Ik had het gevoel alsof ik een renpaard was, dat al maanden in een starthokje had gestaan. En nu ging ineens het schotje omhoog: ik ging als een speer!”
Jacoline Steegstra

“Wat een week! Woorden schieten te kort voor wat hier mogelijk werd.”
Ton Kooiman

“Fijn dat dit soort weken bestaan, waarin je je weer helemaal op kunt laden!”
Sophie Fischer

“Deze zo zorgvuldig gekozen omgeving mist zijn uitwerking niet. Ik ga met nieuwe energie weer naar huis.”
Astrid

“Een aanrader voor mensen die in de hectiek van alledag niet de ruimte kunnen vinden om zich helemaal op één ding te focussen.”
Jolanda Wicherson

Al meer dan 400 ondernemers schreven hun boek met mijn methode. Bekijk de resultaten.

Bekijk meer reviews en testimonials

Reisinfo

De Schrijfweek begint op 24 mei rond 5u ’s middags met een welkomstborrel en diner.

Reis informatie volgt binnenkort.

Wanneer meerdere mensen met dezelfde vlucht komen, kan een taxi vanaf de airport worden gedeeld (ca. €50).

Sommige deelnemers geven er de voorkeur aan om (samen) een auto te huren (supergoedkoop via www.doyouspain.com).

Welke route je ook kiest, zorg je dat je aub op tijd in de villa bent?

Bekijk mijn verzameling met tips om een boek te schrijven.

Ik heb ook een ebook ‘Schrijf je boek in 1 week’ gemaakt en een (Engelse) ecourse ‘how to write your book in a week’.

Komt de datum van de schrijfweek in Mallorca je niet uit?

Een privé schrijfweek is ook mogelijk. Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel persoonlijke begeleiding je wilt. Alles is mogelijk. Stuur me een mailtje om te overleggen.