Schrijf je boek in Thailand

oktober 2022

Het prachtige tropische eiland Koh Phangan staat bekend om twee dingen: de full moon parties aan de ene kant en de spirituele en yoga cultuur aan de andere kant. Uiteraard verblijven wij aan de rustige en mooie ‘yoga’ kant…

Onze gezamenlijke werkruimte is een prachtige privé villa, letterlijk OP het water. Geniet van de rust, het uitzicht over zee, de locals die bij laagwater eetbare schelpen zoeken, het geruis van de palmbomen, de lekkere kokosnoten uit de tuin en de heerlijke temperatuur.

Je logeert vlakbij de villa, in een privé kamer direct op of vlakbij het strand. Je krijgt een eigen scooter als typisch lokaal vervoermiddel.

“Het is geweldig om deel uit te maken van een groep die graag resultaten wil behalen.”

Uwe Allgäuer

“Esther is een schrijf- en marketing wizard! Ze weet precies wat ze moet schrijven en waar ze het op jouw website en in sociale media moet plaatsen.”

Madeleine Muller

“Esther gaf me structuur en vertrouwen dat het schrijfproces daadwerkelijk zou eindigen.”

Elena Krasa

“Het schrijven van een boek leek onhaalbaar. Het gebruik van de achterflap voor prepromotie en als stok achter de deur maakte het verschil.”

Yann Toutant, CEO Econocom.com

“Veel waarde voor je geld, geweldige locatie, zeer redelijk geprijsd.”

Madeleine Muller

Excursies

Ervaar het relaxte leven op een tropisch eiland alsof je een local bent…

De week staat uiteraard in het teken van het schrijven. We volgen een vast ritme. Iedere ochtend geef ik een workshop over een thema dat je die dag direct kunt toepassen. Lunch wordt in de villa verzorgd, of we eten buiten de deur, wat in Thailand heel lekker, eenvoudig en snel is. Als je 1 op 1 begeleiding nodig hebt, is die altijd beschikbaar.

Eind van de middag of ‘s avonds gaan we sunset-zwemmen op een mooi strandje, of maken een andere mini-excursie, gecombineerd met het diner. De ideale combinatie van maximale schrijftijd en toch iets van het eiland zien. Het programma en andere algemene info vind je op de algemene schrijfweek pagina.

De eerste avond, tijdens het kennismakingsdiner, bepalen we samen het programma. Hieronder wat voorbeelden van excursies om het eiland beter te leren kennen:

  • Een Thaise massage om je (schrijf)spieren weer losser te maken is inbegrepen in het pakket. Je kunt kiezen tussen een stevige full body, rug en schouder of een ontspannende voetmassage.

  • Een scooter rit langs diverse stranden

  • Zwemmen, snorkelen en de zonsondergang bekijken op een geheim prive strandje in de buurt van de villa

  • Diner op het strand of in het ‘dorpje’; er zijn zoveel geweldige restaurants om te proberen!

  • Thaise koffie halen op de scooter(!) bij een lokaal koffietentje als een break tijdens het schrijven. Of heb je toch liever een verse kokosnoot uit de tuin? Of een van de lekkere tropische fruitshakes?

  • Bezoek aan een van de vele yoga- en detox scholen, met eventueel een yoga-les of gezonde maaltijd.

“Ik ben al een expert in mijn vakgebied. Het enige wat nog op mijn verlanglijstje stond, was een boek schrijven. Ik ben zo blij en vereerd
dat mijn boek wordt gepubliceerd. Nu het boek op mijn website staat, is het klaar voor voorverkoop en promotie, terwijl ik het nog aan het schrijven ben.”

Willo Sana

“Het is geweldig om met Esther te werken. Ze begrijpt wat je nodig hebt en ze is erg open.
Door met haar samen te werken heb je het gevoel dat alles makkelijk is!”

Madeleine Muller

All-inclusive prijs

Werkelijk alles is bij deze prijs inbegrepen: prachtige accommodatie aan het strand, alle maaltijden, drankjes, snacks, dagelijkse schrijf workshops, privé-begeleiding en excursies. Zelfs je scooter en een Thaise massage zitten in dit speciale Thailand pakket. Alleen je reis is voor eigen rekening. Het programma, algemene info en wat precies is inbegrepen vind je op de algemene schrijfweek pagina.

Privé kamer aan het strand
Normale prijs €3500

Nu ruim €1000 korting met de ‘Early bird deal’, bij boeking voor 31 maart 2022

Early bird deal voor slechts €2495

Gedeelde kamer aan het strand
Normale prijs €2500 p.p.

Nu €550 korting met de ‘Early bird deal’, bij boeking voor 31 maart 2022

Early bird deal voor slechts €1950

‘Local offer’ (alleen workshops & lunch)
Normale prijs €1950

Nu ruim €700 korting met de ‘Early bird deal’, bij boeking voor 31 maart 2022

Early bird deal voor slechts €1250

Zij waren in Thailand

Annaliza, Jennifer, Yann en Elena delen hun ervaringen tijdens de schrijfweek.

Reisinfo

Sommige airlines vliegen rechtstreeks op het buur-eiland Koh Samui (USM). Het alternatief is om via Bangkok te vliegen en dan een goedkope, korte  binnenlandse vlucht naar Koh Samui te nemen.

Vanaf Samui airport gaan taxi busjes rechtstreeks naar de haven, waar je de ferry naar Koh Phangan neemt. Daar wordt je opgewacht en naar de villa gebracht.

Je krijgt je eigen scooter om je als een local over het eiland te verplaatsen.

OVER DE SCHRIJFWEKEN

Algemene schrijfweek info

de Franse Alpen

10 – 17 oktober 2021

Curaçao

maart 2022

Mallorca

24-31 mei 2022