Schrijvers Mastermind

Zo schrijf je een boek! – Samen – In drie maanden…

Je wilt zeker weten dat je jouw boek af krijgt. En je wilt het niet alleen doen. Je weet dat je – om er een succes van te maken – meer nodig hebt dan alleen de theorie: je wilt ondersteuning, inspiratie, motivatie, feedback, begeleiding en verantwoording.

Deze online Schrijvers Mastermind is een unieke kans om drie maanden aan je boek te werken. Samen met mij en een klein groepje collega-schrijvers, met alle informatie die je nodig hebt over het proces, en regelmatige calls voor feedback, motivatie en inspiratie.

Doe mee aan de Schrijvers Mastermind en je ontvangt:

  • Het online programma, met ruim 50 inspirerende korte videos

  • Het boek: Zo schrijf je een boek!

  • Het werkboek

  • De handige checklist

  • Drie maanden Mastermind groep

  • Een besloten FB groep

  • Motivatie en praktische tips in je email

Normale prijs € 2995, –

Nu slechts € 995, –

“Als je deze stappen volgt, dan weet je zeker dat je boek afkomt. Het gaf me structuur en maakte het schrijven van mijn boek behapbaar. Zo kon ik meer genieten van het creatieve proces in plaats van de hele tijd met het doel bezig te zijn.”

Willemijn Welten

Dit is allemaal inbegrepen in de Schrijvers Mastermind:

Zo schrijf je een boek!

Dit boek is de ‘bijbel’ voor iedereen die zijn verhaal of methode wil delen. Zo heb je in één keer alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven. Met dit handige stappenplan bij de hand om je door het proces te leiden, kan jij je concentreren op de inhoud van je boek.

Het werkboek sluit naadloos aan bij het boek en het online programma. Het helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research op papier te zetten. Het is echt een WERKboek: het bied je ruimte voor aantekeningen en om de oefeningen uit het boek te maken.

Online programma

Je leert beter als je de kennis uit het boek combineert met video en audio voor nog meer voorbeelden, uitleg en inspiratie. In dit online programma word je stap voor stap begeleid bij het schrijven en publiceren van je boek. Daar bovenop leer je enkele algemene vaardigheden zoals free publicity en outsourcing, die nuttig zijn voor elke ondernemer.

De voorbeelden en veelgestelde vragen van andere schrijvers zijn in de video’s verwerkt. Zo heb je een compleet pakket met alle informatie om jouw boek te schrijven en kun je thuis aan de slag, in je eigen tempo.

Schrijvers Mastermind

Wil je de kennis van de methode combineren met een vorm van begeleiding en verantwoording?

Het meest gehoorde probleem van schrijvers is om de tijd te maken en de vaart erin te houden, zeker als je al een tijdje bezig bent. Samen met een select groepje gemotiveerde schrijvers help ik je persoonlijk door al het materiaal heen. De praktische tips gaan je veel tijd en energie besparen. De steun van ‘lotgenoten’ zorgt voor een stok achter de deur, momenten van reflectie en accountability.

De Mastermind begeleid je drie maanden lang, met iedere twee weken een Q&A sessie, zodat je antwoorden en feedback ontvangt op waar jij op dat moment mee bezig bent.

Besloten Facebook groep

In de privé FB groep houden we contact tussen de calls. Dit is de plek waar je samen met je schrijversgroep accountability, steun en inspiratie vindt.

Iedere 14 dagen ontvang je een email met nog meer motivatie, voorbeelden en praktische tips.

Zo heb je iedere week minstens één contactmoment en inspiratie boost voor je boek.

“De online workshops zijn erg waardevol; ze besparen me heel veel tijd en geld.
In combinatie met de persoonlijke feedback levert dit een veel beter boek op.”

Hans Gierkink, coach/trainer bij Singlecoaching

Ja! Ik wil in de Schrijvers Mastermind!

Ik ben klaar om met Esther en andere schrijvers samen te werken om mijn boek de komende drie maanden tot leven te brengen.

Normale prijs € 2995, –

Nu slechts € 995, –

Vergelijk het online programma, de Schrijvers Mastermind en 1-op-1 privé schrijfcoaching.

Ik bekijk graag eerst het boek en het werkboek voordat ik de andere opties verken.