Heb jij al een foute man?

Kies je voor zekerheid of avontuur?

Heb jij al een foute man?

Met haar eigen verhaal als basis besloot Esther het fenomeen ‘foute man’ te onderzoeken. Een grensverleggende speurtocht langs diverse soorten playboys en de vrouwen die voor ze vallen, alternatieve relatie vormen, brave boekhouders en wijze en foute vrouwen. Esther daagt lezers uit na te denken over keuzes op basis van verstand (zekerheid) of gevoel (avontuur).

Paperback – €14,95

Add Paperback to Cart

PDF – €7,95

Add PDF to Cart

“Iedereen kent er wel één, sommigen hebben er weleens één gedate, maar hoe je ermee om moet gaat, blijft een groot raadsel. Totdat Esther Jacobs haar boek uitbracht… Alles wat je wilt weten over foute mannen lees je in ‘Heb jij al een foute man?”

Vrouw.nl (De Telegraaf)

“Wat heb ik veel geleerd van mijn foute man…”

Annemarie Postma

“Foute mannen zijn net mensen!”

Marian Mudder

“Ik zie nu in dat ‘mijn foute man’ op dat moment perfect voor me was…”

Jessica

“Dit boek kwam als een geschenk omdat ik net gedumpt was door een versierder. Ik heb mijn eigenwaarde gevonden in het boek. Ik weet weer wat ik belangrijk vind en dat hou ik voor ogen.”

Kitty

“Een foute man kan ook een goede man worden. Ik hoop dat er nog vele goede boeken en wijze lessen volgen!”

Celine

Achterflap

‘Ik had niet gedacht dat ik als intelligente, zelfstandige en zelfverzekerde vrouw ooit zou vallen voor de foutste man van het eiland.
Zou deze voormalige(?) playboy mijn hart breken met zijn charmes, die mooie woorden en beloften waar al zoveel vrouwen voor waren gevallen? Of meende hij het deze keer echt? Hoe serieus moest ik de bezorgde waarschuwingen van vrienden nemen? Moest ik voor de veiligste weg kiezen of toch voor het avontuur? Kan iemand echt veranderen? En moet je dat eigenlijk wel willen?
Wat zegt zo’n onzekere situatie over je eigen karakter, verlangens en angsten? Langzaam begon ik te beseffen dat de reis belangrijker is dan de eindbestemming. Dat ik veel kon leren van deze situatie(s). Dat ik moest leren genieten van het moment en moest leren loslaten, écht loslaten.’

Motivational speaker en auteur Esther Jacobs besloot het fenomeen ‘foute man’ te onderzoeken. Met haar eigen verhaal als basis begon ze een grensverleggende speurtocht langs diverse soorten playboys en de vrouwen die voor ze vallen, alternatieve relatie vormen, brave boekhouders en wijze en foute vrouwen. Ze daagt lezers uit na te denken over keuzes op basis van verstand (zekerheid) of gevoel (avontuur).

Heb jij al een foute man? geeft een openhartig kijkje achter de schermen van een vrouw die bekendstaat om het volgen van ongebaande paden, maar die alle levens- vragen nog een keer op haar bord krijgt als ze in zee gaat met een… stoute man.

“Hoe leuk is het om te lezen over ervaringen van mensen die van gebaande paden durven af te wijken! Als mensen lijken we geprogrammeerd te zijn om ons tegen de realiteit te verzetten. Vasthouden aan wat we geleerd hebben ipv onderzoeken of dat voor ons wel werkt. Esther onderzoekt wel! Het leuke is dat ze je met dit boek meeneemt op haar reis. Een onderwerp waarop nog steeds een taboe rust. Wat is eigenlijk fout? Ze geeft je inzichten die je perspectief mogelijk verruimen. Laat je zien hoeveel je leert van relaties. Wil je iets bereiken of vermijden met je keuzes? En wat zegt dat over jou? Esther loopt hiermee vooruit. Lukt het je anders te denken? Als we ervan uitgaan dat het is zoals het is, dan is het enige probleem dat wij dat niet accepteren Een aanrader, of je nou wel of niet een “foute”man hebt.”
Trucella TVM WerkenAdvies

“Leuk! Weer een leuk boek van Esther Jacobs. Deze keer niet over haar zakelijke belevenissen maar juist heel persoonlijke. Over de ontwikkeling van haar relatie met foute man Maarten, maar vooral over haar eigen ontwikkeling hierin. Ze laat zien dat ze het aandurft om naar haar rol te kijken en doet dat met ongekende eerlijkheid! Ze doet grondig onderzoek over het thema foute man en komt tot verrassende inzichten, die voor iedereen die met een foute man in zee gaat/is gegaan behulpzaam kan zijn.”
AvanL

“Leuk, spannend, intrigerend, avontuurlijk en stoer boek! Vorige week heb ik meerdere boeken van Esther Jacobs besteld en inmiddels heb ik het boek “heb jij al een foute man” uit. Ik heb er van genoten en ga het zeker nog een (paar) keer lezen. Het was een spannend verhaal tot en met het eind, over een stoere vrouw, over downs and ups (;-) ) in haar (liefdes)leven en over de vele (persoonlijke) overwinningen die werden behaald. Een eerlijk verhaal over 1 van de moeilijkste dingen die een mens, in mijn opinie, kan doen in zijn/haar leven; loslaten. Dit boek zet je ook aan het denken over wat je eigen perspectieven en overtuigingen zijn met betrekking tot relaties, maar ook voor mensen die niet actief zijn in het zoeken/vinden van een relatie, of juist al een relatie hebben (misschien zelfs wel een foute/stoute man?) is dit boek heel erg leuk. 1 ding is zeker, Esther haar (liefdes)leven is niet saai!”
Lanella

“Read this for something unconventional! I’m impressed by the amount of work and research put into this book – all the extra factual information, surveys, research…it is definitely eye-opening and informative with a load of alternative views. Read this for something unconventional!”
Amazon.com customer

“Iedereen kent er wel één, sommigen hebben er weleens één gedate, maar hoe je ermee om moet gaat, blijft een groot raadsel. Totdat Esther Jacobs haar boek uitbracht… Alles wat je wilt weten over foute mannen lees je in ‘Heb jij al een foute man?”
Vrouw.nl

“Wat heb ik veel geleerd van mijn foute man…”
Annemarie Postma

Foute mannen zijn net mensen!
Marian Mudder

“Ik zie nu in dat ‘mijn foute man’ op dat moment perfect voor me was…”
Jessica

“Ontzettend leuk boek! Vlot geschreven, afwisselend, boeiend, leerzaam”

“Dit boek kwam als een geschenk omdat ik net gedumpt was door een versierder. Ik heb mijn eigenwaarde gevonden in het boek. Ik weet weer wat ik belangrijk vind en dat hou ik voor ogen.”
Kitty

“Een foute man kan ook een goede man worden. Ik hoop dat er nog vele goede boeken en wijze lessen volgen!”
Celine

Bekijk meer reviews en testimonials

Bekijk alle interviews, artikelen en video’s die zijn verschenen over het fenomeen ‘foute mannen’.