Elite Mastermind groep

Wil je meer tijd en vrijheid, meer energie EN resultaat, plus een positieve impact?

Ga het komende half jaar actief aan de slag met de ‘no excuses lady’ en een select groepje bijzondere mensen.

Wat is een Mastermind groep?

Een Mastermind bestaat uit mensen met gedeelde ervaring en ambitie die samen werken aan hun individuele doelen. De kracht ligt in de synergie van een groep; een mix van brede ervaring, kennis en kunde. Je krijgt hulp en steun van de facilitator en de andere leden van de groep. De structuur zorgt voor accountability, focus, persoonlijke groei en inspiratie. En natuurlijk het plezier en enthousiasme van het gezamenlijk werken aan je doelen en ambities.

En een Elite Mastermind?

Deze Elite Mastermind groep is uitsluitend voor ervaren ondernemers, die al een zekere mate van succes bereikt hebben, zodat leden elkaar echte meerwaarde kunnen bieden. Door het selectie proces vooraf is iedereen echt committed om aan zijn eigen doelen te werken en feedback en tips te geven aan de andere leden.

Mijn Elite Mastermind bestaat uit maximaal 8 leden, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. We komen een half jaar lang, twee keer per maand (virtueel) bij elkaar in een group-call om gedurende 1 – 1,5 uur onze uitdagingen en successen te bespreken. Je krijgt dus echt 1 op 1 tijd om jouw situatie te bespreken en feedback te vragen.

Elite Mastermind groep
Tessa Couperus

“Ruggesteun, stok achter de deur en vooral veel sparren, iets dat ik nu mis. Als Esther het kan, moet ik het ook kunnen ;-)”

Tessa Couperus

Jeroen Van Weeghel - One year to freedom

Esther geeft mij in mijn ontwikkeling als ondernemer een enorme duurzame boost en inspiratie.

Jeroen van Weeghel

Voor wie?

Wil jij je leven en business naar een hoger niveau tillen? Een betere balans tussen werk en privé? Je energie niveau beter managen? Meer tijd, meer vrijheid, meer reizen? Wil je gebruik maken van mijn ervaring op al die gebieden en samen werken met een aantal andere succesvolle ondernemers?

Wat zou het voor jou betekenen om zes maanden lang, twee keer per maand AAN je business te werken, in plaats van er IN? Om stappen te zetten, tips en feedback te krijgen, geïnspireerd en uitgedaagd te worden, samen met een select groepje bijzondere mensen?

De Elite Mastermind is niet voor iedereen. Je moet committed zijn om twee keer per maand mee te doen met de call, en daarnaast aan je persoonlijke doelen te werken; kortom echt te investeren in jezelf.

Elite Mastermind groep
Sonja Nauta

“Esther is al 30 jaar(!) een inspiratie voor me. Ze doet alles anders dan anderen; ze volgt haar hart en heeft veel bereikt in haar leven. Esther is een ‘master’ om te kiezen voor dingen die haar blij maken en ik wil dat ook graag leren.”

Sonja Nauta

Jeroen Van Weeghel - One year to freedom

“Esther laat zien dat een succesvol leven als Location Independent Entrepreneur mogelijk is. Haar nuchtere en realistische werkwijze bevalt me heel goed, net als haar mentaliteit om optimaal gebruik te maken van alles dat NU al tot je beschikking staat.”

Jeroen van Weeghel

Investering

De Elite Mastermind is een investering in jezelf en je business. Mijn aanbod bestaat uit:

 • 12 Mastermind sessies. Twee groeps-calls per maand met een select groepje bijzondere mensen.
 • Vier 1 op 1 gesprekken:
  • Een ‘deep dive’ call van 1 – 1,5 uur in december, voor het begin van de Elite Mastermind.
  • Drie privé mini-RESULTant calls (30 min), die je kunt inzetten wanneer je wilt.
 • Een ‘live’ event waar je de leden van je Mastermind groep fysiek kunt ontmoeten.
 • Een besloten Facebook groep voor tussentijds contact met de leden van je Elite Mastermind group.
 • Gratis toegang tot alle avond of middag workshops die ik gedurende deze zes maanden organiseer. Hier kun je de andere leden van je Mastermind groep ook ‘live’ ontmoeten.

De normale prijs voor dit complete Elite Mastermind pakket is €7.500 per jaar.

Er is nu een ‘early birds’ deal:  al vanaf €5.000 (!) kun je jezelf verzekeren van een half jaar persoonlijke begeleiding in een kleine groep – en een stok achter de deur- om jouw doelen te bereiken!

De volgende Elite Mastermind groep start op 1 januari 2010. Interesse? Schrijf je dan in voor een gratis call om te zien of we een goede match zijn.

Stel jezelf deze vragen

 • Hoe zou het voelen om deze investering in jezelf te doen en over een half jaar je doelen bereikt te hebben?
 • En hoe zou het voelen als je deze kans zou laten schieten en je in je huidige situatie zou blijven steken?

“If you do what you always did, you will get what you always got…”

Meer weten?

Om te kijken of jij geschikt bent voor de Elite Mastermind (en vice versa) wil ik je vragen een korte vragenlijst in te vullen en een afspraak met me te boeken voor een 15 minute call.

no excuses
Franz Paul Schwab

Esther weet iedere keer mijn blik te verruimen. Knap hoe ze bij mij weet aan te sluiten, op aangename wijze mijn gedachten weet te verrijken. Ze is een bliksemsnelle denker, maakt van iedere ‘of’ in mijn hoofd een ‘en’, en je helpt me met compassie om hier-en-nu stappen te maken.
Bijzonder vind ik haar communication-skills. Ze luistert diep en onvoorwaardelijk, kijkt aandachtig maar geeft me ook ruimte om mijn gedachten te ordenen, ze helpt me om mijn eigen associaties te maken, associeert met me mee en geeft me advies alsof ik het zelf bedacht heb. Als ik haar zie, heb ik weer alternatieven voor de dead end streets in mijn hoofd. Een uur met Esther is een bijzondere rollercoaster, ik kom er altijd rijker uit.

Franz Paul Schwab

Ekrem Jabandzic

“Echte diepgaande verandering gaat vaak niet om de eerste stap, maar om de stap erna en de stap daarna. Net zolang totdat er zich nieuwe systemen en gewoontes ontwikkelen, zodat het niet mogelijk is om tijdens een terugval in de oude gewoontes te vervallen. De Elite Mastermind groep is voor mij niet alleen de eerste stap, maar helpt even afstand nemen van mijn huidige omgeving. Zo wordt het patroon doorbroken en komen er nieuwe gewoontes. Uiteindelijk ook een nieuw doel waar ik aan kan blijven werken, zelfs als er periodes zijn waarin het nieuwe tegenvalt.”

Ekrem Jabandzic