Elite Mastermind groep

Elite Mastermind groep2018-11-16T13:42:16+00:00

Wil je meer tijd en vrijheid, terwijl je ook meer voor elkaar krijgt en positieve impact hebt?

Wil je het komende jaar actief aan de slag met de ‘no excuses lady’ en een select groepje bijzondere mensen?

Dit is je kans!

Wat is een Mastermind groep?

Een Mastermind bestaat uit mensen met gedeelde ervaring en ambitie die samen werken aan hun individuele doelen. De kracht ligt in de synergie van een groep; een mix van brede ervaring, kennis en kunde. Je krijgt hulp en steun van de facilitator en de andere leden van de groep. De structuur zorgt voor accountability, focus, persoonlijke groei en inspiratie. En natuurlijk het plezier en enthousiasme van het gezamenlijk werken aan je doelen en ambities.

En een Elite Mastermind?

Mijn Elite Mastermind bestaat uit slechts 5-8 leden, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. We komen een jaar lang, twee keer per maand (virtueel) bij elkaar in een groeps-call om gedurende 1 – 1,5 uur onze uitdagingen en successen te bespreken. Je krijgt dus echt 1 op 1 tijd om jouw situatie te bespreken en feedback te vragen.
De Elite Mastermind is uitsluitend voor ervaren ondernemers, die al een zekere mate van succes bereikt hebben, zodat leden elkaar echte meerwaarde kunnen bieden. Door het selectie proces vooraf is iedereen echt committed om aan zijn eigen doelen te werken en feedback en tips te geven aan de andere leden.

Voor wie?

Wil jij je leven en business naar een hoger niveau tillen? Een betere balans tussen werk en privé? Financieel onafhankelijk worden? Meer tijd, meer vrijheid, meer reizen? Wil je gebruik maken van mijn ervaring op al die gebieden en samen werken met een aantal andere succesvolle ondernemers?

Wat zou het voor jou betekenen om een jaar lang, twee keer per maand AAN je business te werken, in plaats van er IN? Om stappen te zetten, tips en feedback te krijgen, geïnspireerd en uitgedaagd te worden, samen met een select groepje bijzondere mensen?

De Elite Mastermind is niet voor iedereen. Je moet committed zijn om twee keer per maand mee te doen met de call, en daarnaast aan je persoonlijke doelen te werken; kortom echt te investeren in jezelf.

Investering

De Elite Mastermind is een investering in jezelf en je business. Mijn aanbod bestaat uit:

 • 24 Mastermind sessies. Twee groeps-calls per maand met een select groepje bijzondere mensen, we starten in januari 2019.
 • Vier 1 op 1 gesprekken:
  • Een ‘deep dive’ call van 1 – 1,5 uur in december, voor het begin van de Elite Mastermind.
  • Iedere drie maanden een privé mini-RESULTant call (15 min) voor de voortgang.
 • Een ‘live’ event waar je de leden van je Mastermind groep fysiek kunt ontmoeten.
 • Een besloten Facebook groep voor tussentijds contact met de leden van je Elite Mastermind group.
 • Gratis toegang tot alle avond of middag workshops die ik in 2019 organiseer. Hier kun je de andere leden van je Mastermind groep ook ‘live’ ontmoeten.

Normaal kost deze Elite Mastermind €10.000 per jaar.

Voor de eerste 5 inschrijvingen is er een speciale prijs van €6.000 per jaar: €2.000 vooraf en daarna gedurende 10 maanden €400 per maand.

Als je in 1 keer vooraf betaalt, is het slechts €5.000 voor een heel jaar persoonlijke begeleiding – en een stok achter de deur- om jouw doelen te bereiken!

UPDATE: er is nog maar 1 plek tegen deze speciale prijs beschikbaar!

(PS: Er is ook een VIP ‘All Inclusive’ versie. Daarbij heb je onbeperkt toegang tot 1 op 1 tijd met mij… Je mag me ideeën voorleggen die je wilt testen, je mag me teksten sturen waar je feedback op wilt, je mag me een berichtje sturen als je motivatie nodig hebt, etc. Als je interesse hebt in de VIP ‘All Inclusive’ versie, stuur me dan even een berichtje aub, zodat we kunnen kijken wat jij nodig hebt en hoe ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen tijdens dat jaar.)

Stel jezelf deze vragen

 • Hoe zou je je voelen als je dit in jezelf zou investeren en over een jaar je doelen hebt bereikt?
 • En hoe zou je je voelen als je deze kans laat schieten en in je huidige situatie blijft?

“If you do what you always did, you will get what you always got…”

Meer weten?

Om te kijken of jij geschikt bent voor de Elite Mastermind (en vice versa) wil ik je vragen een korte vragenlijst in te vullen en een afspraak met me te boeken voor een 15 minute call.

Ja, ik wil!