Verlanglijstje

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik niet betaald wil worden voor alle informatie en tips die ik weggeef. Het antwoord is nee. Mijn ervaringen en lessen en tips deel ik graag. Als ik ze eenmaal het opgeschreven, hoop ik dat zoveel mogelijk mensen er gebruik van maken en er hun eigen twist aan geven. Voor de een zal het een klein steuntje in de rug zijn, voor de ander maakt het wellicht een wereld van verschil. Enjoy!

Toch geloof ik dat er uiteindelijk een balans is in geven en ontvangen, in energiestromen, in durftevragen en durftegeven. Mocht je echt iets hebben gehad aan mijn tips en je vindt het leuk om iets mijn kant op te laten komen, dan vind je hieronder een aantal suggesties.

“We make a living by what we get, but we make a life by what we give”
Winston Churchill, Former Prime Minister of the UK

Pay with a Tweet

Ben je geholpen met tips van mijn website? Dan zou ik het leuk vinden als je dat in de social media wilt melden. Zet je het onderwerp en de link naar de betreffende pagina erbij, dan help je wellicht ook nog iemand anders!

Geef een van mijn boeken cadeau

Aan jezelf of aan iemand van wie jij denkt dat hij/zij dat als steuntje in de rug of blijk van waardering kan gebruiken. Als je rechtstreeks bij mij bestelt, signeer ik het boek of zet er een persoonlijke boodschap in. Bekijk mijn boeken.

Doe mee aan een workshop

Een win-win situatie: ik ben blij met een goed gevulde workshop; jij wordt nog een stapje verder geholpen. Ik geef regelmatig praktische workshops over allerlei onderwerpen op unieke lokaties. Bekijk alle workshops.

Donatie

Een bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom op ING 66.25.404.33 t.n.v. E. Jacobs te Breukelen. Als je je emailadres erbij vermeldt, dan kan ik je een bedankje sturen.

iTunes credit

Ik maak veel gebruik van de app-store en iTunes en iBooks bibliotheek. Wil je me een lekker muziekje, goed boek of handige software cadeau doen? Credit voor de iTunes store is van harte welkom. Let wel: ik werk met de Amerikaans iTunes store! Tegoedbonnen in dollars kan je in de US in iedere winkel kopen, en vanuit andere landen kan het online. Of misschien heb je nog een ongebruikte kaart liggen? Stuur mij de code die je krijgt en ik heb toegang tot het tegoed.

Boeken

Heb je een boek waarvan je denkt dat het echt iets voor mij is? Ik lees veel en graag. eBooks zijn natuurlijk het makkelijkst te versturen. Wil je me toch iets per post sturen? Neem aub even contact op over mijn eerstvolgende locatie.

Massage

Regelmatig laat ik mijn hele lichaam finetunen door Pauline Prinsen (op Curaçao) of Jan-Willem Nije (Soest, NL). Wil je dit sponsoren? Een dik uur massage op Curaçao kost Naf 80 (ongeveer €35) en anderhalf uur in NL kost €60. Je kunt rechtstreeks contact met Pauline of Jan-Willem opnemen om een ’tegoedbon’ voor me te regelen. Ik verheug me nu al op een lekker rondje ontspanning! Beide masseurs zijn trouwens van harte aan te raden…

Dankjewel!

Het gaat om de intentie, niet zozeer om de gift zelf. Ieder gebaar wordt gewaardeerd!