Toptrends voor ondernemers

Van trend naar toepassing

top-trends

Geschreven door Willem Overbosch.

Willem beschrijft de belangrijkste businesstrends van dit moment. Maar daar stopt hij gelukkig niet, want de crux is … aan de slag gaan! Met dit boek geeft hij je concrete handvatten om te werken aan de toekomst van je bedrijf. Esther schreef een bijdrage voor het hoofdstuk ‘Toptrend 6: De opkomst van de Digital Business Nomad‘.

Experimenteer, verander, vernieuw – en begin daar vandaag nog mee!

Paperback: €24,99

De wereld verandert. Maar wat gaat de toekomst brengen en hoe bepaalt dat je business? Wat verwachten klanten van je, nu ze 24/7 online zijn? Hoe kun je profiteren van duurzame vernieuwing? Hoe gebruik je de kracht van online platformen om je klanten te bereiken? En hoe kun je je bedrijf laten groeien zonder mensen aan te nemen? Dát zijn vragen waar ondernemers juist nu het antwoord op zoeken.

In dit boek zet Willem Overbosch tien toptrends voor je op een rij. Inspirerend, energiek en overtuigend. Trends die iedere ondernemer raken, die gaan over groeien en nieuwe business ontwikkelen. Trends waar je direct je voordeel mee doet, omdat ze – terwijl je dit leest – al spelen. Hij laat bovendien zien hoe je deze trends in je eigen praktijk toepast.