Profileren vanuit karakter.

Communicatie als dé succesfactor voor jouw bedrijf.

Profileren vanuit karakter

Geschreven door Sonja Schaap.

De ondertitel typeert het onderwerp. De kernboodschap is het unieke karakter van jouw bedrijf te communiceren met gerichte marketing en vanuit de symboliek (het imago, de visuele identiteit). Onderscheidend positioneren is het begin van de 3P-aanpak, gevolgd door professionaliseren en profileren. Met deze drie stappen wordt de communicatie de puzzel van jouw bedrijf.

Esther beschrijft in het voorwoord hoe zij communicatie en ‘personal branding’ ziet.

Hardcover: €29,95

In dit praktische boek deelt Sonja haar ervaringen als communicatiepartner en ondernemer. Je leert hoe jij optimaal zichtbaar wordt en je kunt profileren met jouw bedrijf. Resultaat: meer klanten, dus meer omzet, dus succes.

Wil jij meer leuke klanten? Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering en profilering zijn voor hun bedrijf, en welke cruciale rol communicatie daarbij speelt.

Positioneren, professionaliseren en profileren In de afgelopen jaren heeft Sonja met haar passie voor communicatie vele ondernemers geholpen bij het maken van hun unieke blauwdruk (positioneren), het goed invullen van hun communicatie (professionaliseren) en het profileren van hun bedrijf. Voor haar zijn deze drie stappen altijd met elkaar verbonden en versterken ze elkaar. Dit heeft geresulteerd in haar unieke aanpak, waarmee al ruim honderd bedrijven op de kaart zijn gezet. Wil jij ook meer (leuke) klanten? Ga dan meteen aan de slag met communicatie als belangrijkste succesfactor voor jouw bedrijf.