Je bent een topvrouw!

175 tips om je leven nog leuker, slimmer, slanker en goedkoper te maken.

Je bent een topvrouw

Positief, praktisch, direct toepasbaar. Lief, klein boekje als cadeau voor jezelf of voor iemand anders die je een nóg leuker, slimmer, slanker en goedkoper leven gunt…

‘Je bent een Topvrouw’ is een bundeling van columns die eerder in de bijlage ‘Vrouw’ van De Telegraaf verschenen.

Paperback – €9,95

Add paperback to cart

PDF – €4,95

Add PDF to Cart

“Na het lezen van dit boek, stap je elke dag met een dikke glimlach uit bed.”

Vrouw.nl (De Telegraaf)

“Een aanrader voor vrouwen met weinig tijd.”

NDB Biblion (Nederlandse Bibliotheken)

“Een tsunami aan positiviteit en energie!”

Madeleine

“Geen excuses meer. Dit boekje motiveert, stimuleert en adviseert je om dát leven te (durven) leven waar jij van droomt.”

Nina

“Esther Jacobs staat voor simpel, praktisch, low-budget en resultaat.”

Chungmei

“Superleuk dat de tips in het boekje niet ophouden bij de tekst zelf. Het staat boordevol links naar grappige, ontroerende en bovenal inspirerende online filmpjes.”

Danielle

“Leuke tips, handige links, makkelijk toepasbaar en eigenlijk vaak net zo goed voor die TopMan te gebruiken.”

Vivianne

Beheers jij de kunst om het positieve te zien in de hectiek van alledag?
Door net even anders te kijken, ontdek je nieuwe mogelijkheden en leuke initiatieven.

Dit boek staat vol tips voor alle moeders, onderneemsters, duizendpoten en carrière tijgers; kortom alle vrouwen (en een enkele man) die op zoek zijn naar praktische oplossingen voor alledaagse uitdagingen:

  • Hoe kom je snel weer uit een dip?
  • Leuke dingen doen met een klein budget;
  • Je lekker in je vel voelen en het beste van jezelf laten zien;
  • Je dromen achterna gaan, zoals een boek schrijven, ondernemen of emigreren…

 

Een leuk, lief cadeautje voor jezelf of voor een andere topvrouw (of topman!) die je een inspirerende opsteker gunt.

“Een tsunami aan positiviteit en energie!”
Madeleine

“Superleuk dat de tips in het boekje niet ophouden bij de tekst zelf. Het staat boordevol links naar grappige, ontroerende en bovenal inspirerende online filmpjes.”
Danielle

“Leuke tips, handige links, makkelijk toepasbaar en eigenlijk vaak net zo goed voor die TopMan te gebruiken.”
Viviane

“Inspirerend, leuke ideeën en filmpjes. Jij bent een top vrouw is een boekje waar je snel door heen kunt. De links naar filmpjes maken het leuk om het in combinatie met internet te doen. Ik kreeg te horen: “ik weet niet of je nu aan het lezen bent of aan het internetten bent”. Met dit boekje doe je beide en daarmee ben je dan lekker een klein middagje zoet. Leuke tips, makkelijk toepasbaar en eigenlijk vaak net zo goed voor die top man te gebruiken. Soms al bekend, soms iets nieuws. Leuk is bijvoorbeeld het filmpje over hoe aandacht het verschil kan maken of je komt er achter dat je toch echt Pay it forward nog eens moet kijken.Leuk om te krijgen is het in ieder geval. Dus als je geen cadeau weet voor die topvrouw die je kent: dit boekje is betaalbaar en leuk om te geven.”
V. Weerts

“Wat een tsunami aan positiviteit! Wat een heerlijk positief boek vol waardevolle tips! Ik ga er meteen 3 bij bestellen voor mijn Top Vrouw vriendinnen & schrijf er een leuke liefdevolle boodschap in, want in dit dynamische drukke leven is het zo belangrijk te blijven geloven in je eigen positieve kracht! Ik heb nu bijna mevrouw ‘Jacobs/no excuses’ andere boek uit (wat is jouw droom?) en kan niet wachten ook haar andere boeken te lezen…Wat een heerlijke tsunami aan energie!”
M. Delfje

“Blijf het positieve gevoel vasthouden! Toen ‘Je bent een topvrouw’ in de brievenbus viel, was ik reuze benieuwd of de aantrekkelijke beschrijvingen op de voor- en achterkant slechts verkooppraat zouden zijn of dat ik inderdaad geïnspireerd zou raken door 175 tips om je leven leuker, slimmer, slanker en goedkoper te maken. Laat dat maar aan Esther Jacobs over: het handzame boekje staat boordevol inspiratie om inderdaad steeds in de dagelijkse hectiek het positieve en mooie te blijven zien. Praktische tips voor feestelijke dagen op een budget, hoe kun je goede voornemens deze keer wel tot realiteit maken, plan eens wat “me-time”: ‘Jij bent een topvrouw’ staat boordevol concrete tips om direct in de praktijk te brengen. Want zoals Esther Jacobs zelf al zegt: “Geen excuses meer! Niet meer wachten op het juiste moment. Niet meer passief afwachten. Zet het zelf in gang. Het allerleukst vond ik dat de tips in het boekje niet ophouden bij de tekst zelf. Het staat boordevol linken naar grappige, ontroerende en bovenal inspirerende online filmpjes. Houd je tablet of smartphone bij de hand zodat je tijdens het lezen van een hoofdstukje ook direct de filmpjes kunt bekijken voor het ultieme feel good moment. Wat mij betreft is ‘Je bent een topvrouw’ een leuk boek om in je laptop tas te stoppen zodat je hem bij de hand hebt op die momenten dat je even een nieuwe brok inspiratie wilt opdoen. Korte, puntige en praktische tips om af en toe het leven in een lagere versnelling te zetten en even weer tot jezelf te komen.”
Ecritures

“Na het lezen van dit boek, stap je elke dag met een dikke glimlach uit bed.”
Vrouw.nl (De Telegraaf)

“Een aardig en praktisch boekje van een schrijfster die andere vrouwen wil inspireren om het leven vorm te geven en hun mannetje te staan. Het is een bundeling van een aantal columns met veel tips om de stroom van gedachten te structureren en dromen en plannen uit te voeren. Dat kan een wereldreis zijn, een eigen bedrijf of een nieuwe baan en met name tijd voor leuke dingen. Zelfbewustzijn en assertiviteit staan hierbij centraal, waardoor de persoonlijke missie en de intentie duidelijk worden. Daarnaast is er veel aandacht voor ontspanning en het beter leren omgaan met stress en negatieve stemmingen. De auteur (1970) schreef eerder boeken rond dit thema en is ook public speaker. Zij noemt zichzelf een levensgenieter en probeert haar positieve kijk op het leven over te brengen op anderen. Voor vrouwen met weinig tijd een aanrader; voor anderen die meer diepgang zoeken, zal deze bundel met een veelbelovende titel waarschijnlijk minder aan de verwachtingen voldoen.”
Recensent A.C. Polkerman OP NDB Biblion (Nederlandse Bibliotheken)

“Leef het leven waar jij van droomt! Nuttige tips van Esther Jacobs. Jij bent een topvrouw staat boordevol tips om iedereen op verschillende gebieden te helpen. De titel richt zich op vrouwen, maar de tips in het boek zijn ook voor mannen heel nuttig. Het boekje bevat slechts 64 pagina’s, maar vanwege de grote verscheidenheid aan onderwerpen en de hoeveelheid tips heb je het idee dat je veel nieuwe informatie hebt gekregen als je het boekje uit hebt. Esther Jacobs geeft veel links naar websites die je verder kunnen helpen, waar meer uitleg wordt gegeven of waar voorbeelden staan om meer uit je leven, je werk of uit jezelf te halen. De links zijn ingekort, waardoor je al lezende in het boekje meteen heel gemakkelijk op je telefoon of tablet de URL kunt bekijken. Handig! Jij bent een topvrouw is een nuttige verzameling van tips en ideeën waarmee je als lezer de goede richting op wordt geholpen. Of het nu gaat om hulp vragen aan anderen, spreken in het openbaar, emigreren, bezuinigen of een boek willen schrijven; Esther Jacobs geeft stapsgewijs aan waaraan je moet denken én ze motiveert je om aan de slag te gaan. Leuke plannen of goede voornemens heeft iedereen wel, maar om die daadwerkelijk uit te voeren moet je toch vaak een drempel over. Na het lezen van dit boekje kun je er niet meer omheen: doe iets met je plannen, voer ze uit! Niet alles hoeft tegelijk, maar zet die eerste stap, en daarna de tweede. Jij bent een topvrouw motiveert, stimuleert en adviseert je om dát leven te (durven) leven waar jij van droomt. Dat wil iedereen toch?”
Nina

“Als het goed is DOE je het al. Dit is echt een boekje die je na het lezen nog weleens terug kan pakken om je te laten inspireren. De toon van het boek is ontzettend positief en actiegericht. Na een eerste scan en wat stukjes te hebben gelezen, kwam ik op een leuk, praktisch low-budget cadeau idee; een waardebon voor een avondje kinderoppas. Hier heb ik direct werk van gemaakt en de kaart de volgende dag op de post gedaan. Verder zijn het allemaal tips om jezelf te blijven ontwikkelen als Topvrouw en je leven leuker en verrassender te maken. Bijvoorbeeld; ga op internet op zoek naar dinerpartners uit een andere cultuur en biedt aan voor elkaar te koken. Daarnaast staat Esther Jacobs voor simpel, praktisch, low-budget en resultaat. Ik sluit me aan bij haar uitdrukking: ‘Ga niet iets nieuws of ingewikkelds verzinnen. Als het goed is DOE je het al. Kortom, een handig dun boekje boordevol tips en links naar pagina’s waar je meer over verschillende onderwerpen kunt zien en lezen.”
Chungmei

Bekijk meer reviews en testimonials