Het geheim van de berghut

Het geheim van de berghut

Geschreven door Hans en Nel.

De schrijvers nemen je mee in hun eigen avontuur en leerproces bij het realiseren van hun droom. De onthutsend eerlijke verhalen ontroeren niet alleen, maar zetten ook aan tot zelfreflectie. Esther schreef het hoofdstuk ‘No Excuses!‘ wat is ondergebracht als een ‘Berghut beleving’.

Een must-read voor iedereen die op zoek is naar zijn eigen passie en hoe deze te realiseren.

De Berghut in Oostenrijk is een inspirerende plek waar de magie voelbaar is. Wat is het geheim? Wat maakt dit hotelletje in de bergen zo succesvol? Hans & Nel vertellen over hun avontuur, waarin zij met veel doorzettingsvermogen hun droom hebben omgezet in doen.

Laat je inspireren door talloze indrukwekkende beelden, bijzondere verhalen van gasten en de lekkerste Berghutrecepten. Je krijgt zelfs de werktekeningen cadeau, zodat je je eigen Berghutmeubels kunt maken!

Maar succes komt niet vanzelf… Hans & Nel geven je een onthullend kijkje achter de schermen en nemen je mee op hun persoonlijke ontdekkingsreis. Hun verhaal gaat over diepe dalen, eenzaamheid, doorzetten en elkaar terugvinden.

Dit boek stimuleert je om je dromen waar te maken, je passie achterna te gaan en het hobbelige pad ernaartoe te blijven volgen. Om de confrontatie met jezelf aan te gaan en er beter van te worden. Dit boek is niet alleen een must voor ‘vertrekkers’ en ‘dromers’, maar voor iedereen die houdt van échte levensverhalen.