Zo schrijf je een boek! – Online Programma

Alles wat je nodig hebt om van jouw idee een bestseller te maken

Dit is het startpunt voor jouw schrijfavontuur, of je nu een (auto)biografie schrijft, een managementboek of een roman.

In dit online programma begeleid ik je stap voor stap bij het schrijven en publiceren van je boek. We gebruiken mijn Reverse Writing methode, waarmee ik zelf al meer dan 30 boeken schreef en die al duizenden schrijvers hielp om hun boek te schrijven en uit te geven.

Het unieke van deze aanpak is dat we bij het eind beginnen: met je achterflap. Daardoor wordt het schrijven een stuk logischer, leuker en makkelijker. Daar bovenop leer je enkele algemene vaardigheden zoals free publicity en outsourcing, die nuttig zijn voor elke ondernemer.

Deze ‘schrijfweek aan huis’ geeft je houvast tijdens het schrijfproces.

De videos zijn een perfecte aanvulling op het boek en werkboek ‘Zo schrijf je een boek!’, die je dan ook bij dit programma cadeau krijgt. Ook voorbeelden en veelgestelde vragen van andere schrijvers zijn in de video’s verwerkt. Zo heb je een compleet pakket met alle informatie om jouw boek te schrijven en kun je thuis aan de slag, in je eigen tempo. Nu weet je zeker dat jouw boek er komt!

Bestel nu deze ‘schatkamer’ met alles wat je nodig hebt om je boek tot leven te brengen.

Dit is inclusief het boek ‘Zo schrijf je een boek!’, het werkboek en een handige checklist (PDF’s t.w.v. €29,90).

Ik wil het online programma voor €595

PSSSST! Als je een jaar lid wordt van mijn Schrijvers Mastermind voor slechts €499,50, dan krijg je dit online programma er gratis bij! Je krijgt dan óók nog 12 live online ‘van idee tot boek’ workshops en 12 live online  schrijf-focus sessies!
Totale waarde €1394 voor slechts €499. Een no-brainer, toch?

Ja! Ik wil het hele pakket voor slechts €499,50!
Jan van Kuijk

“Dit stappenplan is magic! Nadat ik de achterflap had geschreven,
kwam tot mijn stomme verbazing in één keer de hele inhoudsopgave tot stand.”

Jan van Kuijk

Reverse Writing?

Het geheim is om te beginnen met de de belangrijkste pagina van je boek. Schrijf eerst je achterflap! Dit is jouw marketingmateriaal en de belofte aan jouw lezers. De schrijvers die ik coach verkopen vaak al honderden exemplaren van het boek dat ze nog aan het schrijven zijn, door het concept aan hun netwerk te presenteren.

Je achterflap biedt je ook de structuur voor jouw schrijfproces. Door een outline te maken voordat je begint met schrijven, voorkom je dat je vastloopt en stukken moet herschrijven.

Mijn systeem geeft je een compleet andere schrijfervaring: met een duidelijke structuur hoef je je geen zorgen te maken over wat waar past. Nu kun je gewoon je energie volgen tijdens het schrijven in plaats van de paginanummers.

Schrijf je boek

Online programma

Je leert beter als je de kennis uit het boek combineert met video en audio voor nog meer voorbeelden, uitleg en inspiratie. In dit online programma word je stap voor stap begeleid bij het schrijven en publiceren van je boek. Daar bovenop leer je enkele algemene vaardigheden zoals free publicity en outsourcing, die nuttig zijn voor elke ondernemer.

De voorbeelden en veelgestelde vragen van andere schrijvers zijn in de video’s verwerkt. Zo heb je een compleet pakket met alle informatie om jouw boek te schrijven en kun je thuis aan de slag, in je eigen tempo. Bekijk alle videolessen.

Zo schrijf je een boek!

Dit boek is de ‘bijbel’ voor iedereen die zijn verhaal of methode wil delen. Zo heb je in één keer alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven. Met dit handige stappenplan bij de hand om je door het proces te leiden, kan jij je concentreren op de inhoud van je boek.

Het werkboek sluit naadloos aan bij het boek en het online programma. Het helpt je om op een gestructureerde manier je gedachten en je research op papier te zetten. Het is echt een WERKboek: het bied je ruimte voor aantekeningen en om de oefeningen uit het boek te maken.

Hans-Gierkink

“Super waardevol; deze methode bespaart me heel veel tijd en geld.
Het levert ook een veel beter boek op.”

Hans Gierkink

Bestel nu deze ‘schatkamer’ met alles wat je nodig hebt om je boek tot leven te brengen:

voor slechts €595!
Dit is inclusief het boek ‘Zo schrijf je een boek!’, het werkboek en een handige checklist (PDF’s t.w.v. €25).

Ja! Ik ga aan de slag met mijn boek!