RESULTant sessie

1-op-1 met de ‘No Excuses Lady’ voor snel resultaat

Je wilt geen coach of consultant voor een ellenlang traject. Je zoekt iemand die snel de essentie kan benoemen van complexe ideeën of situaties en die je helpt om creatieve oplossingen te vinden voor iedere uitdaging.

Wat je nodig hebt is een RESULTant!
1 of 2 sessies max. Direct to the point. Snel resultaat.

Geen excuses!

Via Skype 30-45 min

Face-to-face of via Skype 60-90 min

“Het enthousiasme, de energie en ‘can-do’ mentaliteit van Esther werken aanstekelijk.
In een aantal gesprekken heeft Esther mij praktische handvatten gegeven hoe ik stappen kan zetten terug in het ondernemerschap.”

Lucas Schroder

“Alleen al door bij Esther in de buurt te zijn, ga je in jezelf geloven.
Ze deelt haar kennis met energie, enthousiasme en humor.”

Barbara Sevenstern

“Ik sta helemaal versteld wat ze
in een halve dag boven water heeft gekregen.”

Pieternel van Amelsvoort

“Fijn dat ik met Esther kon sparren over de achterflap van mijn boek ‘Heb je haast, ga dan zitten!‘
Dat uitroepteken aan het eind … daar zit haar (stoere) energie in, en dat gaat iedereen voelen.”

Janneke de Geus

“Esther heeft ervoor gezorgd dat ik mijn wens
een boek te schrijven ook echt gerealiseerd heb.”

Dymph Vroegh

“Door het gesprek met Esther heb ik het laatste duwtje gekregen en een duidelijke focus aangebracht.
Ik ben direct aan de slag gegaan.”

Chantal Heutink

“Met haar scherpe geest, ziet Esther moeiteloos jouw blinde vlekken en brengt je tot nieuwe inzichten.
Daar ligt echt haar kracht.”

Mirande Voskuylen

Connecting the dots

Ontdek waar je leven je tot nu toe voor heeft opgeleid. Herken alle puzzelstukjes en pas ze in elkaar. Neem wat afstand en connect the dots om het grotere plaatje te zien. Waar leidt jouw weg naartoe en wat is je volgende stap? Samen vinden we het antwoord.

Digital Nomad

Je wilt lokatie-onafhankelijk ondernemen. Hoe zet je je bedrijf op en zorg je dat je overal ter wereld je geld kunt verdienen? Hoe zorg je dat je geen problemen krijgt met de autoriteiten in Nederland? Als een van de bekendste digitale nomaden kan ik je laten zien how to live, work & play around the world.

Storytelling

Jouw verhaal moet gehoord worden. Wat maakt het uniek? Hoe breng je er structuur in aan? Welke vorm kies je? Een boek, speech, (video)blog, website? We wegen de opties tegen elkaar af en kiezen de beste voor jouw specifieke situatie.

Schrijf je boek

Start met de achterflap en maak een outline voordat je begint te schrijven. Dat is de basis van het systeem dat ik ontdekte om gemakkelijker en sneller je boek te schrijven. Als (co)auteur van 30 boeken weet ik wat werkt.

Zichtbaarheid, personal branding & Social media

Laat jij jezelf al (genoeg) zien? Met mijn ervaring in de top 10% van social media influencers wereldwijd, help ik je graag met je online presence. Ik laat je zien hoe je je meerwaarde aantoont op je website, in je nieuwsbrief en op je social media.

PR & communicatie

Je bent met goede dingen bezig. Hoe zorg je dat dat bekend wordt en onder de aandacht blijft? En als het ingewikkeld wordt? Hoe communiceer je zodat een uitdaging wordt omgebogen in een kans? In de goededoelenwereld en tijdens Expeditie Robinson heb ik de lastigste situaties doorstaan, o.a. in de media. Ik deel graag mijn lessen.

Brainpower

Op zoek naar een advocaat van de duivel, wild card of ideeën-generator voor een strategie of ronde-tafel sessie? Of juist iemand nodig die in een dragons den- achtige setting de haalbaarheid van ideeën kan toetsen?

No excuses!

Ik help je graag tijdens een uitgebreide RESULTant sessie, waar we echt de diepte in kunnen gaan, of in een kortere power-sessie voor wanneer je een specifieke vraag hebt.

Via Skype 30-45 min

Face-to-face of via Skype 60-90 min