Dropshipping Bootcamp

Verdien een basisinkomen in 1 week

13 – 20 april en 11 – 18 augustus in Oostenrijk

Droom je van meer vrijheid en financiele onafhankelijkheid?

Creëer jouw eigen basisinkomen in slechts 1 week.

Met het Dropshipping Bootcamp zet je in 7 dagen jouw online store op, met deskundige begeleiding.

‘Passief inkomen’ is niet passief: je moet er wel wat voor doen. Maar als je je business slim opzet is je inkomen niet gerelateerd aan – of beperkt door- het aantal uren dat je erin steekt.

Dropshipping is een van de meest bekende manieren om zo’n passief inkomen te genereren. Je verkoopt online producten die door de leverancier rechtstreeks aan de klant worden geleverd. De meest realistische versie van ‘slapend rijk worden’… 🙂

Iedereen kan dit, maar je moet er wel goede keuzes voor maken: welke producten ga je verkopen, op welke platforms, hoe kies je je leveranciers en hoe zet je je marketing op.

Er zijn diverse eCourses die je dit leren, maar dan moet je het in je ‘vrije tijd’ doen, er is niemand die je motiveert als het even moeilijk is en je kunt nergens je vragen kwijt.

Daarom is er nu: Dropshipping Bootcamp. In 1 week jouw shop up and running, je producten getest en wellicht al de eerste sales. Met een beperkte investering in tijd en geld creëer je zo je eigen basisinkomen.

Gratis webinar. Op 21 maart van 8-9 PM krijg je alvast een voorproefje en worden al je vragen beantwoord.

Vul de survey in om te kijken of het Dropshipping Bootcamp geschikt is voor jou en vice versa. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor het gratis webinar.

Ben ik geschikt?

Ga je met ons mee?

Shamangy is de dropshipping en ecommerce specialist. Ze verdient online $500 per dag en heeft al een aantal keer een webshop opgezet en tot €100.000 omzet gebracht. Ze deelt al haar tips&tricks.

Esther is al 27 jaar ondernemer, heeft nog nooit voor een baas gewerkt en weet van alles een business te maken. Esther heeft als digitale nomade door meer dan 100 landen gereisd. Ze is briljant in marketing, communicatie en zichtbaarheid. Als ‘no excuses lady’ helpt ze jou iedere barrière uit de weg te ruimen op weg naar jouw vrijheid.
Wat zou jij doen als je in vrijheid kon leven? Je baan op kon zeggen, kon reizen en met een paar uur werk per week in je levensonderhoud kon voorzien? Wat als je zelfs luxe zou kunnen leven?

Geef jezelf 1 week om jouw droom waar te maken. De gateway naar een nieuw leven.

Wanneer en waar?

Schrijf je in voor het gratis webinar op 21 maart van 8-9 PM.

Je krijgt dan alvast een voorproefje met informatie over dropshipping, tips, ervaringen en antwoord op al je vragen over het Bootcamp.

Dropshipping Bootcamp: 13 – 20 april in Oostenrijk in hotel Wetterstein in Seefeld, Tirol.

Vanwege overweldigende belangstelling organiseren we ook van 11 – 18 augustus een Dropshipping Bootcamp, op dezelfde plek.

Aansluitend van 18-21 augustus is er een optie voor een drie daagse Dropshipping Mastermind om je omzet te verdubbelen, geïnspireerd te worden door andere succesvolle dropshippers, je begrip van je business en de openliggende kansen nog verder te verdiepen.

Voor wie?

 • Voor iedereen die meer vrijheid wil
 • Voor wie nog een baan heeft en daar uit wil stappen, wil ondernemen
 • Voor Digital Nomads die willen verdiepen
 • Voor ZZP-ers die willen. Verbreden
 • Voor ondernemende studenten die niet meer geloven in het huidige systeem

NIET voor:

 • Goudzoekers
 • Liefhebbers van ‘get rich quick schemes’
 • Mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten
 • Hen die te lui zijn om te werken
 • Iedereen die niet in mogelijkheden gelooft

Er zijn nog slechts 3 plekken beschikbaar, dus vul snel de vragenlijst in om te kijken of het Dropshipping Bootcamp iets voor jou is, en vice versa.

Ben ik geschikt?

De week is zo ingedeeld dat je in 1 week jouw shop up and running hebt, je producten getest en wellicht al de eerste sales.

Het programma is flexibel. Per dag wordt maximaal 3 uur plenair kennisoverdracht gedaan. En er zijn vaste uren om begeleid aan je eigen webshop te kunnen werken. Verder kun je je tijd zelf indelen. Er is voldoende ruimte om het geleerde in de praktijk te brengen, dingen uit te proberen, advies te vragen en krijgen, uit te rusten, inspirerende mensen te leren kennen en van de omgeving te genieten.

Iedere dag wordt ontbijt, lunch, diner en een mini-excursie of wandeling verzorgd in overeenstemming met het programma.

Zaterdag 13 april: met Transavia vlieg je ’s ochtends vroeg naar Innsbruck. Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar het hotel gebracht, waar je een prachtige, luxe privé kamer krijgt. Nadat je bent gesettled, volgt er een lunch, 5u welkomstborrel, introductie deelnemers en diner.

Zondag 14 april: Plenair: Dropshipping introductie, je eigen webshop opzetten en introductie producten. Zelf in te delen: begeleid werken en Q&A.

Maandag 15 april: Plenair: Jouw producten selecteren, targeting. Zelf in te delen: begeleid werken en Q&A.

Dinsdag 16 april: Plenair: Targeting (vervolg), marketing en ads. Zelf in te delen: begeleid werken en Q&A.

Woensdag, donderdag en vrijdag 17, 18 en 19 april: Begeleid verder werken aan je eigen shop, verfijnen van je marketing en genieten van je eerste verkopen!

Zaterdag 20 april: Ontbijt, vervoer naar Innsbruck airport voor de Transavia vlucht, vertrek terug naar NL.

Zeven volle dagen lang word je ondergedompeld in de dropshipping mindset, ontmoet je inspirerende mensen, worden al je vragen beantwoord en word je geholpen om je eigen shop op te zetten en alles tot in de puntjes te regelen en fine tunen, zodat je zaterdag 20 april met een werkende (en hopelijk al verkopen opleverende) webshop terug komt in Nederland.

Shamangy Tel (29) is een ‘eleutheromaniac’, serial entrepreneur, e-commerce marketing expert en mentor op het gebied van online business.

Naast vrijheid in alle vormen – locatie, tijd, financiën en mentaal-emotioneel (spiritueel) – is Shamangy haar passie het bedenken en opzetten van werkende bedrijven. Door haar scherpe marketing inzicht en slimme manier van werken leert en inspireert zij jou in dit bootcamp om net zo snel resultaten te behalen als zij dat doet (“100K in 100 dagen” is haar motto). Met haar resultaten en ervaringen is haar missie om jou te inspireren manieren te vinden die jou helpen naar vrijheid.  www.shamangytel.com

Esther Jacobs is spreker (meer dan 1000 keynotes) en schrijver (25 boeken) die lokatie onafhankelijk de wereld over reist (meer dan 100 landen). Vrijheid is haar dierbaarste ‘bezit’. Ze wordt nooit door een wekker wakker, heeft nog nooit voor een baas gewerkt. Als Nederlands’ eerste en meest bekende digitale nomade reist ze door meer dan 100 landen. De ‘no excuses lady’ weet van alles een business te maken en helpt jou niet alleen met je marketing, communicatie en zichtbaarheid, maar vooral ook met je mindset: samen ruimen we alle excuses uit de weg. www.estherjacobs.info

Waarom doen wij dit?

Wij hebben zelf in de loop van de jaren ons vrije leven opgebouwd. We merken dat veel mensen meer vrijheid willen, maar aanhikken tegen het genereren van een (passief) inkomen. We hebben beide een passie om mensen te empoweren hun maximale potentie te ontdekken en te leven. Wij delen onze ervaringen zodat ook jij out of the box kunt denken, impact kunt hebben en jouw droomleven kunt opbouwen.

Geld verdienen met dropshipping of je passie achterna?

Het is niet óf óf ; je kunt het allebei doen. Het is een kip en ei verhaal. de meeste mensen willen eerst uitvinden waar ze goed in zijn en daar dan geld mee verdienen. Dat kan, maar het proces vergt tijd en daar heb je vaak geld voor nodig. Financiering blijkt de grootste barrière te zijn op weg naar vrijheid. In dit Dropshipping Bootcamp draaien we het proces om en helpen we je éérst op weg naar financiele vrijheid, zodat je je daarna kunt wijden aan wat je echt belangrijk vindt, of uit kunt vinden wat je écht wilt doen. In deze video leggen we uit hoe we dat bedoelen.

Wat zou je ervoor over hebben om je de komende jaren geen zorgen meer te hoeven maken over geld? Een basis inkomen? Financiele vrijheid?

Wij helpen je graag. Daarom hebben we de volgende aanbieding  als je vóór 15 maart boekt.

Early bird deal

7 dagen Dropshipping Bootcamp, all-in, in een eigen kamer:

 • €4497 als je in 1 keer betaalt
 • €4995 gespreide betaling (een aanbetaling van €1999 en dan twee termijnen van €1499)

Normale prijs €6497 (vanaf 15 maart)
Ter vergelijking: een ecourse waarin je hetzelfde leert, zonder begeleiding, is $5000-10000. Nu krijg je daar een week begeleiding bij plus contact met gelijkgestemde mensen PLUS een week lang accommodatie, maaltijden, excursies en inspiratie….

Slechts 20 plekken beschikbaar.

Korting?

Kom met iemand samen. De tweede persoon op een kamer krijgt €500 korting.  Je kunt kiezen tussen een dubbel bed of twee eenpersoonsbedden. Boek je voor 15 maart, dan is de early bird prijs een geweldige deal. Het is nog goedkoper als je in 1 keer betaalt. Zo kan je al voor €3997 meedoen! (Snel de early bird deal boeken en een kamer delen…)

Dit bedrag is inclusief

 • 7 overnachtingen in een 1 persoonskamer
 • 7 dagen volpension (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en snacks)
 • Transport van en naar Innsbruck airport voor de Transavia vlucht.
 • Alle workshops en begeleiding
 • Wifi en goede werkplekken in het hotel
 • Opnames van alle centrale sessies beschikbaar tijdens de gehele week
 • Excursies en wandelingen die in het programma worden aangeboden
 • Een besloten Facebook group om voor, tijdens en na de bootcamp contact te houden met andere deelnemers, je successen te delen en feedback te vragen en geven.

Niet inbegrepen

 • Je ticket naar Oostenrijk. Wij raden de Transavia ochtend vlucht aan (ca. €130). Als je met een andere vlucht komt, verzorg je zelf je transport naar het hotel.
 • Alcoholische dranken voor zover die niet worden aangeboden bij de maaltijden.
 • Kosten voor reservering van je domeinnaam, webshop en ads. Reken op ca. $100-$300 aan kosten voordat je iets gaat verdienen met je shop.

Ga je mee?

Ben ik geschikt?