Wat wil jij in de komende 3 – 12 maanden bereiken?

We gaan samen aan de slag om dat waar te maken – 1 op 1 coaching

Wil je:

 • een boek schrijven
 • ontsnappen uit ‘het systeem’
 • meer vrijheid ervaren
 • Werken aan je energiemanagement, productiviteit of motivatie
 • dat ene zakelijke of persoonlijk doel bereiken

Ik kan je helpen om tijd te maken voor jouw prioriteit. Om in iedere situatie het beste te maken met de middelen die je hebt. Om jouw energie zo nuttig mogelijk te besteden. Ik help je om de mogelijkheden en kansen te zien EN te pakken en concrete stappen te zetten richting jouw resultaat.

Hoe zou het voelen als je jouw doel bereikt hebt? Laten we ervoor gaan en de komende tijd samen echt iets neerzetten!

Er zijn slechts 3 plekken!

Ontvang 2 gratis sessies als je er 12 boekt. Gebruik ze om een concreet doel te bereiken, bijvoorbeeld in een drie maanden ‘sprint’, tot maximaal een jaar. Normaal €4200, nu €3500

Een boek schrijven? Kies dan privé-schrijfcoaching, waarbij je extra materiaal en begeleiding krijgt, inclusief feedback op je werk. Normaal €7495, nu €4495

tom kent

“Ik deed nog te veel dingen zelf in mijn bedrijf.
Esther liet me precies zien hoe ik mijn tijd en middelen het beste kon inzetten.”

Tom Kent, CEO en oprichter van CareerNerds

Wat is mogelijk?

Alles is mogelijk! Ik luister, benoem de essentie van je plannen en bedenk samen met jou een strategie om die plannen waar te maken.

Hierbij drie voorbeelden van mensen die ik reeds hielp.

 • Tom is CEO en founder van een coachingbedrijf met meer dan 200 klanten. Hij deed nog veel te veel zelf. Samen achterhaalden we welke ondersteuning hij nodig had om met een gerust hart meer werk uit handen te geven. Ik hielp hem zijn eerste fulltime Virtual Assistant in te huren in Oost-Europa. Daarna zochten we andere coaches om zijn bedrijf nog verder te laten groeien.
 • Afke is een multitalent. Haar omgeving zegt dat ze één ding moet kiezen en zich daarop moet focussen, maar dat voelt niet goed. Ik hielp haar de rode lijn te benoemen in alles wat ze doet, zodat ze WEL al die verschillende dingen die ze zo leuk vindt kan blijven doen. Ik daag haar uit om uit haar comfortzone te komen en juist nieuwe dingen uit te proberen, zodat ze al haar talenten kan combineren in een unieke sterkte. Ik breng haar in contact met mogelijke klanten, zodat ze haar toegevoegde waarde kan aantonen en meer zichtbaar worden.
 3 month coaching special offer
 • Willemijn is manifestatiecoach met een belangrijke boodschap die ze wil delen in haar eerste boek. Ik help met het plan, de structuur, de inhoud, het schrijfproces en de beslissingen die ze moet nemen voor publicatie. Ik ben haar sparring partner, stok achter de deur en als het nodig is zorg ik voor motivatie, geef haar feedback of een zetje als ze even vast zit.

Wil jij ook dit soort resultaten bereiken?

Willemijn Welten

“De wekelijkse calls met Esther gaven me structuur en brachten me steeds weer terug naar de essentie.
Ze hielp me inzien dat het proces van schrijven inzichten geeft die ook in mijn boek thuishoren.”

Willemijn Welten

Waarom met de ‘No Excuses lady’?

 • In mijn 35 jaar ondernemerservaring was geen uitdaging te groot, ik laat zien hoe jouw plannen te realiseren
 • 30 boeken gepubliceerd in 11 jaar: ik help je jouw verhaal te identificeren en vertellen
 • Meer dan 1000 keynotes en 500 keer geïnterviewd in de internationale media: ik weet hoe jij jouw verhaal in de spotlight krijgt
 • Hoe behaal je grote resultaten met minimale middelen? Ik zamelde €16 miljoen in voor goede doelen, zonder budget: ik help je om slimmer te werken, te focussen op de prioriteiten en jouw tijd, energie en resources te leveragen voor maximaal resultaat.
 • Door twee auto ongelukken, whiplashes en burnouts leerde ik mijn energie beter managen en toch productief blijven. Ik deel mijn lessen graag, zodat jij niet over je grenzen hoeft te gaan.
 • Ik denk met je mee, stel mijn ervaring, kennis, creativiteit, middelen en zelfs mijn enorme netwerk aan je ter beschikking. Feel free to pick my brain.
 • Ik motiveer met een dosis ‘no excuses’ energie en geef je zo nodig een schop onder je kont.. 🙂

Let op: omdat deze samenwerking zo intensief is, heb ik slechts 3 plaatsen beschikbaar voor 1 op 1 coaching.

Anneke

“Ik had een onwijs gaaf idee, maar kwam niet verder. Om er echt iets concreets van te maken,
moet je bij Esther zijn: super scherp, creatief en lekker praktisch.”

Anneke Veenendaal

Marcia ter Laak - van Marion

“Een van de grootste eye-openers in dit proces is om mijn energie te volgen.
Ik leer daar steeds beter naar luisteren.”

Marcia ter Laak – van Marion

Wat gaan we doen?

Wat kan je verwachten wanneer we samenwerken?

Strategiesessie – We identificeren en verduidelijken jouw doelen. Als je niet precies weet wat je wilt, help ik je erachter te komen.

Actieplan – Op basis van jouw doelen maken we een concreet plan van aanpak.

Wekelijkse calls – Iedere week, maand of wanneer jij wilt, spreken we elkaar 60-90 minuten. Daarbij evalueren we je vooruitgang, bespreken we de volgende stappen, en help ik je alles tot een goed einde te brengen. Ik zal ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Whatsapp – Heb je tussendoor een korte vraag? Ik ben voor je beschikbaar via Whatsapp.

Investering

Drie tot 12 maanden loop ik dus in feite met je mee binnen jouw project. Kan je je voorstellen wat we samen voor elkaar kunnen krijgen?

Dit programma van 12 één-op-één sessies is in totaal slechts €3500.

michele

“De no-nonsense hulp van Esther laat me al twee jaar op alle vlakken enorme sprongen maken. Als spreker, met free publicity, met mijn business en dan ook nog op een manier waarbij je EN succesvol bent en gewoon lekker authentiek kunt blijven.Precies zoals Esther ook is.”

Michèle Sparreboom

3 month coaching special offer

Is dit voor mij?

 • Je weet wat er moet gebeuren, maar je hebt wat steun, structuur en verantwoording nodig om het te laten gebeuren
 • Je hebt een vaag idee van wat je wilt, maar je wilt je missie verduidelijken en laserfocus om daar te komen.
 • Je hebt het gevoel dat je even vast zit. Je wilt die passie en energie weer vinden om jouw droomleven vorm te geven.
 • Je wilt meer vrijheid en een concreet stappenplan daarnaartoe.
 • Je hebt steun en begeleiding nodig om je energie beter in evenwicht te brengen, zodat  je die sprong voorwaarts kunt maken in jouw leven en bedrijf.
 • Je hebt het gevoel dat dit het juiste moment is om met mij samen te werken.

Als je je aangetrokken voelt tot deze aanbieding, maar zeker wilt weten dat we goed bij elkaar passen, neem dan gerust even contact op.

Zij hebben het gedaan!

Afke, Tom en Wendy durfden het aan om intensief met mij samen te werken en bereikten de resultaten die ze wilden. Afke leerde dat je als multitalent niet hoeft te kiezen, Tom tilde zijn business naar een hoger niveau, en Wendy werd lokatie onafhankelijk.