no excuses

Strive, struggle & shine!

Jij wilt iets bereiken en waarschijnlijk gaat dat niet eenvoudig. ‘No Excuses lady‘ Esther legt uit hoe je je doel bereikt op een manier die bij je past.

ej2

Highlight van de maand

Bobo’s en Boeven. Esther pleit voor meer transparantie en een speciale ombudsman in de goede doelen wereld. Lees het Telegraaf artikel.

078esther_jacobs

Organiseren zonder geld

Je hebt grote plannen, maar geen budget. Gefeliciteerd! De ideale voedingsbodem voor vernieuwende oplossingen. Nieuwsgierig?

Deze tijd heeft behoefte aan mensen die uit het gangbare durven stappen, grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden vormgeven. Esther Jacobs is zo iemand.
Herman Wijffels
Esther durft bergen te verzetten en doet dat ook.
Desnoods met haar blote handen.
Kluun
Onze heldin, ze waren zo onredelijk tegen haar op dat Robinson-eiland, ze had geen schijn van kans. Ze bleef maar menselijk en aardig. Hoe doet ze dat toch?
Linda de Mol
Dat Esther door haar sterke rechtvaardigheidsgevoel niet altijd de makkelijkste weg kiest, is voor mij zeer herkenbaar.
Peter R. de Vries
Esther heeft veel losgemaakt in de goede doelen wereld. Ik heb veel bewondering voor haar strijd om transparantie en de resultaten die ze heeft bereikt.
Morris Tabaksblatt
workshop 207 x 138 pix

Workshops

Schrijf je boek in 1 week, Personal Branding, Boost your business; dit (voor)jaar geef ik inspirerende en praktische workshops op mooie plekken in de wereld. Ga je mee?

NL grens 207 x 138 pix

Wereldburgers

Steeds meer digital nomads leven en werken lokatieonafhankelijk. Hoe doen ze dat? Waar moet je rekening mee houden? Deze winter schrijf ik het Handboek voor Wereldburgers.

top-secret-stamp

Spin Doctor

Soms loopt het niet zoals je wilt. Onverwachte wendingen vragen om snelle actie en communicatie. Hulp nodig?

Boek Esther

Als spreker of dagvoorzitter voor een event, of 1 op 1 als Spin Doctor of RESULTant

 

Doe het zelf

Inspiratie nodig? Weinig budget? Waar je dit icoontje ziet, vind je praktische tips, links, videos etc.

Klanten

Boeken

cover handboek voor wereldburgersjij-bent-een-topvrouw-200-pix1 fouteman3Wat is jouw droom_cover_herdruk_FINAL_front300dpi-wat-is-jouw-excuus-w250

 

 

 

Boekwinkel