strive-struggle-shine-207x138

Strive, struggle & shine!

Jij wilt iets bereiken. Waarschijnlijk gaat dat niet eenvoudig. Ik weet hoe het voelt en licht het proces graag toe. In welke fase zit jij?

ER 207 x 138

Highlight van de maand

Ik heb he-le-maal niets met leiderschap. waarom schreef ik er dan toch ‘Mijn Moment van 2014′ over? Lees meer…  

078esther_jacobs

Organiseren zonder geld

Je hebt grote plannen, maar geen budget. Gefeliciteerd! De ideale voedingsbodem voor vernieuwende oplossingen. Nieuwsgierig?

Deze tijd heeft behoefte aan mensen die uit het gangbare durven stappen, grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden vormgeven. Esther Jacobs is zo iemand.
Herman Wijffels
Esther durft bergen te verzetten en doet dat ook.
Desnoods met haar blote handen.
Kluun
Onze heldin, ze waren zo onredelijk tegen haar op dat Robinson-eiland, ze had geen schijn van kans. Ze bleef maar menselijk en aardig. Hoe doet ze dat toch?
Linda de Mol
Dat Esther door haar sterke rechtvaardigheidsgevoel niet altijd de makkelijkste weg kiest, is voor mij zeer herkenbaar.
Peter R. de Vries
Esther heeft veel losgemaakt in de goede doelen wereld. Ik heb veel bewondering voor haar strijd om transparantie en de resultaten die ze heeft bereikt.
Morris Tabaksblatt
schrijfweek foto uitsnede

Workshops

Schrijf je boek in 1 week, Visual storytelling, Business (R)evolution; ook in 2015 geef ik inspirerende en praktische workshops op mooie plekken in de wereld. Ga je mee?

landscape uitsnede wereldburgerboek 207 x 138

Wereldburgers

Steeds meer digital nomads leven en werken lokatieonafhankelijk. Wat zijn hun tips & tricks? Meer over deze lifestyle en het Handboek voor Wereldburgers.

top-secret-stamp

Spin Doctor

Soms loopt het niet zoals je wilt. Onverwachte wendingen vragen om snelle actie en communicatie. Hulp nodig?

wereldburgers-207x300topvrouw 201x300fouteman- 200 x 300Wat-is-jouw-droom - herdruk - 202x300wat-is-jouw-excuus - 195 x 300