Externe omstandigheden veranderen constant. Maar dat hoeft geen excuus te zijn. Bereik jouw doel; of dat nu zakelijk is of persoonlijk. Jij staat aan het roer van jouw leven/bedrijf/organisatie.

Ik deel graag mijn beste praktische tips en inspiratie. Meer resultaat met minder middelen. Je kunt zelf direct aan de slag.

Wil je meer impact? Geconfronteerd met een ingewikkelde situatie met zware belangen? Onmogelijke doelen of omstandigheden? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken van iemand die het zelf allemaal heeft meegemaakt. Werk met mij en we gaan het gewoon regelen. Hoe dan ook.

No excuses!

Deze tijd heeft behoefte aan mensen die uit het gangbare durven stappen, grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden vormgeven. Esther Jacobs is zo iemand.
Herman Wijffels
Esther durft bergen te verzetten en doet dat ook.
Kluun
Onze heldin, ze waren zo onredelijk tegen haar op dat Robinson-eiland, ze had geen schijn van kans. Ze bleef maar menselijk en aardig. Hoe doet ze dat toch?
Linda de Mol
Dat Esther door haar sterke rechtvaardigheidsgevoel niet altijd de makkelijkste weg kiest, is voor mij zeer herkenbaar.
Peter R. de Vries
Esther heeft veel losgemaakt in de goede doelen wereld. Ik heb veel bewondering voor haar strijd om transparantie en de resultaten die ze heeft bereikt.
Morris Tabaksblatt